Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vemmenæs, Tåsinge

På sydspidsen af Tåsinge i det Sydfynske Øhav ligger Vemmenæs med udsigt til Langeland.

Det rolige og hyggelige ferieområde, Vemmenæs, er omgivet af nogle af Danmarks mest idylliske naturlandskaber. Omkring byen vil I opleve små landsbyer, skove, holme, gamle fiskebyer, grønne frugtplantager, herregårde og slotte. Øen er et oplagt feriested for naturelskere, lystfiskere og lystsejlere. Vemmenæs har en lille, hyggelig bådehavn.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer på øen. Svendborg ligger 14 km fra Vemmenæs, og her finder I gode indkøbsmuligheder og mange spisesteder.

- Vemmenæs, Tåsinge

Gå ikke glip af et af Danmarks smukkeste slotte, Valdemars Slot, 9 km fra Vemmenæs. Slottet er bygget i 1600-tallet, og huser i dag flere museer. Oplev bl.a. det spændende legetøjsmuseum.
Nær slottet findes en af landets ældste vandmøller, Ventepose Mølle, også oprindeligt fra 1600-tallet. Møllen er i dag fredet og ejes af Valdemars Slot.
Besøg Troense, Tåsinges dejlige gamle skipperby, 12 km fra Vemmenæs. Her finder I de smukkeste gader med fredede bindingsværkshuse fra 1700-tallet.
På museet Troense Søfartssamlinger finder I spændende udstillinger af skibe og fotos af skibe fra tidligere tider.
Besøg Tåsinge Skipperhjem og Folkemindesamling, og få her bl.a. historien om det sagnomspundne kærlighedsdrama mellem linedanseren Elvira Madigan og løjtnanten Sixten Sparre, der i 1889 sammen gik i døden i Nørreskoven syd for Valdemarsslot.