Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rudkøbing

Private sommerhuse i fynske Rudkøbing på Langelands vestkyst

Langelands 'hovedstad' og H.C. Ørsteds fødeby Rudkøbing er beliggende på øens vestkyst og er med både Rudkøbing Skudehavn og Rudkøbing Trafikhavn også øens havneby. Den 700 år gamle, meget charmerende købstad har bevaret mange af sine originale, smukke huse og købmandsgårde. I den gamle bydel kan I opleve torve og idylliske, små gader med toppede brosten. Byen indeholder desuden en gammel bymølle, et vandtårn, hvorfra I kan nyde udsigten over byen, flere spændende museer, gallerier, keramiske værksteder, restauranter, caféer og ret gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Her kan I benytte jer af byens kulturelle og aktive tilbud eller blot nyde den hyggelige stemning ved den store lystbådehavn, hvor sejlbåde, motorbåde og fiskerbåde ligger side om side. Det kan også svare sig at tage på en shoppingtur til den Sydfynske by Svendborg. Der er smalle sandstrande med sten langs kysten nord og syd for Rudkøbing, og fordi bølgerne er små og der er sandbund ved kysten, er strandområderne børnevenlige. Et ophold i privat sommerhus ved Rudkøbing er velegnet til familier med børn, som kan kombinere en badeferie med en byferie, hvor der er mulighed for ture på gågaden med de mange butikker. Storstensgravene ved Ravnebjerg Skov i nord, Gallerei Michael Thierry ligeledes i nordlig retning, Tabakplantagen Tobaksladen, Langdyssen ved Løkkeby i øst, Skibssætningen i Konabbe Skov i sydøst og Koldkrigsmuseum Langelandsfort befinder sig alle på Langeland og indenfor ½ times kørsel fra jeres lejede feriebolig i Rudkøbing.

Naturoplevelser omkring Rudkøbing på Langeland

Feriebyen Rudkøbing er omgivet af Fårevejle Gods med Fårevejle Skov i syd og Siø Sund med øen Siø i vestlig retning. I øst ligger Spodsbjerg med Angelcentrum Langeland, mens Pæregårdsbugten ligger i nordlig retning. Det røde Tranekær Slot er Langelands største herregård. Slottet er højt beliggende på en bakke og med udsigt over byen. Slotsparken er en af Danmarks største parker med mange sjældne træer, og her finder I også området 'Ticon', hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. Den nationalromantiske digter Adam Oehlenschlager hat fået sin inspiration til den danske nationalsang på Langeland. Her er jeres ferie i privat sommerhus eller ferielejlighed på alle årstider en succes. Langeland er en smuk ø hvor der er en del små søer. Store dele af Sydlangeland er i dag fuglereservat, hvor skovområderne Tryggelev Nor og Ristinge Klint i syd indbyder til gåture. På hele Langeland er der områder med store og små skove, bløde bakker, frodige marker og flotte enge som indbyder til vandre- og cykelture. Ved Vejstrup ligger Sydfyns Fugle- & naturpark. Denne naturskønne park er med sine 30.000 m2 med blomster, dyr og vandmiljø en naturoplevelse for hele familien. Husk altid at tage madpakken med når I er på udflugt på Langeland og i det Sydynske, og nyd freden i den smukke natur. Lystfiskere er meget glade for øen med gode muligheder for at fange en fisk til aftensmaden i feriehuset. Kystområderne her i Syddanmark har gode fiskeområder og der er fra nogle havne mulighed for at sejle ud med en fiskekutter på havfiskeri. I Tryggelev ved Humble ligger Langelands Lystfiskersø.

Lej privat sommerhus i Rudkøbing på Langeland

Havnebyen Rudkøbing er ved siden af sin enestående beliggenhed ved Langelands vestkyst og de mange kulturelle seværdigheder også kendt for sommerhusudlejning af private ferielejligheder og sommerhuse. I Rudkøbing kan I hos sommerhusudlejning.com leje et moderne sommerhus eller en ferielejlighed til billige penge, som ligger tæt ved skove, lystbådehavn, strande og søer. På denne måde er I altid tæt ved naturen. Alle de private sommerhuse her i området er fuldt møbleret og i køkkenet er der det nødvendige køkkenudstyr samt service og bestik til alle gæster. Mange private sommerhuse er i dag energivenlige og godt isoleret, selvom de fleste ferieboliger er i træ. Et sommerhus har typisk et fladskærms-tv og nogle har også trådløst internet. I vil opdage at der er alt det I jeres lejede sommerhus, som I har brug for til en vellykket ferie. En del feriegæster bor i privat sommerhus med deres hund og nyder deres ture på stranden ved Rudkøbing. I kan leje et sommerhus hos sommerhusudejning.com som har en lukket have eller en terrasse der kan lukkes. I kan leje et sommerhus eller en ferielejlighed til en Miniferie eller på ugebasis. En ferie i privat sommerhus her ved på Langeland gør jer uafhængigt og giver jer den frihed til selv at kunne planlægge og udforme jeres ferie, nøjagtig som I ønsker det. Et ophold i privat sommerhus på Langeland er om sommeren den rene hyggeferie med museumsbesøg, udforskning af oldtidsgrave, boldspil, svømning, solbadning og gåture langs stranden. Om aftenen står den på grillmad eller frisk fanget fisk, samt hygge med en øl eller et glas vin på terrassen.

Seværdigheder og aktiviteter ved Rudkøbing

Langeland Museum i Rudkøbing udstiller oldtidssamlinger med bl.a. våben, rideudstyr, sølvmønter, glas, sølvtøj. I Rudkøbing kan I desuden besøge Rudkøbing Byhistoriske Arkiv, Det Gamle Apotek med museum og have, Søfartsudstillingen og Den Gamle Have, samt Motorjagten Mjølner i Rudkøbing Havn. Vi kan godt anbefale jer et besøg på herregården Skovsgaard, som har flere museer. For eksempel er der et vognmuseum med gamle hestevogne. Frem for alt bliver der drevet økologisk landbrug på Skovsgaard, som er offentlig tilgængeligt. Aquazoo ved Rudkøbing viser en lang række forskellige salt- og ferskvandsfisk. Besøg slotsbyen Tranekær, blot 7 km mod nord, som er kendetegnet af flere gamle bindingsværkshuse og kendt for sit smukke, røde slot, slotshaven og slotsmøllen. På Langeland er der også et meget aktivt kunst- og kulturliv, fordi mange kunstnere og forfattere i tidens løb har bosat sig her. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er rigtig, males der økologisk korn. Ved Møllen findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling. Men også Skrøbelev Gods øst for Rudkøbing, Troldebjerg-Bopladsen i øst, Ristinge Halvøen i sydlig retning og Langelands Golfklub i sydøst er et besøg værd. Få kultur, historie og natur på Fyn, når I holder en velfortjent ferie i sommerhus på Langeland.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Rudkøbing Sommerhus, Rudkøbing

   Reg.nr.: 75-2371

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Rudkøbing Ferielejlighed i by, Rudkøbing

   Reg.nr.: 75-2355

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1