Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vester Assels

Vester Assels på Sydmors er beliggende i rolige omgivelser med kyster og varieret natur.

Ønsker I at holde ferie i et fredeligt, grønt område med gode fiskemuligheder, er Vester Assels et velegnet sted. Her har I vand på flere sider af de åbne, grønne landskaber, udsigt over fjorden samt kyster, der indbyder til fiskeri. Vester Assels et godt udgangspunkt for en aktiv ferie, da I kan fiske, spille golf, bade, surfe og cykle nær jeres sommerhus, og samtidig bor I tæt på seværdigheder for hele familien.
I kan købe dagligvarer i nærområdet, og ønsker I et bredere udvalg af butikker og spisesteder, ligger øens største by Nykøbing Mors kun 20 km fra Vester Assels.

- Vester Assels

Højriis Slot på den sydlige del af Mors er en af Danmarks ældste herregårde og fremstår i dag med smukke, kamtakkede gavle og et tårn. I kan besøge det spændende slot og deltage i opklaringen af et mordmysterie… eller gå tur i de naturskønne skovomgivelser, som ligger helt ned til Limfjorden (13 km).
Jesperhus er en kæmpestor og farverig blomsterpark med junglezoo, pirat-, lege- og vandland. Her finder I aktiviteter og arrangementer for hele familien (15 km).
Overalt på Mors kan I opleve kunsthåndværkernes værksteder og gallerier.