Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Herslev, Lindelse

Fred og ro i den dejlige, langelandske natur.

Ferieområdet Herslev, Lindelse er beliggende ud til den idylliske bugt Lindelse Nor ved Langelands østkyst, ca. 8 km syd for Rudkøbing. Området byder på 3 stendysser - bl.a. Herslev Stenen, Lindelse Mølle - en fredet, hollandsk vindmølle med galleri, Lindelse Kro fra 1798 samt den kønne Lindelse Kirke fra 1100-tallet, som er beliggende på en bakketop.
Herslev, Lindelse er et dejligt, roligt feriested for især naturelskere, lystfiskere, fugle-entusiaster og kulturelt interesserede. Fra området er der kun få km til skønne badestrande, smukke naturområder, en golfbane, en fiskepark samt byer med stemningsfyldte havne, forretninger, restauranter, gallerier, aktivitetsmuligheder og seværdigheder.

- Herslev, Lindelse

Ved Humble finder I den velbevarede langdysse 'Kong Humbles Grav', som består af 77 store randsten (6 km). Få km fra Humble ligger herregården Skovsgaard, hvor der er indrettet flere museer, bl.a. et hestevognmuseum og et tyendemuseum, der viser en udstilling om vilkårene og dagligdagen for gårdens tjenestefolk.
Den 700 år gamle købstad Rudkøbing er Langelands største by, og her kan I bl.a. opleve de originale, gamle og smukke huse, Langeland Museum, som udstiller en oldtidssamling, Det Gamle Apotek med museum og have, Søfartsudstillingen, Den Gamle Have samt Motorjagten Mjølner i Rudkøbing Havn (8 km).
Galleri Langeland ved Spodsbjerg er samlingssted for 30 af Langelands kunstnere og her udstilles et udvalg af lokalt kunst og kunsthåndværk (9 km).