Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sillerslev

Det fredelige ferieområde Sillerslev ligger i den sydvestlige ende af Mors

Hold ferie i et dansk sommerhus ved den rolige og betagende Limfjord. Sillerslev er omgivet af et åbent landskab, som indbyder til at bade, fiske, surfe, sejle, vandre, cykle, nyde naturen og slappe af. Ved den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn kan I spise godt, følge fiskernes aktiviteter og indimellem købe frisk fanget fisk til aftensmaden. Ved havnen er der både strand og legeplads. Tæt ved havnen er der opført 2 fyrtårne, hvilket ellers er et sjældent syn i Limfjordslandet. Sommerhusområdet Sillerslevøre er et ideelt udgangspunkt for en aktiv ferie, og samtidig ligger området tæt ved seværdigheder for hele familien. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Sillerslev, og ønsker I et bredere udvalg af butikker med mulighed for shopping samt spisesteder, så ligger Nykøbing Mors kun 18 km herfra. Sillerslev har en sandstrand med grus og badebro lige ved området med private sommerhuse. Området byder på billige sommerhuse, og i nærheden finder I gså en bred sandstrand, som er beliggende ved Sillerslev Havn. Når I bor i sommerhus ved stranden i Sillerslev på Mors, er der ikke langt til seværdigheder og aktiviteter. Jesperhus Blomsterpark og Vandland mod nordøst, Morsø Traktormuseum mod nord, Hanklit i nordlig retning, Molermuseet ved Hesselbjerg i nord, Skarrehage Klit, øen Agerø mod vest og det uhyggelige Højriis Slot befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra ferieområdet Sillerslev på Mors.

Naturen omkring Sillerslev ved Limfjorden

Ferieområdet Sillerslev er omgivet af halvøen Salling i øst og Kås Bredning i syd. Sydvest for Sillerslev ligger øen Jegindø og et godt stykke nordpå befinder Sønder Herreds Plantage sig med gode muligheder for vandreture. Den flotte ferieø Mors har alt fra de bakkede landskaber med Molerklinter i nord og den smukke skov Sønder Herreds Plantage midt på øen, og til de blide engarealer med fuglereservater og flotte sandstrande i syd. Langs kysten på Nordmors kan I se de karakteristiske molerskrænter af Hanklit ved Erslev og Skarrehage Klit, samt Molergrave ved Ejerslev. Disse unikke molerforkomster er de største der findes på jorden. Moler forarbejdes i Danmark til højisolerings- og brandsikringsmaterialer, samt kattegrus og eksporteres til hele verden. Siden 2007 har man kunnet udforske den 244 kvadratkilometer store Nationalpark Thy mod nord som den første Nationalpark i Danmark. Nationalpark Thy består af mange søer, vandløb, bøgeskov, klitplantager og fyrreskov. Det er et eldorado for natur- og fugleelskere. Her midt i Limfjorden kan I nyde en rolig og afslappende ferie i privat sommerhus omgivet af den maleriske natur der præger hele Limfjordslandet. Lystfiskere har gode muligheder for at fange en pæn fisk til aftensmaden fra Limfjordens breder eller i en af fiskesøerne i området. Hele Limfjordslandet er et paradis for dem der elsker at cykle. Tag jeres cykel med eller lej en cykel hos den lokale cykelforretning. Der er fantastiske muligheder for at opleve en storslået, rigt varieret flora og fauna samt muligheder for at møde hyggelige mennesker undervejs.

Se vores private sommerhuse i Sillerslev

De private og billige sommerhuse ved Sillerslev ligger i et 500 meter bredt bælte lige ud til en sandstrand med noget grus og en badebro, øst for Sillerslev Havn. I østlig retning er der et vadområde, som I kan udforske. Det fleste sommerhuse befinder sig på grønne, åbne sommerhusgrunde som er omgivet af mange træer, der giver læ for vinden, og hvor I kan nyde den friske duft af havet og træerne. Nyd en lille gåtur gennem sommerhusområdet og langs stranden, når I har pakket ud ved jeres ankomst. Det giver jer en fornemmelse af den skønne natur, som I kommer til at opholde jer I. Her ved Limfjorden er der sommerhuse af forskellige størrelser og prisklasser. Specielt er området kendt for billige sommerhuse, hvor der dog altid er et pænt niveau i standarden. Et sommerhus her er ejet af private, hvor mange virkeligt har gjort deres sommerhus i stand. Der mangler ikke noget i såvel soveforhold, opholdsstue som i udstyret i køkkenet. Der er også private sommerhuse som har legeredskaber som sandkasse og gyngestativ, samt brændeovn. Nogle sommerhuse som I kan leje gennem sommerhusudlejning.com er indrettet som lystfiskerhuse med renseplads udenfor og en kummefryser til fiskene. Den danske natur er til alle årstider meget tiltrækkende, og hvis I er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. På denne måde kan I få jer et billigt sommerhus til få penge. I den sydlige del af Limfjordslandet kan I kan spare rigtig mange penge, hvis I vælger en 2 eller 3 ugers ferie i sommerhus udenfor højsæsonen gennem sommerhusudlejning.com.

Attraktioner i nærheden af Sillerslev ved Limfjorden

Jesperhus Blomsterpark, ca. 14 km mod nord, er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med mange aktiviteter. Købstaden Nykøbing er 'hovedstaden' på Mors. Oplev de små, hyggelige gader i havnekvarteret med de gamle arbejderboliger. Nykøbing Havn ligger i forlængelse af den stemningsfyldte gågade, og her finder I en dejlig, lokal havneatmosfære samt flere gode spisesteder. Dueholm Kloster i Nykøbing er byens ældste bevarede bygning, som blev grundlagt af Johanitterordenen i 1371. I dag udstilles der i de 5 historiske bygninger. Mors er et inspirerende sted for kunstnere, og overalt på Mors finder I gallerier, udstillinger, samlinger og museer. Hvis I gerne vil sejle rigtig stærkt, så tag på en tur med Dansk Skaldyrscenters ribbåd fra Nykøbing Mors. Den er konstrueret så den kan sejle hurtigt på Limfjordens vande. Når I er på ferie i sommerhus på denne smukke perle i Limfjorden, så skal I besøge Morslands Historiske Museum som foruden Dueholm Kloster også består af Molermuseet og Skarregaard på Nordmors samt Dansk Støberi Museum i Nykøbing Mors. Tag også på en sejltur med Limfjordsbussen i juli eller august og oplev Sallingsund samt øen Fur nord for halvøen Salling fra vandsiden. Limfjordsbussen sejler mellem Nykøbing Mors, Glyngøre, Fur og Sallingsund Færgekro. Det er en rigtig god ide at tage cyklen med på denne tur. Vælg en ferie i privat sommerhus her ved Limfjorden med hele familien og glæd jer over de mange spændende oplevelser!

 
  •  Kategori

   ?

    

   Sillerslev Sommerhus, Sillerslev

   Reg.nr.: 33-1029

   300 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2868,-

    

   Sillerslev Sommerhus, Sillerslev

   Reg.nr.: 33-1030

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Sillerslev Sommerhus, Sillerslev

   Reg.nr.: 33-1019

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Sillerslev Sommerhus på landet, Sillerslev

   Reg.nr.: 33-1028

   900 m til vandet

   Sovepladser: 12

   Soverum: 6

  •  Kategori

   ?

    

   Sillerslev Sommerhus, Sillerslev

   Reg.nr.: 33-1025

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2