Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Kertinge

Det rolige, hyggelige og naturskønne sommerhusområde Kertinge ligger ved Kertinge Nor, lige vest for Kerteminde.

Kertinges beliggenhed mellem Kerteminde og Odense betyder korte afstande til god badestrand, dejlige naturområder, aktiviteter og seværdigheder. Det fredelige ferieområde er ideelt for lystfiskere, golfspillere, vandsportsentusiaster og naturelskere. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og 6 km herfra ligger den hyggelige handelsby Kerteminde, hvor I kan shoppe, spise og gå på sightseeing.

- Kertinge

I Ladby, 2 km fra Kertinge, kan I opleve Ladbyskibet, som er Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden.
Den nærliggende Rynkeby Kirke er pga. sine freskomalerier meget enestående (5 km).
Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og charmerende handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, spændende forretninger, spisesteder og seværdigheder. Der er en helt speciel atmosfære i byens smalle gader og stræder med de farvestrålende små huse, de gamle købmandsgårde og de røde tage (6 km).
Farvergården i Kerteminde var oprindeligt en gammel købmandsgård fra 1630. Museet rummer i dag bl.a. en bondestue og en borgerstue fra 1820.
I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan I opleve havets mysterier set med en dykkers øjne fra en 50 m lang undervandstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra den udendørs bro.
Viby på Hindsholm er en af de mest velbevarede landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsværkshuse og en nyrenoveret mølle, som i sommerperioden er i drift (13 km).