Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fuglsbølle, Rudkøbing

Rekreative dage i landlige omgivelser

Ferie i Fuglsbølle betyder rekreative dage i landlige omgivelser. Fuglsbølle ligger midt på Langeland, kun 5 km fra Rudkøbing, og med udsigt over markerne.
Da Langeland er en lille ø, kan de mange spændende seværdigheder nås på under 1 time. Det gælder smukke naturområder, gamle og smukke huse, børnevenlige strande, en golfbane, museer og herregårde. Flere skovarealer med afmærkede vandreruter gør det muligt at opleve noget af øens utroligt rige fugleliv.
Ønsker I at fiske på havet, er det muligt at leje både samt tage på havfiskeri ombord på en kutter.
Øen byder også på mange kulturelle oplevelser, gode indkøbsmuligheder og utallige spisesteder.

- Fuglsbølle, Rudkøbing

Fuglsbølle Kirke, som ligger tæt på landsbyen, er bygget i middelalderen og har et romansk skib og et sengotisk langhuskor. Prædikestolen, som vel nok er kirkens største klenodie, er udført af Lorenz Jørgensen i 1644.
Hos Galleri Langeland udstilles og sælges et bredt udvalg af lokal kunst og kunsthåndværk sommeren igennem.
Den 700 år gamle købstad Rudkøbing er Langelands største by, og her kan I opleve de originale, gamle og smukke huse. Langeland Museum i Rudkøbing udstiller oldtidssamlinger med bl.a. våben, rideudstyr, sølvmønter, glas, sølvtøj (7 km).
Ved Humble på Sydlangeland finder I den velbevarede langdysse 'Kong Humbles Grav', som består af 77 store randsten (18 km). Få km fra Humble ligger herregården Skovsgaard, hvor der er indrettet flere museer.