Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Dyreborg

Tæt ved Fåborg på den fynske sydkyst ligger Dyreborg, som er en rolig, lille by med en idyllisk lille havn og en god badestrand.

Fra det hyggelige og familievenlige ferieområde Dyreborg i Dyreborg Vig er der udsigt til det sydfynske øhav. Her i det gamle, fredelige fiskerleje finder I flere huse fra 17-1800 tallet, en lille stemningsfyldt havn og et naturskønt opland.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Dyreborg. 6 km fra Dyreborg ligger Fåborg, hvor I finder et livligt handelsliv, små hyggelige gader, mange kunstværker, flere kulturelle seværdigheder samt gode spisesteder.
Fra Fåborg kan I tage med færgen til øerne Ærø, Avernakø, Lyø og Bjørnø. Fra Bøjden, 12 km fra Dyreborg, går færgen til Fynshav på Als.

- Dyreborg

Blomsterhaven Strandlyst ved Fåborg er en 7500 m2 stor og frodig have med bl.a. vandlandskab, søer, slugt, grotte, japansk tehus og udkigstårn.
Fåborg Arrest fængselsudstilling er Danmarks eneste offentligt tilgængelige arresthus. Her vises udstillinger om afstraffelsens historie fra middelalderen og frem til i dag. I kælderen findes en tro kopi af en gammel celle.
Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst er en samling af malerier og skulpturer - udelukkende af fynske kunstnere.
Den gamle bygning, Kaleko Mølle, er indrettet med gamle møbler, redskaber og husgeråd fra egnen.