Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Thurø

Prøv en fynsk ø-ferie i sommerhus på den smukke og fredelige ø Thurø

I det sydøstlige hjørne af Fyn forbinder en lille dæmning fastlandet med den naturskønne ø Thurø. De private sommerhuse på den rolige, hyggelige og familievenlig ø Thurø ligger i skønne omgivelser på østsiden. Her på Thurø er der skove, dejlige strande, et rev, en naturskabt bugt og gode aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. I Thurø by findes der dagligvarebutikker, hvor I kan forsyne jer med varer til ferien i sommerhus, samt flere spisesteder. Fra Thurø er der kun få km til Svendborg, hvis I gerne vil på en shoppingtur på gågaden. På Thurø er der sommerhuse ved Smørmosen i øst, lige ved siden af campingpladsen. Ved sommerhusområdet er den en smal sandstrand med badebroer. Her hvor vandet er lavt og roligt, kan I hygge jer med venner eller familie, og her er perfekt for børnene. Den gunstige beliggenhed gør, at I har kun korte afstande til de mange aktiviteter og seværdigheder i området. Svendborg Museum, Naturama i Svendborg, Svendborg Golfklub, Valdemars Slot på Tåsinge, Blue Rock Put & Take mod vest, Langelands Museum i Rudkøbing, Elvira Madigans Gravsted, Danmarks Museum for Lystsejlads, Svendborg Svømmeland og Gravhøjene i Gl. Hestehave ligger allesammen kun ½ times kørsel fra jeres sommerhus på Thurø.

Naturoplevelser på og omkring øen Thurø

Ferieøen Thurø er omgivet af Hallingskoven og Skårupøre Sund i nord, og Thurø Sund med Breininge Skov i vest. I østlig retning ligger det nordlige Langeland, mens der i sydlig retning ligger Vemmenæs med Stenoddeskoven. Tag på cykeltur ud i de skønne skovområder på det sydlige Fyn og oplev et landskab hvor der på marker, bløde bakker og i skove er placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten som I kan udforske. I kan også beundre de smukke slotte og herregårde på det sydlige Fyn, hvoraf nogle har åbent for adgang til deres smukke parkanlæg. Det flotte Valdemars Slot befinder sig på Taasinge i syd. Brahetrolleborg Slot ligger nord for Faaborg. De fleste kender sikkert Egeskov Slot syd for Ringe, som har bl.a. et bilmuseum og et meget smukt parkanlæg. Det flotte Lykkesholm Slot befinder sig få km øst for Ringe. Ikke langt derfra ved Ørbæk, kan I se Fortidsminderne ved Lindeskov. Lindeskovdyssen er Danmarks længste langdysse, og hvis I kører nogle få km mod sydøst, kommer I til Glorup Slot. Ved Vejstrup ligger Sydfyns Fugle- & naturpark. Denne naturskønne park er med sine 30.000 m2 med blomster, dyr og vandmiljø en naturoplevelse for hele familien. Regattaen Fyn Rundt, byder hvert år på et fantastisk show af bevaringsværdige sejlskibe langs de Fynske kyster. Det er altid en god ide at tage picknick kurven med når I er på udflugt i den Fynske natur.

Sommerhusudlejning på Thurø

Det er nemt at finde billige sommerhuse på Thurø, og de befinder sig i det 300 meter brede område Smørmosen ved Thurøs østkyst, og direkte ved den fine sandstrand med små klitter og badebroer. Her er vandet lavt og roligt, hvilket er perfekt til den lille familie med børn. Her ligger et privat sommerhus på små, grønne sommerhusgrunde, som er omgivet af buske eller hæk. I møder mange forskellige sommerhuse hvad angår størrelse, indretning og naturligvis også prisklasse. Alle sommerhuse er privatejet, og derfor unikt indrettet med alt det I har brug for til et dejligt ferieophold. En hel del af de private sommerhuse her på Sydfyn er gennem årene blevet moderniseret og ikke mindst isoleret. Uanset om det er en lille billigt sommerhus, eller et større sommerhus til mange personer, er kvaliteten høj. På Thurø kan I leje et sommerhus på ugebasis gennem sommerhusudlejning.com, og vi kan anbefale en Sparferie med rabat i sommerhus for 2 uger udenfor højsæsonen. Når I vælger et ophold i privat sommerhus kan hele familien få deres ønsker opfyldt, og hvis vejret skifter, kan I nemt ændre planerne og køre et andet sted hen. Det er også værd at prøve vores Last Minute Tilbud sommerhusudlejning, hvis I kan afrejse med kort varsel. Derigennem har I også om sommeren mulighed for at få et mere luksuriøst sommerhus til en billig lejepris.

Aktiviteter og attraktioner på og omkring Thurø

Ved Gambøt finder I Thurø Sejlklub med de mange fortøjningsbroer samt en del små fiskehytter med stejlepladsen foran. Thurø Kirke blev i 1639 bygget på foranledning af kong Christian IV's svigermor, Ellen Marsvin. Her finder I flere interessante kunstværker. Kirken er placeret på et af øens højeste og smukkeste punkter, 25 m.o.h., og herfra har I en skøn udsigt over land og vand på Sydfyn. Området med billige sommerhuse på Thurø er omgivet af Thurø Rev og Østerskov i syd, og i vestlig retning ligger Kidholm Flak. Mod nord ligger Smørmosen og i østlig retning ligger Langeland, ca. 9 km derfra. I Smørmosen, kan I tage et spil minigolf. Besøg Fyns hovedstad Odense, hvor det er spændende at lære noget om Danmarks store digter, når der i Odense hele sommeren igennem bliver afholtd byvandringer i H.C. Andersens Fodspor. Danmarks Jernbanemuseum er også et spændende besøgsmål, som ligger lige ved siden af Hovedbanegården. Besøg også Gorillapark Svendborg som befinger sig ved Stenstrup, få km vest for Svendborg. Gudbjerglund er et oldtidsminde som ligger få km vest for Lundeborg, men der er også det smukke Slot Hesselagergård, som ligger nordvest for Lundeborg. Nyborg som ligger ved Storebælt Motorvejen, er en hyggelig by med gamle, nænsomt renoverede huse, samt det smukke Nyborg Slot med volde som indbyder til en gåtur. På vej derhen ligger Mullerup Gods, hvilket også er et besøg værd. Damestenen er en 1000 tons tung sten af gnejs, som flyder rundt ved Hesselager. I vil ikke fortryde en ø-ferie i sommerhus på Fyn.