Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bogense

Den 700 år gamle handelsby Bogense har en malerisk beliggenhed ved Kattegat

Nordfyn er ensbetydende med hedelandskab, mange skove, romantiske herregårde og slotte samt idylliske landsbyer. Her ved kysterne omkring Bogense er der endeløse strande og klitter. Den enestående natur på Nordfyn indbyder feriegæsterne til lange spadser- og cykelture. Den 700 år gamle handelsby Bogense har en malerisk beliggenhed ved Kattegats kyst. Et ferieophold i privat sommerhus ved Bogense forbinder en byferie med shoppingture og den afslappende feriestemning ved badestranden. Denne kombination tiltrækker ikke kun familier med børn. Lystbådehavnen Bogense Marina har plads til ikke mindre end 700 både og det gør Bogense til et populært udflugtsmål hos lystsejlere.

Naturen i Bogense på fyn

Tag en cykel- eller biltur ud i den skønne natur på Nordfyn og gå på opdagelse i dens fjerne fortid fra ældre stenalder til yngre vikingetid. Rundt om i landskabet er der på marker og i skove placeret gravhøje, langdysser, jættestuer og runesten som i kan udforske. I kan også gå fra jeres private sommerhus på en vandretur til herregården Gyldensteen Gods, som ligger kun 45 minutter fra Bogense. Harridslevgaard Slot som har en middelalderkælder med fangehul er delvis åben for besøgende. Har I nogensinde set en oldtidsgrav indenfra? Så skal I tage en tur til Emmelev og så videre i retning mod Pugholm, hvor I kan kravle ned i Gåsestenens gravkammer. Bag nogle huse i Kappendrup finder I langdyssen og gravhøjen Kappendrup Kirke. På trods af navnet er stedet anlagt i bondestenalderen dvs. 3900-1700 f.Kr. I mindelunden Glavendrup har man fundet Glavendrupstenen som menes at være fra året 900. Den har Danmarks længste runeindskrift på ikke mindre end 210 tegn.

Let et kystnært sommerhus i Bogense på Fyn

Til dem der ønsker en afslappende ferie med gåture, solbadning, byture eller fisketure er et ophold i privat sommerhus ved Bogense lige det rigtige. Et sommerhus ved Bogense danner grundlag for en rolig og afslappende ferie og en basis for udflugter til de mange attraktioner på Fyn. Også her er der sommerhuse for enhver smag og i alle prisklasser. Ved den Fynske Nordkyst kan i holde miniferie i sommerhus eller booke et ugevis ferieophold i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Alle sommerhuse er møbleret og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. Hvis I vælger ferie udenfor højsæsonen, kan I nemt finde masser af billige sommerhuse, og ved Last Minute er der mange penge at spare. Også vores Miniferie er meget populært, hvor mange tager i sommerhus 3 eler 4 dage på såvel hverdage som i weekenden. Her er slutrengøring inkluderet, så I rigtig kan slappe af. Dette gælder også vores billige sommerhuse, hvor I ud for hvert sommerhus kan se, om det er tilmeldt Minifeie.

Aktiviteter og attraktioner

Bogense har rigtig mange aktiviteter som golfklub, minigolf, svømmehal, butikker, restauranter og caféer. På en slentretur gennem den gamle bydel kommer i forbi gamle købmandsgårde, en Manneken Pis statue og den gamle kirke. Bogense Gl. Købmandsgård er en gammel købmandsbutik fra det 19. århundrede. Også en lille å går gennem denne maleriske bydel. Her møder i kunst og kultur. Galeriet M udstiller malerier og skulpturer og Nordfyns Museum fortæller den besøgende om byens lange spændende historie. Det mindste hus i Bogense ligger ved torvet og den er kun på ca. 23 m2. Herregården Nislevgaard ved Otterup har en hovedbygning fra ca. 1800. Den tilhørte familien Sehested Juul der også stod bag fattighuset ved kirken fra 1722. Nislevgård fungerer i dag som efterskole og parken bruges om sommeren af Nordfyns Friluftsspil. Nordfyns Museum blev grundlagt i 1920 af den tidligere borgmester i Bogense, Peter Trautner. Efter nedlæggelsen af Nordfynske Jernbaner i 1966 flyttede museet ind i den flotte gamle stationsbygning. Uden for museet kan man se grundlæggerens mindesten. Tag fra jeres sommerhus ved Bogense en tur til Otterup Museum som befinder sig i byens ældste hus. Den blev i 1722 opført som fattighus og hospital for sognets gamle beboere. I dette lille hus boede der op til 8 personer på én gang. Museets skiftende udstillinger giver et godt indtryk af livet på Nordfyn, fordi mange af de udstillede effekter er blevet fundet i nordfynske gemmer. På en bakketop vest for Otterup lå der i det 9. århundrede en vikingegravplads. Arkæologer har på stedet fundet mere end 50 grave som gør området til Fyns største vikingegravplads. Vælg sommerhusudlejning i Bogense på Nordfyn, og få oplevelser for hele familien.