Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Middelfart

Den charmerende, fynske købstad Middelfart er centralt beliggende i Danmark, lige ud til Fænøsund i Lillebælt og Lillebæltsbroen.

Middelfart er omgivet af skov, varierede kyststrækninger, dejlige naturområder, små, hyggelige havnebyer, broer og et smukt slot. Oplev byens stemningsfulde marina 'Middelfart Lystbådehavn' med bl.a. minigolfbane og grillpladser, den hyggelige Kongebrohavn på Hindsgavl-halvøen og den travle trafikhavn. Den blomstrende handelsby byder desuden på et utal af forretninger, spisesteder, fortovscaféer, gallerier, aktivitetsmuligheder og seværdigheder.

- Middelfart

På Grimmershus - Danmarks Keramikmuseum kan I opleve nutidig og international kunst, studiokeramik og keramisk design i naturskønne omgivelser.
Henner Friisers Hus er Middelfarts ældste borgerhus fra år 1580. Huset er indrettet som museum og viser bl.a. 2 borgerstuer, en model af byen fra år 1801 samt flere spændende samlinger.
På museet Lillebæltsværftet kan I opleve en søfartsudstilling, gamle joller, træfartøjer, jolleloft og en bådehal.
Psykiatrisk Museum i Middelfart fra 1888 fortæller om hverdagen på et psykiatrisk hospital i 'gamle dage' og udstiller kunst, som patienterne har lavet.
Middelfart byder desuden på et utal af gallerier og udstillingssteder.
Hindsgavn Slot og Slotspark ligger på Hindsgavl-halvøen ved Middelfart, lige ud til Lillebælt, og omgivet af skov. Besøg slottet og den smukke, gamle barokhave med damme, terrasser, alleer samt mange sjældne træer og buske (3 km).