Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Jørgensø

Jørgensø er et hyggeligt område med billige sommerhuse på Nordfyn

Med kun et par km til hver af feriebyerne Tørresø og Hasmark, ligger Jørgensø ud til stranden ved den nordfynske kyst. Her er der udsigt til Fyns Hoved og omgivet af et dejligt og roligt landskab, der indbyder til afslapning og ophold i naturen. Området omkring Odense Fjord er med sine fredede naturområder, skove, strande og fuglereservater ideelt for naturelskere, som kan opleve landskabet til fods eller på cykel. Mod øst ligger det fredede naturområde Enebærodde og Odense Fjord, som er en vigtig rasteplads for trækfugle. Tangen er et dejligt naturområde med et rigt fugleliv samt et fyr fra 1869. Her er det populært at cykle, vandre, fiske eller holde picnic. I Otterup, 8 km fra Jørgensø er der gode muligheder for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i privat feriehus. Hvis I gerne vil kombinere en shoppingtur med muligheden for at besøge spændende museer og spise på restaurant, er der mindre end 20 km til Fyns hovedstad Odense. Jørgensø har en god sandstrand med høfder. Når I bor i privat sommerhus her ved den Fynske nordkyst er der ikke langt til de mange spændende oplevelser på ferieøen Fyn. Harrislevgaard Slot i vest, Æbelø i nordvest, Odense Paintball & Lasergames i sydlig retning, Aarup Gokarthal i sydvest, Jernalder Landsbyen ved Odense, Fyns Militærhistoriske Samling i Odense og Munkebo Miniby befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra ferieområdet Jørgensø. Dette kombineret med mange billige sommerhuse, gør sommerhusudlejning i Jørgensø populært.

Naturoplevelser omkring Jørgensø på Nordfyn

Jørgensø er omgivet af Hasmarkmosen i vest og Kattegat i nord. I sydøstlig retning ligger Enebærodde og i syd ligger Vigelsø ved Odense Fjord. Grusgravene fra Tarup Davinde, øst for Odense, er i dag en fritidspark, hvor I kan gå ture, fiske og udforske naturen. Husk at tage en madkurv med. På Nordfyn er der dejlige strande, hyggeligt købstadsmiljø, dybe skove og en malerisk natur. Overalt ved kystområderne er der gode badestrande og naturreservater, hvor I kan slappe rigtig godt af. I skal prøve at gå gennem vandet nord for Langø Plantage til den øde ø Æbelø eller udforsk Fyns største hedeområde Enebærodde. Rundt om i landskabet er der på marker og i skove placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten, som I kan udforske. I mindelunden Glavendrup, vest for Otterup, har man fundet Glavendrupstenen som menes at være fra året 900. Den har Danmarks længste runeindskrift på ikke mindre end 210 tegn. Lystfiskere der bor i privat sommerhus på Nordfyn har gode muligheder for fangst langs den Fynske østkyst. Især strækningen mellem Kerteminde og Nyborg har meget gode fiskepladser, fordi kysten her er præget af meget sandet bund med dybe tangfyldte huller nær kysten. På en bakketop vest for Otterup lå der i det 9. århundrede en vikingegravplads. En gravhøj (Rundhøj) fra oldtiden kan opleves i skovområdet Nyhaven i nærheden af Skåstrup.

Sommerhus for enhver smag i Jørgensø på Fyn

I Jørgensø ligger de private sommerhuse i et 200 meter bredt område delvis lige ud til sandstranden. Se fleste sommerhuse befinder sig på mindre feriehus grunde med små buske og mindre træer, omgivet af levende hegn. På Nordfyn er der ferieboliger i alle størrelser, som oftest er opført i træ. De varierer fra små hyggelige sommerhuse med stråtag til nogle få luksus sommerhuse med sauna og spa. I det Nordfynske kan I gennem sommerhusudlejning.com leje et moderniseret sommerhus for hele familien til få penge, som ligger tæt ved Fyns ”Hovedstad” Odense, samt skove, strande og søer. På denne måde er I altid tæt ved naturen og alligevel ikke langt fra byens glæder. Et privat sommerhus er optimalt, hvis I gerne vil holde ferie på Fyn. I bestemmer selv, hvordan I vil bruge jeres tid, mens naturen venter udenfor. Efter I har pakket ud kan I lære de nærmeste omgivelser at kende, ved at gå en lille tur i området og langs stranden. Jeres lejede sommerhus i Jørgensø danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie midt i naturen, og så er der ikke langt til de mange seværdigheder på hele Fyn. Vi oplever stor efterspørgsel efter billige sommerhuse over hele Fyn, og Jørgensø er ingen undtagelse. Specielt vores 2 ugers sparferie med 30 % rabat er populært. Så kan I få råd og tid til at besøge flere af de spændende aktiviter og seværdigheder i området. Hvis I kan afrejse med kort varsel, og ser på vores Last Minute Tilbud kan I være heldige og få et privat sommerhus med op til 40 % i rabat. Dette gælder alle feriehuse og endda i højsæsonen.

Seværdigheder i nærheden af Jørgensø på nordfyn

På Otterup Museum, som har til huse i et lille tidligere hospital, kan I opleve skiftende udstillinger, der omhandler begivenheder på egnen. Hofmansgave er en charmerende herregård i bindingsværk fra 1784 med et lille kartoffelmuseum. Til herregården hører en flot park med mange sjældne planter. På Fyn er der flere herregårde end andre steder i landet, der med deres marker, skove, alléer og stengærder alle er et besøg værd. Et eksempel herpå kan være det gamle herresæde Gyldensteen Slot, som ligger i nærheden af Flyvesandet og som i dag er en moderne produktionsgård, samt godset Østruplund ved Otterup. Galleri Hist i Otterup viser en udstilling med bl.a. brugskunst, kunsthåndværk, tegninger og malerier. Hos Den Gamle Smedie i Skåstrup kan I se de håndlavede lysestager, som bliver lavet på stedet. Besøg også Galeriet M som udstiller malerier og skulpturer og Nordfyns Museum i Bogense fortæller den besøgende om byens lange og spændende historie. Otterup Museum som befinder sig i byens ældste hus, blev i 1722 opført som fattighus og hospital for sognets gamle beboere. Den 1000 år gamle by Kerteminde er en livlig og charmerende handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, og mange seværdigheder og gallerier. Der er en helt speciel atmosfære i byens smalle gader og stræder med de farvestrålende små huse, de gamle købmandsgårde og de røde tage. På Vikingemuseet Ladby i Kerteminde kan I opleve spændende vikingefund og en gravhøj med det gamle vikingeskib Ladbyskibet. Storbyen Odense er også H.C. Andersens fødeby. Hans barndomshjem er i dag et museum med den største samling af private genstande og artefakter af denne verdensberømte børnebogsforfatter. Skulle det regne en af dagene, kan I altid gå en tur i Løvens Hule, som er en overdækket legeplads i Odense. I kan nyde et trygt iog afslappende ophold i privat sommerhus på Nordfyn sammen med børnene og besøge seværdigheder for alle aldre.