Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Gjøl

Billige sommerhuse i den gamle fiskerby Gjøl ved Limfjorden

På halvøen Gjøl ligger den lille fiskerby med lystbådehavnen, kirken og Gjøl Kro, som er et besøg værd. Selve Gjøl by er kendt for de verdensberømte Gjøl-trolde og fra Hans Kirks roman 'Fiskerne', som blev skrevet på Gjøl Kro. Gjøl Kro ligger tæt ved havnen, og der er også en fin lille blomsterbutik ved Limfjordsgade. Gjøl er omgivet af uspoleret natur, fuglereservater og Limfjorden. Der er muligheder for indkøb af dagligvarer til jeres sommerhus i et lille supermarked på nordsiden af Limfjordsgade i Gjøl. Fra Gjøl er der ikke langt til Åbybro mod nord, hvor der er gode indkøbsmuligheder, samt Banker, Apotek og et lille indkøbscenter. Hvis I gerne vil kombinere en shoppingtur på flere gågader i Aalborg med et besøg i Zoo eller byens Marinemuseum, så har I kun ca. 25 km indtil centrum af Aalborg. Feriebyen Gjøl har ikke nogen badestrand, men hvis I kører ca. 35 km i nordlig retning, så kommer I til en af Danmarks mest populære badestrande i Blokhus, hvor I kan køre med bilen lige hen til vandet. Når I bor i privat sommerhus i eller omkring byen Gjøl, så er der ikke langt til de fleste seværdigheder og aktiviteter i området. Aalborg Zoo mod øst, Herregården Bratskov i Brovst, Lindholm Høje Museet, Jumboland Legeparadis i Aalborg, Marinemuseum, Aalborg Lufthavn, Harmonika Museet ved Brovst og bådudlejning ved Ryå befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra et af de billige sommerhuse i Gjøl. Golfspillere har gode betingelser i Thy på golfbanerne i Nystrup Plantage, Nordvestjysk Golfklub i Thisted og Jammerbugtens Golfklub.

Naturen omkring Gjøl ved Limfjorden

Byen Gjøl er omgivet af Limfjorden i syd og Øland Golfklub i vest. I nordlig retning ligger byen Åbybro og Jammerbugten, mens havnebyen Aalborg befinder sig i østlig retning. I Han Herred Naturcenter i Fjerritslev, som ligger ca. 40 km mod vest, kan I lære en hel del om floraen og faunaen i Thy og i særdeleshed om Fuglereservatet Vejlerne. Det 6000 hektar store fuglereservat som ligger tæt ved Fjerritslev, er et meget populært udflugtsmål hos feriegæster, ornitologer og amatører som ofte bor i privat sommerhus i Thy. Mange steder omkring Vejlerne ser I fugleobservationstårne. Nordvest for jeres sommerhus i Gjøl ligger Fosdal Plantage med det smukke Fosdalen og Langdalen. Fra det over 66 meter høje Lien har I en fantastisk udsigt over området. Her kan I tydeligt se, hvordan gletsjere fra den sidste istid har formet landskabet. I kan også nyde en vandretur gennem Tranum Klitplantage eller plantagerne ved Svinkløv og Slettestrand mod nord, hvor det er muligt at observere hjorte og andre rådyr. Hele Limfjordslandet og Thy er et paradis for dem der elsker at cykle. Her er der fantastiske muligheder for at opleve et storslået, rigt varieret plante- og dyreliv. Hele Jammerbugten byder på uendelig lange herlige strande, hvor I har mulighed for at svømme, surfe, bygge sandslotte eller solbade. I den sydlige Jammerbugt og ved Limfjorden har I gode muligheder for at fange en flot fisk til aftensmaden. I kan fiske fra kystområderne, Limfjordens breder, i fiskesøerne i Thy og fra fiskerbåde som sejler til Det Gule Rev.

Lej et privat sommerhus i Nordjylland ved Limfjorden

I Gjøl er der et pænt udvalg af billige sommerhuse, som ligger i et ca. 500 meter bredt område og 1 km vest for byen. Et sommerhus her er af træ, og ligger på åbne og grønne sommerhusgrunde med mange træer. Få meter derfra er der en lille smal strand med sten og grus. Det er et flot og stille område, som er omgivet af Limfjorden og den lille fjord Vejlen. Hvis I elsker freden og roen samt naturens dyreliv og nærheden til fjorden, så er Gjøl lige det rigtige sted at tage på ferie i privat sommerhus. Et udvalg af private sommerhuse i forskellige størrelser, indretninger, placeringer og prisklasser står klar til udlejning i Nordjylland gennem sommerhusudlejning.com. Alle sommerhuse er opdelt i køkken, badeværelse, stue og soveværelse og ejeren har ofte sat sit helt personlige præg på det enkelte sommerhus. Gennem de senere år er en del sommerhuse blevet renoveret og moderniseret, hvor mange ejere har lavet sit sommerhus nøjagtigt, som de gerne vil. Herunder er der taget hensyn til miljøet samt varmeregningen. Selv billige sommerhuse har nogle gange varmepumpe, og der findes ofte en brændeovn. Her i Nordjylland ved Limfjordens vande, kan I leje et privat sommerhus til en Miniferie eller på ugebasis gennem sommerhusudlejning.com. I kan f.eks. vælge en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen, hvor I får et billigt sommerhus med 3 dages gratis ophold. Har I is i maven, og leder efter et billigt sommerhus Last Minute, kan I være heldige at finde et godt sommerhus i Gjøl eller i en af de andre destinationer omkring Limfjorden.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Gjøl

Oplev den årlige havnefest på Gjøl, som finder sted sidst i august måned. Kokkedal Slot som ligger i nærheden, er en idyllisk beliggende tre-fløjet herregård, som er indrettet som hotel og restaurant. På herregården Oxholm er den tilhørende klosterkirke åben for offentligheden. I den hyggelige landsby Øsløs mod øst, kan I opleve de velbevarede bondeskipperhuse fra 1800-tallet. Vikingeborgen Aggersborg fra 980 er en af de største ringborge i Danmark med spor efter 48 langhuse. Den gamle Købmandsgård i Fjerritslev har et stort udvalg af kunst og patchwork såvel som stof og sytilbehør. Den tidligere stald er indrettet som butik med et stort sortiment af brugskunst og frostsikre figurer samt krukker til haven og terrassen. Fårup Sommerland & Aquapark ved Saltum i nord som hører til de 5 bedste forlystelsesparker i verden, er en oplevelse for hele familien. Hvad med engang Geocaching? Det er den nye aktivitet for voksne og børn. Gå på skattejagt i naturen med GPS. Alle slags kunstnere udstiller og sælger deres kunstværker overalt ved Jammerbugten og i Thy. Besøg Gallerie Munken mellem Saltum og Løkken som har skiftende udstillinger af kunstnere fra ind- og udlandet. På samme sted kan i også regelmæssigt opleve jazzaftener om onsdagen. Et besøg hos Lysstøberierne Ejstrup Lys, Tranum Lys samt Glas & Raku Galleriet i Telling kan godt anbefales. Besøg Svankjær Lille Savværk ved Bedsted Thy hvor der skæres papirklip ud i træ. Der er også Harmonika Museet ved Brovst, Lindholm Høje Museet i Nørresundby og Det Gl. Apotek i centrum af Aalborg. Vær midt i naturen og alligevel tæt på storbyen, og vælg sommerhusudlejning i Gjøl ved Limfjorden.