Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fyns Hoved

Besøg Fyns Hoved med sin enestående natur og rige dyreliv

Den smalle landtange Fyns Hoved adskiller Kattegat og Storebælt, og er hjemsted for en del private sommerhuse. Mange tager i sommerhus her, og nyder den uspolerede natur, fredede områder og skønne strande. Fyns Hoved er særpræget, og består for det meste af landtanger, laguner, klitter og strande. Specielt er området perfekt for Lystfiskere, ornitologer og naturelsker, men også gæster som bare vil dase ved stranden eller i sommerhus, vil finde området skønt. Ved Korshavn, få hundrede meter mod vest ligger der en idyllisk lystbådehavn, et fyrtårn og en dejlig bred badestrand med groft sand. Her er der lavt vand, en kyst med sandbund og små bølger, hvilket er gode betingelser for familier med børn. Men Hindsholm byder også på maleriske landsbyer, store herregårde og flere fortidsminder. Fyns Hoved er et meget malet motiv, og kan ses på flere museer i området. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer her og i Martofte, ca. 9 km mod syd, og 12 km længere mod syd ligger den hyggelige handelsby Kerteminde, hvor I kan shoppe, spise på restaurant og gå på sightseeing. Munkebo Miniby i sydvest, Johannes Larsen Museet i Kerteminde, Viby Mølle i syd, Schelenborg Gods, nord for Dalby, Mårhøj Jættestue, nord for Martofte og Hverringe Gods, syd for Viby, befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Fyns Hoved.

Oplev den enestående natur omkring Fyns Hoved

Området med sommerhuse på Fyns Hoved er omgivet af Tornen og Hors Klint i nord og Jøvet i vest. I østlig retning ligger Storebælt mens øen Mejlø ligger ved Langø i syd. Mellem Langø og Fynshoved finder I Mårhøj Jættestue, som er Danmarks største gravhøj. Viby på Hindsholm er en af de mest velbevarede landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsværkshuse og en nyrenoveret hollandsk vindmølle, som i sommerperioden er i drift. Fyns Hoved er et meget smukt naturområde som ligger tæt ved sommerhusområderne på Hindsholm. På vestsiden af denne halvø er der vandområder der nærmest ligner laguner, ligesom det lille område nord for Langø. Vest- og østsiden af Fyns Hoved er præget af klinter som for eksempel Dybjerg Klint og Nordskov. Nordfyn er ensbetydende med hedelandskab, mange skove, romantiske herregårde og slotte samt idylliske landsbyer. Den enestående natur på Nordfyn indbyder feriegæsterne til lange spadser- og cykelture. Rundt om i landskabet på Nordfyn er der på marker og i skove placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten som i kan udforske. På en bakketop vest for Otterup lå der i det 9. århundrede en vikingegravplads. Arkæologer har fundet mere end 50 grave som gør området til Fyns største vikingegravplads. Overalt på Fyn er der aktiviteter og attraktioner til hele familien. Gå en tur langs stranden og tag en tur gennem vandet til den øde ø Æbelø eller udforsk Fyns største hedeområde Enebærodde.

Privat sommerhus på Fyns Hoved

De private sommerhuse på halvøen Fyns Hoved befinder sig i et ca. 1 km bredt område mellem Storebælt i øst og lystbådehavnen Korshavn i vest. Alle ferieboliger ligger på åbne plantagegrunde, hvor de mange træer giver læ mod vinden. Øst for området er der en god sandstrand som indbyder til kystfiskeri eller strandaktiviteter. Glæd jer til det sidste stykke af turen, når I fra Martofte kører de sidste 8 km forbi marker, skovområder og kyststrækninger mod området med sommerhuse. Nyd en lille spadseretur gennem feriehusområdet og langs stranden, når I har pakket ud ved jeres ankomst. Det giver jer en fornemmelse af den skønne natur, som I kommer til at opholde jer I. Her i det nordfynske er der sommerhuse af forskellige størrelser og kategorier, men fælles er, at de er ejet af private. Derfor venter der jer også en unik oplevelse, da 2 sommerhuse ikke er ens. Kvaliteten er i top, og ejeren har sit sommerhus efter moderne standard, hvor I har alt det nødvendige udstyr. Det gælder også vores billige sommerhuse i området. Ud over de forventede bekvemmeligheder til hele familien, er der også private sommerhuse, som har legeredskaber som sandkasse, gyngestativ samt brændeovn. Nogle sommerhuse som I kan leje gennem sommerhusudlejning.com er indrettet som lystfiskerhuse med renseplads udenfor og en kummefryser til fiskene. Et privat sommerhus på Fyns Hoved danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie midt i den nordfynske natur, for besøg af golfbaner, samt en base for udflugter til de mange seværdigheder på Fyn. Det behøver ikke være dyrt at bo i sommerhus på Nordfyn. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje et privat sommerhus til hele familien, og prisen er til at overkomme. Især når I lejer et privat sommerhus til en Sparferie i for- og eftersæsonen kan I opnå gode rabatter. Den fynske natur er til alle årstider meget tiltrækkende, og hvis I er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus på Nordfyn, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. På denne måde kan I få jer et luksus sommerhus til billige penge.

Seværdigheder i nærheden af Fyns Hoved

Når I holder ferie i sommerhus på Fyns Hoved, skal I kikke ind til galleri 'På Hovedet'. Galleriet har en fantastisk beliggenhed, og er kombination af atelier og restaurant, hvor I finder inspiration fra cirkusmiljøet. Besøg den 1000 år gamle by Kerteminde, som er en livlig og charmerende handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, spændende forretninger, spisesteder og seværdigheder. Der er en helt speciel atmosfære i byens smalle gader og stræder med de farvestrålende små huse, de gamle købmandsgårde og de røde tage. Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde byder på havets mysterier set med en dykkers øjne fra en lang undervandstunnel. På Vikingemuseet Ladby i Kerteminde kan I opleve spændende vikingefund og en gravhøj, samt det gamle vikingeskib Ladbyskibet. Ved siden af den stadig aktive mølle Svanemøllen kan I, på Johannes Larsens Museet, se kunstværker af Johannes Larsen og andre fynske malere. Besøg også Farvergården som er oprindeligt en gammel købmandsgård fra 1630. Museet rummer bl.a. en bondestue og en borgerstue fra omkring 1850. Hvert år midt i september er der Fiskens Dag når der afholdes Fiskefestival i Kerteminde. I skal under jeres feriehusophold på Fyns Hoved heller ikke gå glip af et besøg i Munkebo når der er Speedway i sensommeren. På Fyn er der mange maleriske herregårde og slotte med deres karakteriskiske alleer, parker og stengærder. Gyldensteen Slot ved Bogense, hvis hovedbygning er opført i 1630, ligger på et voldsted som er omgivet af brede voldgrave. Herregården blev optaget i den danske grevestand under navnet Gyldensteen. Stedet er privat, men der er adgang til stierne i de omliggende skove. Besøg også Herregården Risinge som har en hovedbygning i bindingsværk og et firkantet tårn med pyramideformet tag. Den ligger få km fra Bovense. Velkommen i sommerhus.