Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hov, Langeland

Hov ligger på den smukke ø Langeland, med vand til 3 sider og masser af sommerhuse

Hov er Langelands svar på Skagen. Øen ender i en lille spids ude i vandet, hvor to farvande mødes. Herfra er der en herlig udsigt til Storebæltsbroen, Fyns kyst og Sjælland. Området med private sommerhuse ved Hov ligger i rolige og naturskønne omgivelser, tæt ved strand og skov. På vestsiden af Hov ligger Frankeklint, en 14 m høj klint, samt et fyrtårn. På østsiden af Hov ligger Hov Fyr. Ved nordkysten er der 2 dejlige badestrande, adskilt af Hov Plantage. Området er kendetegnet af flere gamle 3-længede gårde. Der er indkøbsmuligheder til jeres ophold i sommerhus og spisesteder i Lohals, hvor I også kan opleve den livlige aktivitet og maritime charme på byens lystbådehavn. I Rudkøbing og Svendborg er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder, samt museer, restauranter, caféer og mange aktiviteter. Der er gode sandstrande ved Langelands nordspids og en sandstrand med grus ved Nordstrand, hvor der også er badebroer. Ved kysterne er havet med sandbund og der er ikke så dybt, hvilket er perfekt for familier med børn i sommerhus. På Langeland er der ikke for langt til seværdigheder og aktiviteter. Slottet i Bræmlevænget, Herregården Egeløkke i syd, Tranekær Slotsmølle, Storstensgravene ved Ravnebjerg Skov, Tobaksladen, Spodsbjerg Fiskesø i sydøst og Troldebjerg Bopladsen befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra jeres lejede sommerhus i Hov.

Natur, sand og strand ved Hov på Langeland

Hov er omgivet af Sydvestfyn i vestlig retning og øen Omø i øst. Nord for Hov ligger Storebæltsbroen og i sydlig retning ligger Langelands største skovområder Østre og Vestre Stigtehave. I Østre og Vestre Stigtehave kan I stadig se rester af volde og terrasser fra jernalderen. Disse store skovområder indbyder til vandre- og cykelture. Lystfiskere er meget glæde for øen med gode muligheder for at fange en fisk til aftensmaden i jeres feriehus. Kystområderne her i Syddanmark har gode fiskeområder, og der er fra nogle havne mulighed for at sejle ud med en fiskekutter på havfiskeri. I Tryggelev ved Humble ligger Langelands Lystfiskersø. Desuden er der Spodsbjerg Fiskesø på Løkkeby Strandvej 8 i Tranekær midt på øen. Slotsparken ved Tranekær Slot er en af Danmarks største parker med mange sjældne træer, og her finder I også området 'Ticon', hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. Sydsiden af Ristinge Halvøen består af en 30 meter høj og 2 km lang kridtklint. Her kan I gå ture langs klinten og nyde udsigten fra den høje ende. Omkring Ristinge er der et landskab som indbyder til vandre- og cykelture. På hele den smukke ferieø Langeland er der områder med skove, bakker, frodige marker, vådområder og maleriske enge som indbyder til vandre- og cykelture. Store dele af Sydlangeland er i dag fuglereservat, hvor skovområderne Tryggelev Nor og Ristinge Klint i syd indbyder til vandreture.

Lej et billigt sommerhus i Hov på Langeland

I Hov har vi et stort udvlag af billige sommerhuse. De private ferieboliger i Hov på det nordlige Lolland ligger i et ca. 400 meter bredt område langs Nordstrand med grov sandstrand og badebroer. Grundene med feriehuse er med mange træer som giver læ mod vestenvinden. Nogle sommerhuse er relativ nye, og er bygget i træ, men der kan være sommerhuse her på Langeland, som forskellige hvad angår størrelser og naturligvis prisklasse. På det nordlige Langeland kan I leje et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com i et page midt på ugen eller i weekenden. Ofte kan det dog godt betale sig, at leje sommerhus i en hel uge, og udenfor sæsonen har vi valgfri ankomst og afrejse. Alle ferieboliger er af ejerne indrettet med lyst og venligt, og her er alt det I har brug for til et dejligt ferieophold. En hel del af de private sommerhuse er gennem årene blevet moderniseret og til trods for dette, er det nemt at finde et billigt sommerhus i Hov. Det behøver ikke være dyrt at bo i privat sommerhus med hele familien på Langeland. Især om foråret og om efteråret har I gode betingelser for at finde et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Hvis I vil spare rigtig mange penge kan I vælge en 2-ugers Sparferie i privat sommerhus udenfor hovedsæsonen, hvor I får de 3 dage gratis. Har I kan mulighed for at afrejse med kort varsel, kan vi anbefale at I ser på vores Last Minute tilbud, hvor I kan finde billige ferielejligheder og luskuriøse sommerhuse hos sommerhusudlejning.com.

Seværdigheder og aktiviteter i nærheden af Hov

Lohals ligger 3 km syd for Hov og har egen havn med både fisker- og lystbåde. Oplev byens Safarimuseum med jagttrofæer fra alverdens lande. I Stoense findes en kirke og et par kunstgallerier. Besøg lysfabrikken Candle Art, som holder til i kunstneriske omgivelser i Dageløkke. 19 km syd for Hov ligger det røde Tranekær Slot. Slottet er højt beliggende på en bakke og med udsigt over byens gamle bindingsværkshuse. I slotsparken finder I 'Ticon', hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. Tranekær Slotsmuseum befinder sig i et gammelt bindingsværkshus. Tobaksladen ved Tranekær blev brugt til at tørre tobaksblade i under 2. verdenskrig. Laden er renoveret i oprindelig stil, og der er gratis adgang hertil. Souvenirmuseum Souvenariet ligger i Den Gamle Teaterbygning ved Tranekær Slot på Langeland. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er rigtig, males der økologisk korn. Ved Møllen findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling. Et af øens oldtidsminder er den velbevarede Hulbjerg Jættestue ved Bagenkop. Her er det muligt at kravle ind i det gamle gravkammer, men husk lommelygten. Det tidligere militæranlæg fra den kolde krig, Langelandsfortet i Bagenkop fungerer i dag som museum, og her kan I opleve kanonerne, bunkerne og en udstilling. Fortet har haft stor betydning under den kolde krig og var bevæbnet med skarp amunition til de store 150 mm kanoner. Der er en del spændende militært isenkram på museet. Hvis I tager på ferie i privat sommerhus på Langeland, kan I få attraktioner, sand, strand og afslappende natur. Velkommen i sommerhus på Fyn.