Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Midskov

Midskov er beliggende i et naturskønt område på Hindsholm ved Odense Bugt, nord for byerne Kerteminde og Munkebo.

Sommerhusområdet ved Midskov er roligt, hyggeligt og naturskønt, og indbyder til mange dejlige naturoplevelser. Her har I både mulighed for at holde en aktiv ferie, slappe af eller opleve nogle af områdets seværdigheder. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, men i Kerteminde (9 km) og Munkebo (11 km) finder I gode indkøbsmuligheder, restauranter, kultur og attraktioner.

- Midskov

Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og charmerende handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, seværdigheder og gallerier. Der er en helt speciel atmosfære i byens smalle gader og stræder med de farvestrålende små huse, de gamle købmandsgårde og de røde tage (9 km).
I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan I opleve havets mysterier set med en dykkers øjne fra en 50 m lang undervandstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra den udendørs bro.
Farvergården er oprindeligt en gammel købmandsgård fra 1630. Museet rummer bl.a. en bondestue og en borgerstue fra omkring 1850.
Ved siden af den stadig aktive mølle Svanemøllen kan I, på Johannes Larsens Museet, se kunstværker af Johannes Larsen og andre fynske malere. Kerteminde er rig på gallerier. Omkring Kerteminde findes flere godser og herregårde.
Viby på Hindsholm er en af de mest velbevarede landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsværkshuse og en nyrenoveret mølle, som i sommerperioden er i drift (10 km).


 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2311,-

    

   Midskov Sommerhus, Midskov

   Reg.nr.: 72-3001

   75 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1