Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Selde

Selde er en hyggelig landsby med sommerhuse ved den smukke Limfjord

Den hyggelige landsby Selde har en malerisk beliggenhed i den smukke og rolige natur ved Limfjorden, hvor mange vælger at leje et privat sommerhus. Feriebyen ligger tæt ved Selde Vig og kun 2 km fra Færgelejet til øen Fur. Feriegæsterne kan i Brugsen i Selde købe det mest nødvendige til deres ophold i sommerhus. I nabobyen Glyngøre som ligger ca. 15 km derfra mod vest, er der ikke kun gode indkøbsmuligheder men også en del specialbutikker, restauranter og caféer. Området med private sommerhuse ligger ca. 1500 meter øst for Selde ved Limfjorden.

Naturen i Selde ved Limfjorden

Tag på ferie i sommerhus om sensommeren, når hedeområderne står i blomst og bliv overvældet. Omgivet af hedelandskab og bløde bakker danner omgivelserne på den nordlige del af halvøen Salling de perfekte rammer for en afslappende ferie i sommerhus. Øst for området med de private sommerhuse ligger et lille skovområde. Nord for Selde ligger øen Fur og Selde Vig, mod syd ligger Brokholm Sø og mod syvest byen Roslev. Vælg sommerhusudlejning og oplev øen Fur og dens smukke natur. Cyklister kan glæde sig over de forskellige cykelruter, som fører gennem det smukke Limfjordsland. Solruten er en kun 125 km lang cykelrute, som fører jer rundt på den smukke Limfjordsø Mors. Limfjordsruten er en lidt mere krævende 600 km lang og markeret rute, som giver jer et helhedsindtryk af Limfjordslandet.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Her i Selde kan I på alle årstider leje et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com og nyde Limfjordslandets smukke og afslappende skønhed. En del hundeejere holder deres ferie i privat sommerhus sammen med deres bedste ven gennem sommerhusudlejning.com. Strandene ved Selde indbyder til gåture, også med hund. Sommerhusudlejning.com har sommerhuse, som er velegnet til en ferie med hund. Mange hundeejere foretrækker at leje sommerhus på tidspunkter, hvor der er fred og ro i området, og hunden må løbe frit på stranden. Som udgangspunkt er alle sommerhuse i Danmark møbleret, og har det nødvendige udstyr til et ferieophold. Selde byder på såvel ældre, billige sommerhuse som på mere moderne luksus sommerhuse. Specielt udenfor sæsonen er det nemt at finde et billigt sommerhus, og her er selv de større sommerhuse billige. Mange forbinder også sommerhusudlejning med Last Minute, og her er det altid muligt, at få et billigt sommerhus til ferien.

Aktiviteter og attraktioner

Limfjorden er et eldorado for lystfiskere, som kan gøre en god fangst fra Limfjordens bred, fra båden eller i en af områdets fiskesøer. Fjordens rolige vandforhold er perfekte for surfere. Strandene i området er på grund af det lave og rolige vand meget børnevenlige. Aktivitetsmulighederne er i denne del af Limfjordslande overraskende gode. Om I bade i solen, spiller golf, fanger fisk, går på museum eller dyrker vandsport, så er der noget for enhver smag. Oplev Jesperhus Blomsterpark som ligger i nærheden af handelsbyen Nykøbing og tilbring en spændende dag sammen med børnene på alle parkens forlystelser. Også Hjerl Hedes Frilandsmuseum er en oplevelse for hele familien. Besøg dette levende frilandsmuseum og oplev hvordan de danske bønder har levet for over 150 år siden. Middelalderborgen Nørre Wosborg er fra 1550, som har en bondegård med stråtag fra det 18. århundrede. Golfere kan vælge mellem en del golfbaner, som ligger omkring alle de større byer i området. I Struer Museum kan I se på kunst og kunsthistorie, mens Sallingsund og Omegns Museum viser skiftende ustillinger. Morslands Historiske Museum består af flere museer på ferieøen Mors. Her er Dueholm Kloster i Nykøbing Mors, Molermuseet hvor I kan se mange spændende fossiler og Herregården Skarregaard på Nordmors samt Dansk Støberi Museum i Nykøbing Mors. I kan tage på tur med mountainbike eller se bæverne i Klosterheden, fange rejer i Glyngøre, gå til bowling i Skive, prøve en kanotur på Storåen, tage på skaldyrssafari i Lemvig, gå på GPS skattejagt eller I kan løse mordgåden på Højriis Slot. Højriis Slot har også en udstilling om Torneroses drømme. I har således mange muligheder for udflugter fra jeres private sommerhus i Selde.