Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Båring

Båring Strand ligger naturskønt mellem strand, skov og marker på Fyn

Er I på udkig efter en ferie i sommerhus på vestkysten af Fyn, vil det naturskønne Båring Strand være det perfekte sted. Båring Strand ligger ud til Båring Vig på Nordvestfyn, 12 km fra Middelfart og Lillebæltsbroen. Båring Strand er et roligt og hyggeligt ferieområde. Det er det ideelle sted for naturelskere og lystfiskere. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i landsbyen Båring, som ligger et par km inde i landet bag området med private sommerhuse. Hvis I gerne vil se flere butikker, så er der rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder i centrum af Middelfart. Sommerhusområdet Båring Strand ligger lige ved siden af det store område med sommerhuse Vejlby Fed. Båring Strand består af flere små områder med både billige sommerhuse og mere luksusprægede sommerhuse, og der er god adgang til den smalle sandstrand. Når I bor i privat sommerhus ved Båring Strand, har I et godt udgangspunkt for udflugter til de mange seværdigheder og aktiviteter på Vestfyn og i Trekantsområdet. Hindsgavl Slot ved Middelfart, Golfklubben Lillebælt, øen Fænø i Lillebælt syd for Middelfart, Voldanlæget i Fredericia, Brende Mølle og de smukke Ørslev Bjerge ligger alle sammen indenfor ½ times kørsel. De bedste kystpladser for lystfiskere på Fyn er Enebærodde og Gabet om efteråret, Odense Fjord, Stenodden og Båring Vig om vinteren, og Bøgebjerg, Knudshoved, Slips-Havn og Skansen om sommeren.

Naturen omkring Båring Strand på Fyn

Fra jeres sommerhus ved Båring Strand er I omgivet af Båring skov i øst og Godset Vædelegård i syd. I vestlig retning ligger Vejlby Kirke og mod nord Båring Vig. Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger lige ud til Lillebælt, og er omgivet af skov. Besøg den smukke park med de mange sjældne træer og buske. Det smukke, hvide Wedellsborg Slot med Slotspark ligger i Husby, og her er der ligeledes adgang til parken med dådyr, søer samt sjældne træer og planter. I Kongebroskoven ved Middelfart kan I nyde en gåtur gennem en dyrepark. Ved Brende Mølle i Tanderup findes Danmarks flotteste fisketrappe. Hele Nordfyn er ensbetydende med hedelandskab, mange skove, bløde bakker, romantiske herregårde og slotte samt idylliske landsbyer. Her ved kysterne er der endeløse strande og klitter. Den enestående natur på Nordfyn indbyder feriegæsterne som vælger at bo i sommerhusområderne til lange spadsere- og cykelture. Tag på cykeltur ud i den skønne natur på Nordfyn og oplev et landskabet hvor der på marker og i skove er placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten, som I kan udforske. Når I bor i sommerhus i Båring, skal I også besøge Humlemagasinets Haver i Harndrup som er åben dagligt fra 11 – 17.

Sommerhusudlejning i Båring Strand på vestfyn

Når I lejer sommerhus ved Båring Strand ligger de enkelte sommerhuse i 2-300 meter brede områder tæt ved den smalle sandstrand. Fra Molevej kan I komme helt tæt på stranden med bilen. Vores sommerhuse befinder sig på åbne grønne sommerhusgrunde, hvoraf nogle er omgivet af levende hegn. Mange sommerhuse ser indbydende ud og er efterhånden energivenlige, fordi man i de senere år har moderniseret mange sommerhuse. Et typisk sommerhus i Båring Strand er indrettet med møbler, hårde hvidevarer, dekorationer, køkkenudstyr og havemøbler. Mange sommerhuse har også internet, fladskærms-tv, Playstation, legeredskaber for børn og brændeovn. I vil opdage, at der er alt det i et dansk sommerhus, som I behøver til en skøn ferie. På Fyn kan I leje et privat sommerhus til en Miniferie eller på ugebasis gennem sommerhusudlejning.com. Selv de billige sommerhuse varierer meget i byggestil, størrelse og prisklasse. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et almindeligt sommerhus til billige penge hele året rundt. Hvis I gerne vil tage jeres hund med på ferie i privat sommerhus, kan I hos sommerhusudlejning.com få et hus som er egnet til et ophold med hund. Et ferieophold i privat sommerhus har mange fordele. For eksempel har I friheden til selv at kunne tilrettelægge jeres ophold alt efter det lunefulde danske vejr. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie hos sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen, er der penge at spare på et billigt sommerhuse. På Fyn kan I leje sommerhuse, som er specielt egnet til lystfiskere, fordi disse sommerhuse er blevet indrettet med renseplads og kummefryser. Tjek altid gode tilbud via vores Last Minute sommerhusudlejning.

Aktiviteter og attraktioner på fyn

Det er oplagt at søge oplevelser i Lillebælt, hvor I bl.a. kan komme med på hvalsafari. Der sejles fra Middelfart, hvor I forhåbentlig kommer tæt på den lille hval - marsvinet. Fyn og især byen Odense er kendt for sin store forfatter H. C. Andersen. Et besøg i Den Fynske Landsby syd for Odense er en spændende oplevelse for hele familien. Det er en levende landsby med masser af historie og teater. I mange byer på Fyn er der hele sommeren bagagerums- og loppemarkeder, både for børn og voksne. Som regel er der også søndagsåben i butikkerne om sommeren. Fyn Rundt er en tilbagevendende maritim begivenhed, hvor I kan beundre de flotte sejlskibe i mange forskellige havne rundt omkring øen. På Hindsgavl Slot er der tit klassiske musikfestivaller, og om sommeren er der Musik På Torvet i Faaborg. Balslev Festival i Ejby byder på musik til alle aldre. Når der er Odense Blomsterfestival så kommer jeres næse og øjne på overarbejde. Grusgravene fra Tarup Davinde er i dag en fritidspark, hvor I kan gå ture, fiske og udforske naturen. Det er en god ide at tage en madkurv med. Dansk Jernbanemuseum som ligger lige ved siden af hovedbanegården i Odense, er en spændende oplevelse for hele familien. Et lille modeltog kører de små gæster gennem hele museumsområdet. Besøg det smukke Gyldensteen Slot ved Bogense, hvis hovedbygning er opført i 1630. Den ligger på et voldsted som er omgivet af brede voldgrave. På en bakketop vest for Otterup lå der i det 9. århundrede en vikingegravplads. Arkæologer har på dette sted fundet mere end 50 grave som gør det til Fyns største vikingegravplads. Besøg det flotte Harridslevgaard Slot, som har en middelalderkælder med fangehul. Slottet er delvis åben for besøgende. Velkommen til Fyn.