Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vile

Vile er præget af ro, malerisk natur og sommerhusudlejning

Vestjylland omfatter den største del af Jyllands Vestkyst og helt op til Limfjorden. Overalt er der store områder med private sommerhuse og populære badebyer som Bork Havn, Bjerregård, Søndervig og Agger. Foruden badeferie står der for mange feriegæster også vandreferie, cykelferie og fiskeferie på programmet. Sommerhusområdet i Vile ved Sallingsund i Limfjorden er præget af fred og malerisk natur. For lystfiskere og de der søger fred og ro i deres ferie er et ophold i privat sommerhus i Vile lige det rigtige. Den noget større by Glyngøre ligger kun 6 km fra Vile, og det tager kun ca. 10 minutter at køre til handelbyen Nykøbing Mors. Her har I gode indkøbs- og shoppingmuligheder med en del specialforretninger og butikker samt nogle supermarkeder. Caféer og restauranter indbyder til en forfriskning eller specialiteter fra Limfjordslandet.

Naturen i Vile ved Limfjorden

Oplev den smukke Limfjordsø Mors med en enestående og afvekslende natur. Det er den perfekte cykelø. Her har I det bakkede landskab mod nord med stejle molerskrænter ved kysten, mange skove midt på øen og de blide engarealer med fuglereservater, skove og strande i syd. Tag en tur med hestevogn i de naturskønne områder på Midtmors mens I er på ferie i sommerhus ved Vile. Turen starter fra Ringsborgvej 6 i Vejerslev eller efter aftale. Turen der går gennem et kuperet landskab med mange skove og enge tager ca. 1 - 1 1/2 time. Langs kysten på Nordmors kan I se de karakteristiske molerskrænter af Hanklit ved Erslev. Disse unikke molerforkomster er de største på jorden og forarbejdes i Danmark til højisolerings- og brandsikringsmaterialer. Moler forarbejdes også til kattegrus og eksporteres til hele verden.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

I Vile kan I leje private sommerhuse gennem sommerhusudlejning.com. Som standard er vores sommerhuse udstyret med køkken, bad, soveværelser og stue. Alle sommerhuse er møbleret og i køkkenet er der alt det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. Nogle sommerhuse fra sommerhusudlejning.com er indrettet som lystfiskerhuse med renseplads udenfor og en kummefryser til fiskene. Mange feriegæster der bor i privat sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på stranden ved Sallingsund med deres bedste ven. Omkring Limfjorden er det meget nemt at finde alverdens billige sommerhuse. Selv i højsæsonen er det muligt, at finde et pænt og billigt sommerhus, og vælger I 14 dage i ydersæsonerne, vil I finde rigtigt mange billige sommerhuse. Udover vores rabat på 14 dage, kan vi anbefale vores Last Minute sommerhusudlejning i Vile, hvor I ofte finder et billigt sommerhus til ferien. Et sommerhus i Vile danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie og en basis for udflugter til de mange attraktioner i Limfjordslandet.

Aktiviteter og attraktioner

Sallingsund Museum og Omegns Museum i Glyngøre har foruden udstillinger om Sallingbanen, fiskeri og fotografi også særudstillinger. Jesperhus Blomsterpark ved Nykøbing Mors er Nordeuropas storste blomsterpark med zoo, legeland og vandland. I selve Blomsterparken er der over 1 million blomster og et stort legeland. Den 3000 m2 store indendørs afdeling har en 4D-biograf, Tarzansti og en Zoo med fritgående dyr og fodringer hvor gæsterne kan være med. Jesperhus Vandland har 3 forskellige rutsjebaner og et tropisk badeland hvor vandet altid er 27 grader. Her kan feriegæster i alle aldre boltre sig. Eventyrslottet Højriis Slot ved Nykøbing Mors har blandt andet en udstilling om Torneroses drømme. Vil I gerne opleve hvordan danskerne på landet har levet for over 150 år siden? Så skal I besøge det levende Frilandsmuseum i Hjerl Hede. I Thyborøn ved Vesterhavet er et museum der hedder Sneglehuset, som har Danmarks største samling flaskeskibe og snegle fra hele verden. Det er for de fleste en gåde, hvordan skibene kommer ind i flasken. Spøttrup Borg i Spøttrup er den mest velbevarede middelalderborg i Danmark. Det spændende Borgmuseum har altid mange aktiviteter som musik, udstillinger, teater og markeder. Hvem ved, I møder måske en ædel ridder eller en smuk prinsesse. Golfere der vælger sommerhusudlejning ved Vile har gode betingelser omkring Limfjorden. Der er golfpladser i Jelling, Holstebro og Klitmøller. Tag en sejltur med Limfjordsbussen i juli eller august og oplev Sallingsund og øen Fur nord for Salling. Den sejler mellem Nykøbing Mors, Glyngøre, Fur og Sallingsund Færgekro. Det er en god ide at tage cyklen med. Velkommen til sommerhusudlejning i det rolige Vile ved Limfjorden.