Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Horne Sommerland

Horne Sommerland på Sydfyn er et roligt og hyggeligt feriested for hele familien.

Horne Sommerland ligger på den sydfynske halvø Horne Land, der er rig på gravhøje, stendysser og stengærder. Horne er anlagt i vikingetiden og har været Danmarks største landsby. Her findes mange gamle bindingsværkshuse, og en af de gamle vindmøller er bevaret.
Horne Sommerland er et mindre, hyggeligt sommerhusområde, som ligger ude ved kysten, et par km fra Horne by og ca. 7 km fra Fåborg. Fra stranden er der udsigt til Det Sydfynske Øhav med bl.a. Lyø, Ærø og Als.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Horne, og i Fåborg finder I et livligt handelsliv, små hyggelige gader, mange kunstværker, flere kulturelle seværdigheder samt gode spisesteder.

- Horne Sommerland

I Horne findes Fyns eneste rundkirke, der er bygget som befæstningskirke omkring år 1100.
På det nærliggende Hvedholm Slot findes en vinkælder og en butik med kunsthåndværk, som holder åbent hver lørdag.
Den lille by Dyreborg ligger 7 km fra Horne Sommerland. Her i det gamle, fredelige fiskerleje finder I flere huse fra 17-1800 tallet, en lille stemningsfyldt havn og et naturskønt opland.
Blomsterhaven Strandlyst ved Fåborg er en 7500 m2 stor og frodig have med bl.a. vandlandskab, søer, slugt, grotte, japansk tehus og udkigstårn (7 km).
Fåborg Arrest fængselsudstilling er Danmarks eneste offentligt tilgængelige arresthus. Her vises udstillinger om afstraffelsens historie fra middelalderen og frem til i dag. I kælderen findes en tro kopi af en gammel celle.
Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst er en samling af malerier og skulpturer - udelukkende af fynske kunstnere.