Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Troense

Den idylliske gamle skipperby Troense ligger på nordøstsideb af øen Tåsinge, lige ud til det dejlige blå Thurøsund.

I den hyggelige og charmerende gamle by Troense finder I bl.a. de smukkeste gader med fredede bindingsværkshuse fra 1700-tallet, en velbesøgt lystbådehavn, indkøbsmuligheder og et par spisesteder. Troense ligger centralt for seværdigheder og udflugter for hele familien. Bl.a. ligger Valdemars Slot mindre end 1 km fra Troense, og Svendborg med den velbevarede gamle bykerne med smalle krogede gader, torve og gårdmiljøer kun 7 km herfra.

- Troense

I Troense kan I opleve gader med talrige fredede bindingsværkshuse fra 1700-tallet. Gå ikke glip af et af Danmarks smukkeste slotte, Valdemars Slot, lige ved Troense. Slottet er bygget i 1600-tallet, og huser i dag flere museer. Oplev bl.a. kunst-, møbel- og jagttrofæsamlinger samt det spændende legetøjsmuseum.
Nær slottet findes en af landets ældste vandmøller, Ventepose Mølle, også oprindeligt fra 1600-tallet. Møllen er i dag fredet og ejes af Valdemars Slot.
På museet Troense Søfartssamlinger finder I spændende udstillinger af skibe og fotos af skibe fra tidligere tider.
Besøg Tåsinge Skipperhjem og Folkemindesamling, og få her bl.a. historien om det sagnomspundne kærlighedsdrama mellem linedanseren Elvira Madigan og løjtnanten Sixten Sparre, der i 1889 sammen gik i døden i Nørreskoven syd for Valdemarsslot.