Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Føns

I Føns kan I holde ferie i fredelige omgivelser ved skov og strand, tæt ved slotte, hyggelige købstæder og spændende seværdigheder.

Det dejlige ferieområde Føns er beliggende på Vestfyn, ca. 16 km syd for Middelfart, og ud mod Føns Vig i Gamborg Fjord.
Ved Føns stikker Fønsskov - en 8 km lang og meget naturskøn landtange, ud i havet.
Lige omkring det fredfyldte Føns finder I en dejlig strand, hyggelige bugte, skov, fugleområdet Emtekær Nor og halvøen Wedellsborg med slottet af samme navn.
Her kan I nyde den smukke natur, cykle eller vandre, fiske, studere fugle eller besøge nogle af Fyns mange skove og spændende seværdigheder. De nærmeste større byer er de to charmerende købstæder Middelfart (16 km) og Assens (20 km).

- Føns

I Galleri Anni Leger i Føns kan I opleve spændende malerier af den lokale kunstner.
Hindsgavl Laden viser en udstilling om tidligere tiders marsvinefangst i Gamborg Fjord.
Det smukke, hvide Wedellsborg Slot fra år ca. 1300 er beliggende på en halvø i det sydfynske øhav, 8 km syd for Føns. Slottet omgivet af en idyllisk slotspark med høje træer og dådyr, og kan beundres udefra.
Den blomstrende handelsby Middelfart byder forretninger, spisesteder, fortovscaféer, museer - bl.a. Henner Friisers Hus, et borgerhus fra år 1580, samt Psykiatrisk Museum, gallerier, en stemningsfuld marina (16 km).
Hindsgavn Slot og Slotspark ligger på Hindsgavl-halvøen, og er omgivet af skov. Besøg slottet og den smukke, gamle barokhave med damme, terrasser, alleer samt mange sjældne træer og buske (19 km).