Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Lundø

Ferie i privat sommerhus på Lundø byder på vand, natur og et rigt fugleliv

Se vores store udvalg af billige sommerhuse på Lundø ved Limfjorden. Halvøen Lundø med Jelse Odde i spidsen er en smal og flad tange i det sydøstlige hjørne af Limfjorden. Halvøen ender i en lang odde med et rigt fugleliv. På Lundø kan I stadig opleve gamle, kalkede bygninger med stråtage. Halvøen er et ideelt feriested for de, der gerne vil surfe, gå på fisketure, nyde ture langs stranden, betragte fuglelivet eller bare vil slappe af. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Lundø. I handelsbyen Skive, 15 km sydvest for Lundø, finder I gode kulturelle tilbud, flere spisesteder samt rige indkøbs- og shoppingmuligheder. I Lundø er der ca. 5 km god sandstrand hele vejen rundt om området med de private sommerhuse. De lave og rolige vandforhold gør at Lundø med sin børnevenlige strand er et godt feriested for familier med børn. Den gode beliggenhed i forhold til aktiviteter og seværdigheder er en fordel for jer, der gerne vil opleve lidt under jeres ophold i sommerhus. Lundbro Put & Take vest for Skive, Skive Badeland, Højslev Kro i syd, Ørslev Kloster mod øst, Nørreris Put & Take i østlig retning, Skive Lufthavn i syd, Herregården Staarup Hovedgaard og Dalsgaard Antik befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra jeres lejede sommerhus i Lundø.

Naturen på Lundø i Limfjorden

Området med sommerhuse i Lundø er omgivet af badestrande og vand til 3 sider. Mod øst ligger Lovns Bredning og i nordlig retning halvøen Louns. Se Limfjordsøen Mors fra vandsiden og tag med skibet Catrine K fra Nykøbing og oplev nogle enestående naturscenerier. Landskabet skifter hele tiden. Fra de rå klinter mod vest til de bløde bakker og lave strandenge mod øst. Langs kysten på Nordmors kan I se de karakteristiske molerskrænter af Hanklit ved Erslev og Skarrehage Klit, samt Molergraven ved Ejerslev. Limfjorden har de største molerforekomster i hele verden, hvilket gør området til noget helt unikt. Her i den sydlige del af Limfjorden kan I sejle i havkajak, som kan lejes mange steder. I kan også windsurfe, kitesurfe, spille golf på nogle af Danmarks bedste golfbaner, gå ture langs stranden eller i en skov, samt udforske området på cykel. Flere gode cykelruter, både korte og lange, fører jer gennem forskellige områder i Limfjordslandet. Lystfiskere har gode muligheder for at fange en flot fisk til aftensmaden i en af de nævnte fiskesøer i området eller fra Limfjordens breder. Der er også mulighed for at leje en båd. Det spændende Stenaldercenter i Ertebølle som ligger i nærheden af Hvalpsund, skildrer naturen i og omkring Ertebølle for mere end 6000 år siden. Oplev også øen Fur og dens smukke natur. Gå en tur på engen ved Ørslevklostesøen som ligger øst for Lundø.

Sommerhusudlejning ved Limfjorden

De private sommerhuse på Lundø befinder sig i et 3-400 bredt område på Jelse Odde, omgivet af hav og sandstrand til 3 sider. Det er et område som indbyder til lange gåure på stranden, hvor tankerne kan gå på langfart. Det er også hyggeligt at gå turen med hunden, og hos sommerhusudlejning.com kan I leje et billigt sommerhus hele året rundt, som er egnet til et ophold med hund. Ofte er haven indhegnet eller terrassen er indrettet således at den kan lukkes. Selv et billigt sommerhus her ved Lundø ligger på flotte grønne sommerhusgrunde med mange træer som giver læ mod vinden. Nyd turen når I kommer sydfra opad Lundøvej, drejer til højre ad Jelsevej, kommer forbi Lundø Camping & Grill og så får øje på jeres velbeliggende sommerhus. Brug de første timer på at opdage området og gå en tur gennem området og langs stranden. På vestsiden kan I om aftenen nyde en smuk solnedgang. Her nord for Lundø kan I leje et privat sommerhus til en Miniferie eller fra lørdag til lørdag. I kan spare rigtig mange penge, når I vælger en 2 Sparferie gennem sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen. Så bliver der råd til lidt ekstra på udflugterne. Et privat sommerhus her ved Limfjorden kan godt være forskelligt med hensyn til størrelse og kategori. Generelt er kvalitete af vores sommerhuse høj, og vi står altid klar til at hjælpe med evt. uforudsete problemer eller spørgsmål om jeres sommerhus eller om området. Selv et billigt sommerhus her på Lundø er ofte moderniseret, hvor der også har været fokus på isolering og energiforbrug. Så er I med til at beskytte naturen og holder samtidig jeres energiforbrug ned. I kommer til at bo i et sommerhus som har moderne udstyr, og flere og flere sommerhuse har internet forbindelse. Hvis I allerede er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus, skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com.

Seværdigheder og aktiviteter i nærheden af Lundø

Besøg den smukt beliggende handelsby Skive, som er rig på museer og gallerier. Her findes desuden en charmerende lystbådehavn, en hyggelig gågade med gode indkøbsmuligheder samt flere gode spisesteder. Det gamle herresæde Stårupgaard og det smukke Ørslev kloster er også et besøg værd. Aktivitetsmulighederne er i denne del af Limfjordslandet overraskende gode. Om I bader i solen, spiller golf, fanger fisk, går på museum eller dyrker vandsport så er der noget for enhver smag. Middelalderborgen Nørre Wosborg som er fra 1550, har en bondegård med stråtag fra det 18. århundrede. Besøg med færgen fra Rønbjerg den lille ø Livø nord for Trend hvor I kan se sælerne hygge sig i solen på den lange sandbanke. Besøg Kongenshus Mindepark ved Viborg som er et af Danmarks smukkeste og mest særprægede naturområder. Det er en oplevelse når lyngen blomstrer i det kæmpestore hedeområde. Der er adgang til mindeparken hele året rundt. Herregårdsmuseet Hessel ligger på halvøen Louns ved Hvalpsund. Besøg også galleriet i den gamle skole i Øster Assels. Gravhøje og bopladser som Stendalhøje, Manhøje og Smedjehøjene vidner om aktiviteterne i oldtidens Limfjordsland. Sallingsund Museum og Omegns Museum i Glyngøre har foruden udstillinger om Sallingbanen, fiskeri og fotografi også særudstillinger. Besøg Virksund Ravsliberi og oplev hvordan man forarbejder rav til flotte smykker. Tag på eventyr i Højriis Slot på Mors og oplev en hel anden verden. Her kan du måske møde et spøgelse. Tag hele familien med på en ferie i privat sommerhus på Lundø ved Limfjorden, hvor I er tæt på vandet, naturen og spændende seværdigheder.