Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Lohals

Den hyggelige havneby Lohals på Fyn er omgivet af dejlige badestrande

Der er livlig aktivitet og masser af charme i Lohals, som er omgivet af grønne skove og indbydende sandstrande. Både byen og havnen byder på en dejlig atmosfære samt billige sommerhuse. Ved den stemningsfulde lystbådehavn kan I spise, nyde synet af de mange skibe og købe friskfanget fisk med hjem. Der er for eksempel Café Nordhavn, Lohals Kro og Restaurant Marinaen, som indbyder til god mad. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Lohals, som ud over butikker og spisesteder også byder på et safarimuseum og et naturcenter. Når I holder ferie i Lohals, kan I bade, gå ture i skoven, cykle, sejle, fiske og besøge nogle af Langelands mange spændende seværdigheder. Mange kunstnere har bosat sig på Langeland, og I kan besøge dem i deres gallerier og værksteder overalt på øen. Den nærmeste større by er Rudkøbing, Langelands 'hovedstad', som ligger 29 km mod syd. Her kan I shoppe og gå på sightseeing i den gamle, velbevarede købstad. Lohals har en god sandstrand med badebro nord for havnen, hvor vandstanden er lav og havet er med sandbund ved kysten. Det er gode forhold for familier med børn. og derfor er Lohals populært indenfor sommerhusudlejning. Et privat sommerhus i Lohals er også populært, da der på Langeland er korte afstande til de mange seværdigheder og aktiviteter. Hov Fyr i nordøst, Galleri Povl C i øst, Mindestenen for Vincent Steensen, Galleri Michael Thierry, Karlskovyssen i sydøstlig retning og Franke Klint befinder sig kun 15 minutters kørsel fra Lohals.

Naturen omkring Lohals på Langeland

Lohals er omgivet af skovområderne Vestre Prisskov, Vestre Stigtehave samt Østre Prisskov og Østre Sigtehave i nord og øst. Syd for Lohals ligger skovområderne Skiften, Bræmlevænge og Mørkholm Skov og i vestlig retning ligger Lundeborg på Fyn. Det tidligere tilholdssted for skovens folk 'Hollænderhuset' er i dag indrettet som natur- og informationscenter. I vil opdage et rigt dyreliv i skovene på Langeland. På hele Langeland er der områder med skove, bløde bakker, marker og enge som indbyder til vandre- og cykelture. Ved Vejstrup ligger Sydfyns Fugle- & naturpark. Denne naturskønne park er med sine 30.000 m2 med blomster, dyr og vandmiljø en naturoplevelse for hele familien. Regattaen Fyn Rundt, byder hvert år på et fantastisk show af bevaringsværdige sejlskibe langs de Fynske kyster. Mange af de i alt 123 Godser, Herregårde og Slotte på Fyn finder I på den østlige del af øen. Selvom mange af disse smukke bygninger ikke er offentlig tilgængeligt, så er der dog adgang for offentligheden til mange af slottenes parker og haver. Husk at tage picknick kurven med når I er på udflugt på Langeland eller på det østlige Fyn, og nyd freden i den smukke natur.

Ferieboliger til leje i skønne Lohals på Langeland

Vores ferieboliger i Lohals på Langeland ligger i et område tæt ved by, skov og strand. I ferieområdet Lohals er der et stort udvalg af private sommerhuse i forskellige størrelser, indretninger, byggestil, placeringer og prisklasser, som er klar til udlejning gennem sommerhusudlejning.com til billige priser. Mange ferieboliger ligger på grønne feriehusparceller med små buske og træer, som giver læ mod vinden. Nyd det sidste stykke af turen når I er på vej til at møde jeres lejede sommerhus for første gang. I møder et indbydende sommerhus, som af ejeren er indrettet med behagelige møbler, veludstyret køkken, hårde hvidevarer og havemøbler. Mange private sommerhuse er i dag energivenlige og har moderne udstyr som fladskærms-tv, internet og evtl. spillekonsol efter en gennemgribende renovering i de senere år. I vil opdage at der er alt det I jeres lejede sommerhus, som I har brug for til en vellykket ferie. I behøver faktisk kun selv at tage sengelinned med, hvilket dog også kan lejes hos os. Mange feriegæster bor i privat sommerhus med deres hund og nyder deres ture på stranden ved Lohals. En del hundeejere lejer deres sommerhus udenfor hovedsæsonen, hvor der er masser af plads på stranden og hunden må frit løbe omkring. Det behøver ikke være dyrt at bo i privat sommerhus med hele familien på Langeland. Især om foråret og om efteråret har I gode betingelser for at findet et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Bestil en Sparferie i privat sommerhus for 2 uger udenfor højsæsonen gennem sommerhusudlejning.com og få et billigt feriehusophold med en god rabat. Det giver råd til lidt ekstra. Hvis I allerede er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus på Langeland, så tjek vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Vi har mange destinationer på Fyn og Langeland, og kan bla. anbefale Tranekær, hvor I også finder et godt udvalg af billige sommerhuse.

Attraktioner på Langeland og Fyn

Aquazoo ved Rudkøbing viser en lang række forskellige salt- og ferskvandsfisk. Det røde Tranekær Slot, ca. 22 km syd for Lohals, er højt beliggende på en bakke og med udsigt over byens gamle bindingsværkshuse. I slotsparken finder I 'Ticon', hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. På souvenier-museet Souvenariet ved slottet kan I opleve nye og gamle souvenirs fra hele verden. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er rigtig, males der økologisk korn. Ved Møllen findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling. Den 700 år gamle købstad Rudkøbing er Langelands største by, og her kan I opleve de originale, gamle og smukke huse. Langelands Museum i Rudkøbing udstiller oldtidssamlinger med bl.a. våben, rideudstyr, sølvmønter, glas og sølvtøj. Tobaksladen ved Tranekær blev brugt til at tørre tobaksblade i under 2. verdenskrig. Laden er renoveret i oprindelig stil, og der er gratis adgang hertil. Svendborg er en meget flot by hvor der er meget at se på. Besøg Valdemars Slot som ligger på øen Tåsinge. Valdemars Slot blev opført mellem 1639-1644 til grev Valdemar Christian. Han var søn af kong Christian IV. Slottet blev på et senere tidspunkt overtaget af søhelten Niels Juel. Besøg også Gorillapark Svendborg som befinger sig ved Stenstrup, få km vest for Svendborg. Svendborg Svømmeland er helt sikkert et besøg værd, især hvis vejret ikke er så godt. Besøg desuden Naturama og Kunstbygningen SAK i Svendborg. Langeland er ideelt for jer der elsker at opdage oldtidsminder. Der er oldtidsminder mindst 12 steder på Langeland. Når I er på ferie i privat sommerhus på Langeland eller Fyn, skal I endelig aflægge et besøg i H.C. Andersens By Odense. Der er kort sagt masser at se på, når I vælger sommerhusudlejning på Langeland eller Fyn.