Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Magleby

Magleby ligger midt i Sydlangelands dejlige og rolige natur.

Sommerhusene i Magleby på Langeland er fredeligt beliggende i landlige omgivelser.
Området byder på en dejlig natur med fuglereservater, klinter, bakker, skove og flere gode og børnevenlige badestranden samt mange kulturelle seværdigheder i form af gravhøje, stendysser og jættestuer. Naturelskere, lystfiskere, golfspillere og historisk interesserede vil befinde sig godt i disse omgivelser.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i lokalområdet, men ønsker I et større udvalg af forretninger og tilbud, kan I besøge Langelands 'hovedstad' Rudkøbing, som ligger 22 km herfra.

- Magleby

Det tidligere militæranlæg Langelandsfortet øst for Bagenkop fungerer i dag som museum, og her kan I opleve kanonerne, bunkerne og en udstilling om Den Kolde Krig (2 km).
Fra Keldsnor Fyr på sydøstkysten af Langeland har I en flot udsigt over Keldsnor og øens sydspids (5 km).
Bagenkop, Langelands sydligste by, er en gammel, hyggelig fiskerby og et dejligt ferieområde. Atmosfæren er god i den gamle by Bagenkop. Især om sommeren kan I opleve den livlige og behagelige feriestemning når lystbådene ligger til i byens lille lystbådehavn. Her findes flere spisesteder samt petanquebaner. Bagenkop er Langelands førende fiskerby og når kutterne vender hjem fra havet, kan I købe friske fisk på den gamle fiskerihavn (5 km). Et af øens oldtidsminder er den velbevarede Hulbjerg Jættestue ved Bagenkop. Her er det muligt at kravle ind i det gamle gravkammer, men husk lommelygten.
Ved Humble ligger den velbevarede langdysse 'Kong Humbles Grav', som består af 77 store randsten (8 km).