Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Gedsted

Den lille by Gedsted ligger i den sydlige ende af Limfjorden, lige ud til Louns Bredning.

Gedsted er en hyggelig, mindre by, som er omgivet af fjord, enge, marker og åbne vidder. Byen er højt beliggende, og fra flere steder er der dejlig udsigt over engene og fjorden. Den naturskønne rute 'Marguritruten' fører gennem Gedsted.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Gedsted, og i handelsbyen Aalestrup, 10 km herfra, finder I flere butikker og spisesteder. Den nærmeste større by er Viborg, 29 km herfra, som byder på shopping, sightseeing, aktivitetsmuligheder og seværdigheder for hele familien.
Gedsted er et godt udgangspunkt for en aktiv ferie, hvad enten I ønsker at surfe, spille golf, fiske, vandre eller cykle i den varierede natur.

- Gedsted

Herregården Hessel, den eneste bevarede stråtækte herregård i Danmark, ligger på den fredede Louns Halvø ved Hvalpsund. Her kan I opleve, hvordan herskab og tjenestefolk levede i gamle dage (11 km).
Det smukt beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og omkring Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljø. Bl.a. udstilles stenalderfund fra en køkkenmøddingen. En rekonstrueret boplads viser hvordan datidens hytter så ud (16 km).