Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Svalebølle

Svalebølle er beliggende i naturskønne omgivelser på Langelands nordøstkyst.

Svalebølle ligger i en landligt, roligt og hyggeligt område med dejlige, børnevenlige badestrande samt flere aktivitetsmuligheder og seværdigheder for hele familien. Få km herfra ligger Dageløkke med sin idylliske, lille fiskerihavn, der summer af aktivitet. Her kan I nyde stemningen og købe friskfanget fisk. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området. I Rudkøbing, 18 km fra Svalebølle, har I mulighed for at shoppe, spise, besøge museer og gå på sightseeing.

- Svalebølle

Oplev det hyggelige havnemiljø i den maleriske havn i Dageløkke, får km fra Svalebølle. Her summer det af aktivitet sommeren igennem.
Besøg evt. lysfabrikken Candle Art, som holder til i kunstneriske omgivelser i Dageløkke.
Det røde Tranekær Slot (8 km) er højt beliggende på en bakke og med udsigt over byens gamle bindingsværkshuse. I slotsparken finder I 'Ticon', hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. På souvenier-museet Souvenariet ved slottet kan I opleve nye og gamle souvenirs fra hele verden.
Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift. Ved Mølles findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling.
Tobaksladen ved Tranekær blev brugt til at tørre tobaksblade i under 2. verdenskrig. Laden er renoveret i oprindelig stil, og der er gratis adgang hertil.