Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Strandet

Strandet er et roligt område med private sommerhuse, beliggende smukt ved Limfjorden

Hvis I ønsker at holde ferie i fredelige, hyggelige og uberørte naturomgivelser, så er Strandet måske et godt valg for jer. Her kan I slappe af og nyde naturen, eller I kan bruge jeres lejede sommerhus som base for udflugter i Limfjordsområdet. Der ligger det lille fiskerleje Virksund tæt ved Strandet. Her finder I bl.a. en lystbådehavn med en hyggelig atmosfære, samt indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Den nærmeste, større by er Skive, som ligger 17 km herfra. Der har I gode shoppingmuligheder, museum, en travl lystbådehavn, restauranter og caféer. Der er en bådbro ved Limfjorden få meter øst for området med billige sommerhuse i Strandet. I Skive er der nord for lystbådehavnen en god badestrand. Desuden er der en dejlig stille sandstrand ved Ulbjerg Klint, nord for Virksund hvor I har hele stranden for jer selv. Et privat sommerhus i Strandet er en god base for udflugter til de mange seværdigheder og aktiviteter i det sydlige Limfjordsland. Virksund Ravsliberi mod nord, Ulbjerg Fodboldgolf nordøst for Virksund, Ørslev Kloster i vest, Café Savilla i Lundø mod nordvest, Dalsgaard Antik ved Dommerby vest for Strandet og Skive Badeland samt Skive Skøjtehal ligger alle indenfor ½ times kørsel fra Strandet. Golfere kan benytte Harre Vig Golfklubs bane nordøst for Skive samt spille på Proark Golf Plus Hjarbæk Fjords bane på den anden side af Hjarbæk Fjord syd for Virksund.

Naturoplevelser omkring Strandet ved Limfjorden

Området med private sommerhuse i Strandet er omgivet af Hjarbæk Fjord i øst og Louns Bredning i nord. Syd for Strandet flyder Jordbro Å gennem det smukke landskab. Længere mod syd ligger Liebes og Dalgas Plantager med gode muligheder for vandre- og cykelture. Der er en del gode cykelruter, som fører jer gennem Limfjordslandet. Klinterne ved øerne Fur og Mors samt mange andre steder i Limfjorden gemmer på 55 millioner år gamle forsteninger af dyr, planter og fugle. Det flot beliggende Stenaldercenter i Ertebølle som ligger nord for Hvalpsund, skildrer naturen og menneskers liv omkring Ertebølle for over 6000 år siden. En rekonstrureret boplads viser hvordan datidens boliger så ud. Her ved Limfjorden kan I nyde en rolig og afslappende ferie i privat sommerhus omgivet af malerisk natur, som præger Limfjordslandet. Lystfiskere har gode muligheder for at fange en flot fisk til aftensmaden fra Limfjordens breder eller i en af fiskesøerne i området. Ørslev Kloster som ligger få km nord for jeres sommerhus i Strandet, har egen kirke, park, skove og marker. Ved Taarupgaard kan I gå ture på de 2 vandrestier, hvorfra I har en storslået udsigt over Hjarbæk Fjord.

Book et billigt sommerhus ved den smukke Limfjord

De private sommerhuse ved Strandet ligger i et 400 meter bredt område tæt ved Jordbro Å og ud til Hjarbæk Fjord. Der er ingen sandstrand ved Strandet men der er en lang og dejlig stille sandstrand ved Ulbjerg Klint, nord for Virksund hvor I har hele stranden for jer selv. Desuden er der en sandstrand ved Skive Lystbådehavn. Et sommerhus her befinder sig på delvis åbne sommerhusgrunde, som er omgivet af levende hegn. Hele området er omgivet af marker, hvor der er langt til bebyggelser. Nyd turen når I fra landevejen drejer ind til Fiskbækvej, og kører gennem en lille plantage indtil I får øje på ”jeres” sommerhus. Her møder I et sommerhus som ser indbydende ud, og fordi de fleste sommerhuse her i området er energivenlige, er I med til at beskytte naturen og holder samtidig jeres energiforbrug nede. I møder desuden et sommerhus med moderne udstyr som fladskærms-tv og måske internet. Det er et skønt øjeblik, når I pakker ud og begynder at udforske de nærmeste omgivelser. I vil opdage at der er alt det I jeres lejede sommerhus, som I behøver til en vellykket ferie. Her i Limfjordslandet er der mange billige sommerhuse, som er forskellige i størrelse og byggestil, men privat sommerhus er som regel indrettet helt personligt af ejeren. Det kan være en spændende oplevelse. Ud over de fornødne rekvisitter, har mange sommerhuse også brændeovn og legeredskaber for børn. Jeres sommerhus i Strandet danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie midt i naturen samt en base for udflugter til de mange seværdigheder i Limfjordslandet. Prøv en 2 eller 3-ugers Sparferie her ved Limfjorden udenfor højsæsonen, hvor I får de 3 dage gratis. Så kan I nemlig opnå et billigt sommerhus hos sommerhusudlejning.com, hvilket giver råd til lidt ekstra på jeres udflugter. Der er i området en del sommerhuse som er velegnet til en ferie med hund, hvor haven er indhegnet eller terrassen er indrettet således at den kan lukkes. Her kan I boltre jer sammen med jeres hund, og nyde det gode vejr.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Strandet

Området omkring Strandet er rigt på gamle herregårde. Staarup Hovedgaard er egnens ældste herregård og her udstilles bl.a. antikviteter og kunst. Ørslev Kloster har sin kirke, park, skove og marker. En natursti samt en lille udstilling, fortæller om klostrets historie. I Trend, ligger det imponerende 3-længede middelalderkloster Vitskøl Kloster fra 1157. Oplev kirkeruinen og krydderurtehaven. Frilandsmuseet Hjerl Hede ved Vinderup er et levende museum hvor i kan gå på en tidsrejse og opleve hvordan bønderne levede i Danmark for over 150 år siden. Hvis I gerne vil hygge jer sammen med venner eller familie, så skal I gå på Skive Bowlingcenter eller nyde racerbanen på Skive Gokart Center. På det spændende naturhistoriske Fur Museum på øen Fur, kan I se samlinger af øens arkæologiske fund samt mange forsteninger. Besøg også Herregården Hessel, som er den eneste bevarede stråtækte herregård i Danmark og oplev, hvordan herskab og tjenestefolk levede i gamle dage. Virksundhøjene ved Lovns Bredning er de flottest placerede gravhøje i området, hvor gravhøjene er fra den tidlige bronzealder. I området syd for Limfjorden er der en del fiskesøer. Lundbro Put & Take ligger i et naturskønt område, tæt ved Skive by, Tusaagaard Put & Take befinder sig i den naturskønne Karup ådal, hvor der er 4 dejlige fiskesøer, mens Torp Lystfiskersø ligger i samme område. Besøg Hvolris Jernalderlandsby ca. 20 km nord for Viborg som er et spændende friluftsmuseum og oplevelsescenter der har en smuk beliggenhed i Skals Ådal. Tag hele din familie med på ferie i privat sommerhus i Strandet, hvor I er tæt på natur og den smukke Limfjord.