Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Tæbring, Mors

Den lille, hyggelige landsby Tæbring ligger ud til Dragstrup Vig på vestkysten af Mors.

Tæbring er omgivet af åbne, uspolerede og lettere kuperede naturlandskaber, som indbyder til badning, fiskeri, surfing, sejlads, vandre- og cykelture samt afslapning. Her finder I fred, ro og dejlige udsigter over Limfjorden, men samtidig er Tæbring et ideelt udgangspunkt for udflugter, da seværdigheder for hele familien ligger inden for rækkevidde.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Tæbring, og 19 km mod øst ligger 'hovedstaden' Nykøbing Mors, som byder på mange butikker, spisesteder, seværdigheder og hyggelig havnestemning.

- Tæbring, Mors

Ved Tæbring kan I opleve en gravhøj, som for nylig er udgravet.
I Tæbring findes et værksted med tilhørende butik, hvor I kan opleve unika kunst og kunsthåndværk.
Købstaden Nykøbing er 'hovedstaden' på Mors. Oplev de små, hyggelige gader i havnekvarteret med de gamle arbejderboliger. Nykøbing Havn ligger i forlængelse af den stemningsfyldte gågade, og her finder I en dejlig, lokal havneatmosfære og flere gode spisesteder (19 km). Dueholm Kloster i Nykøbing er byens ældste bevarede bygning, som blev grundlagt af johanitterordenen i 1371. I dag udstilles der i de 5 historiske bygninger.
Det eventyragtige Højriis Slot, syd for Nykøbing, er en af Danmarks ældste herregårde og i dag åben for offentligheden. Her finder I bl.a. en udstilling om Tornerose (19 km).
Mors er et inspirerende sted for kunstnere, og overalt på Mors finder I gallerier, udstillinger, samlinger og museer.