Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Klitgaard

Det hyggelige sommerhusområde ved Klitgaard Fiskerleje er beliggende i fredelige og charmerende omgivelser ved Limfjorden.

Klitgaard er et roligt og hyggeligt sommerhusområde, som ligger ved Limfjordens sydlige bred - mellem Nibe og Nørholm. Området har eksisteret i mange år, og de høje, afskærmende og lægivende træer stammer fra dengang, området blev etableret. Her kan I nyde områdets friske havbrise, roen, vinden i træerne og fuglenes sang. Sommerhusområdet er omgivet af Limfjorden, små, snoede veje, kornmarker og græssende kvæg på græsmarker med Limfjorden i baggrunden. Går I ned til fjorden om aftenen, kan I nyde den smukke solnedgang, som farver både himmel og fjord orange.
6 km væk finder I den nærmeste by, Nibe, som byder på butikker, spisesteder og en hyggelig lystbådehavn. 17 km væk ligger Aalborgs City Syd med butikker og storcentre, og der er 20 km til centrum af Aalborg, hvor I finder gågader, butikker, restauranter, seværdigheder og kulturelle tilbud.

- Klitgaard

På Vildtfarm Nord, på vejen mod Nibe, kan opleve dyr som fx vaskebjørne, frilandsgrise, dådyr, skotsk højlandskvæg, æsler, gæs og påfugle. Dyrene opholder sig udendørs, hvilket giver jer mulighed for at følge deres naturlige adfærd (3 km).
Besøg Nibe, som byder på en stemningsfuld havn, caféer, butikker og Nibe Bryghus, hvor I kan nyde friskbryggede specialøl (6 km).
I Vokslev Kalkgrav kan I se spor af dyreliv for millioner af år siden eller måske være heldige at finde et forstenet søpindsvin (9 km).
Den smukke St. Restrup Herregaard indeholder bl.a. en brugskunstbutik og en vinkælder, som kan besøges hver lørdag (10 km).