Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Løgstør

Med sin unikke beliggenhed ved Limfjorden er den tidligere fiskerby Løgstør i dag et attraktivt feriemål.

'Muslingernes by' Løgstør er en charmerende købstad med en fiskeri- og lystbådehavn, et rigt kunstnermiljø, små, hyggelige huse, et spændende maritimt museum og gode indkøbsmuligheder. Byen er omgivet af en smuk og uspoleret natur med fjord, fuglebeskyttelsesområder, lyngarealer, høje bakker og skovområder.
Mange kunstnere og kunsthåndværkere føler sig draget til dette område pga. den dejlige, friske natur og det særlige lys, og I kan besøge flere af dem i deres værksteder og atelier eller på havnen, hvor de afholder Kunstnertorv.
Løgstør og omegn byder på gode badestrande, fredede naturområder, gode aktivitetsmuligheder, kulturelle seværdigheder og forlystelser for hele familien.

- Løgstør

Limfjordsmuseet er et maritimt museum ved havnen indeholder spændende samlinger om søfart, fiskeri, færgefart og bådebygning. Udenfor museet kan I opleve gamle fiskefartøjer.
Fæstningsanlægget Aggersborg ved Aggersund fra 980 er et af de største ringborge i Danmark med spor efter 48 langhuse. Vikingeborgen ligger meget strategisk ved Limfjordens smalleste sted. Ved ringborgen kan I se en udstilling om borgens opbygning (5 km).
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dage med 100 år gamle bryggerkedler, gærkar og øltønder. Bryggergården, der nu er indrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehal (15 km). I Fjerritslev kan I desuden besøge Han Herred Naturcenter og lære mere om området natur og dyreliv.
Ved Bjørnsholm Bugt, 16 km mod syd, ligger det imponerende 3-længede middelalderkloster Vitskøl fra 1157. Her kan I opleve kirkeruinen, krydderurtehaven og pladsen med de smukke bygninger.