Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Brunshuse

Brunshuse på Sydfyn er et gammelt, fredfyldt og idyllisk fiskerleje med huse fra år ca. 1890.

Brunshuse ligger ud til den hyggelige Helnæsbugt ved Det Sydfynske Øhav - lige oven over den naturskønne halvø Helnæs. Området er ideelt for golfspiller og lystfiskere, men ønsker I at slappe af i de fredelige omgivelser, bade, vandre eller tage på udflugt til nogle af Fyns mange seværdigheder, kan området også anbefales.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og i Assens, som ligger kun 11 km fra Brunshuse, finder I et rigt udbud af butikker, spisesteder, seværdigheder og aktivitetsmuligheder.

- Brunshuse

Ved Ebberup, 5 km fra Brunshuse, finder I Gl. Alvernæs - en smuk, fynsk herregård med et karakteristisk tårn, omgivet af park og skov, samt middelalderborgen Hagenskov, hvor det er muligt at opleve et gammelt fangehul.
Assens er en 800 år gammel købstad med Danmarks smukkeste gade. I den charmerende og meget velbevarede bymidte findes købmandsgårde og gavlhuse i bindingsværk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker samt en hyggelig marina (11 km).
Vestfyns Hjemstavnsgård ved Gummerup er et frilandsmuseum, hvor I kan opleve bindingsværksbygninger, bohave, husgeråd og landbrugsredskaber fra årene 1750-1950 (12 km).