Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skive

Skive er en livlig handelsby med sommerhusudlejning ved Limfjorden

Den livlige handelsby Skive ligger i den sydlige del af Limfjord i Nordjylland mellem Nykøbing Mors og Viborg. I byens gågade kan I gå på shoppingtur på en helt anden måde når I er på ferie i privat sommerhus sammen med børnene. Mens I kikker på forretninger kan børnene lege og plaske i vandet på gågaden. De hyggelige caféer i byens centrum indbyder til en kold øl eller en Cappuccino. På markedsdage er der om sommeren musikals underholdning. Skive ligger i centrum af halvøen Salling, hvor der er flere udbydere indenfor sommerhusudlejning. Ud over sommerhusudlejning, er Salling kendt for naturen, muslinger og desuden er Sallingpigen en kendt figur fra Salling.

Naturen i Skive ved Limfjorden

Mange vandre- og cykelruter fører jer gennem en fantastisk natur, som er præget af den sidste istid og lige i Sallingpigens fodspor. Skrænterne gemmer på 55 millioner år gamle forsteninger af dyr, planter og fugle. Nyd de friske grønsager fra området og de friske blåmuslinger fra Limfjordslandet. Cyklister vil glæde sig over de mange forskellige cykelruter, som fører gennem et smukt landskab ved Limfjorden. Solruten er en 125 km lang cykelrute, hvor I kan lære den smukke Limfjordsø Mors at kende. Stjerneruten Viborg fører jer forbi mange store og små seværdigheder i Viborgområdet. Limfjordsruten er en 600 km lang og markeret rute, som giver jer et helhedsindtryk Limfjordslandets skønhed. Tag med på en sejltur til Blinderøn, hvor I kan komme tæt på sælerne. Det vrimler nemlig med sæler i Limfjorden. Det siges at der er flere end 2500 sæler i Limfjorden, og I kan se store grupper af sæler på Blinderøn.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

I Skive og omegn kan I leje private sommerhuse og ferielejligheder gennem sommerhusudlejning.com. En ferie i et privat sommerhus her ved Limfjorden er en meget populær form for ferie, fordi man bestemmer det hele selv og så er naturen lige udenfor døren. De fleste sommerhuse ved Skive er standard sommerhuse, men I kan også leje sommerhuse med spa, sauna og pool. Alle sommerhuse er møbleret, og der er det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. En del sommerhuse er indrettet med brændeovn, som gør det ekstra hyggeligt at få tændt om aftenen, når der er lidt køligt. Nogle sommerhuse har også legeredskaber som sandkasse og gyngestativ for de mindste. Der er også sommerhuse, som er velegnet til en ferie med hund, hvor grunden er indhegnet eller terrassen er indrettet således at den kan lukkes. Skive byder på masser af billige sommerhuse, og specielt kan vi anbefale vores Last Minute tilbud. Selv i højsæsonen kan I være heldige at finde billige sommerhuse i Skive.

Aktiviteter og attraktioner

På Herregården Staarup Hovedgaard som ligger i nærheden af Skive, er der adgang for offentligheden. Hyggelige kroer serverer specialiteter fra Skiveegnen. Prøv et måltid på en af kroerne med Sallingpigens Snaps. Forlystelserne Legeland Viborg, Jeperhus Blomsterpark & Aquapark samt Aalborg Zoo glæder sig til jeres besøg. Besøg også middelalderborgen Spøttrup. Besøg Morsø Traktormuseum, som er det ældste af sin art i Danmark. Den spændende samling blev påbegyndt for 30 år siden. Der er mindst 100 forskellige traktorer på udstillingen, som er fordelt på omkring 50 mærker. Morslands Historiske Museum er blevet grundlagt i 1901, og har sit hovedsæde i Nykøbing Mors på Dueholm Kloster. Klosteret blev bygget af Johanniterordenen i 1369 som et hospital. Den ligger på en holm et stykke ude i Limfjorden. Galleriet i den gamle skole i Øster Assels tilbyder en lang række produkter, hvor materialet fra Limfjorden bliver brugt. Det kan både være slebne sten og andet materiale. Hvis I gerne vil hygge jer sammen med venner så skal i gå på Skive Bowlingcenter. Besøg Danmarks bedst bevarede middelalderborg i Spøttrup og gå på opdagelse på en ægte borg med voldgrave, borgtårne og riddersal. I kan opleve hvordan hverdagslivet var på borgen for flere hundrede år siden, og helt op til nutiden. Om sommeren er der mange aktiviteter på borgen. Tag en tur til Viborg, hvor et besøg på Bruunshaab Gl. Papfabrik, er en oplevelse for hele familien. Her finder I et af Danmarks få arbejdende fabriksmuseer, hvor I kan følge omdannelsen af affaldspapir til pap. Når I bor i privat sommerhus ved Skive, skal I også tage jeres børn med på en tur til Frilandsmuseet Hjerl Hede, som ligger i Vinderup syd for Limfjorden. Det er et levende museum, hvor I kan gå på en tidsrejse og opleve hvordan bønderne levede i Danmark for 200 år siden. Skive er således et godt udgangspunkt for sommerhusudlejning, natur og historie.