Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Ferie i Danmarks grønne hjerte. Her finder I billige sommerhuse på Fyn, Tåsinge og Langeland.

Fyn er rig på slotte og herregårde, haver, parker, skove og hav. Her finder I havnebyer, maleriske små havne og kilometerlange strande. Nær området Tørresø med billige sommerhuse kan I benytte en badestrand med klitter. Bro Strand og Hasmark på Nordfyn er meget børnevenlige feriedestinationer med sommerhuse. På øerne Langeland og Tåsinge kan I virkelig nyde naturen, for eksempel omkring det fredfyldte Stoense.

Aktiv ferie i Tørresø

Aktiv ferie i Tørresø

Tørresø ligger ved Nordfyns Kattegatkyst og er omgivet af et naturområde. Den bilfri strand ved Tørresø er meget børnevenlig med sit lave, rene vand og kombinationen af sten og sand. Nær sommerhusområdet ligger Flyvesandet, Fyns eneste badestrand med klitter. Området indbyder til familieferie og til at nyde naturen – uanset om I vandrer, cykler, surfer, svømmer eller fisker efter havørreder. Hedeområdet Enebærodde er fredet, og har et rigt fugleliv. I må kun færdes på landtangen til fods eller på cykel. Odense Fjord er en vigtig rasteplads for trækfugle og samtidig et yndet udflugtsmål.
Kun få kilometer fra Tørresø ligger det historiske gods Hofmansgave. Det fortryllende bindingsværksgods er stadig i drift, og den smukke park med de mange sjældne planter er åben for offentligheden om sommeren. På ejendommen finder I også et lille kartoffelmuseum. Hofmansgave er blot en af de utallige fynske herregårde og slotte, som alle er et besøg værd.
Danmarks tredjestørste by ligger kun cirka 15 km fra sommerhusområdet. Odense er ikke kun et centrum for handel, kultur og gastronomi, men også H. C. Andersens fødeby. Besøg Den Fynske Landsby, et frilandsmuseum, som afbilder en typisk landsby fra midten af det 19. århundrede, hvor H. C. Andersen levede. Fjord&Bælt i Kerteminde, hvor I kan komme helt tæt på sæler og marsvin, er også et meget interessant udflugtsmål for både voksne og børn.

Bro Strand – børnevenlig og idyllisk

Bro Strand – børnevenlig og idyllisk

Sommerhusområdet Bro Strand ligger på den nordvestlige del af Fyn, i hjertet af Danmark. Her finder I strand med groft sand og badebro, og på grund af det lave vand og den svage strøm er stranden meget børnevenlig. Lystbådehavn sørger for liv og atmosfære i området. Windsurfere finder også gode betingelser ved Bro Strand.
Gå ikke glip af en gåtur gennem den lille landsby Bro. Her finder I idylliske gårde, gamle bindingsværkshuse og de gamle, originale veje. Byen indeholder også en lille købmandsbutik. Skal I handle stort ind, kan I tage en tur til Bogense, som ligger 14 km herfra. Bogense byder på gode indkøbsmuligheder og en bymidte, der er præget af gamle bindingsværkshuse og krogede gyder. Ved Bogense kan I også se renæssanceslottet Harridslevgård.
Langesø indbyder til vandreture. Nyd for eksempel en tur gennem Langesøskovene til herregården Langesø. Et sommerhus er en god base for cykelture til Fyns mange slotte. Lystfiskere kan prøve lykken både ved kysten og i Put & Take fiskesøerne i området. Eller hvad med at tage med på havfiskeri med skibet Castor, som sejler ud fra havnen i Bogense?
Fra samme havn kan I også tage på sejlture til Endelave, Tunø, Samsø eller den naturfredede Æbleø med de mange vilde æbletræer.
Odense – Fyns største by og en af Danmarks største byer - er bestemt også et besøg værd. Her er det ikke kun H. C. Andersens hus, der trækker, men også Odense Zoo, frilandsmuseet Den Fynske Landsby og meget mere. Odense er en moderne universitetsby med mange butikker, kulturelle tilbud og gastronomi i høj klasse.

Familieferie i sommerhus i Hasmark

Familieferie i sommerhus i Hasmark

Den flade sandstrand ved Hasmark er en af de dejligste strande på Fyn. Og så er området omkring stranden også et skønt udflugtsmål for familier. Det lange dige indbyder til vandreture og på stranden finder I en iskiosk.
Sommerhusområdet har en lille købmandsbutik, som holder åbent om sommeren, men der er ikke langt til andre indkøbsmuligheder i området. Nær ferieområdet Hasmark kan I opleve Flyvesandet, Fyns eneste klitområde, og den naturfredede halvø Enebærodde, som I kan udforske til fods eller på cykel. Her er der også gode muligheder for at fange havørreder. Et andet yndet udflugtsmål er natur- og vildtreservatet Agernæs.
Svømmehallen på den lokale campingplads er offentlig tilgængelig, og byder på vandrutchebaner samt et wellnessområde med sauna og boblebad. I kan også benytte en minigolfbane i Hasmark.
Fra Bogense kan I tage på en sejltur - lige efter jeres egen smag. Prøv havfiskeri, en rundtur eller en sejltur til en af de nærliggende øer.
Storbyen Odense ligger kun 20 km fra sommerhusområdet, og er altid et besøg værd. I og omkring Odense finder I museer, dyreparker og et utal af andre attraktioner.
Vil I hellere være aktive i naturen, kan I tage på cykeltur til nogle af Fyns utallige slotte og herregårde, som for eksempel Egeskov Slot - et af Europas bedst bevarede renæssanceslotte. Fyn tilbyder et net af cykelruter, og da afstandene på øen ikke er store, findes der cykelruter for alle her.

Stoense på kunstnerøen Langeland

Stoense på kunstnerøen Langeland

På Langeland, sydøst for Fyn, har flere kunstnere etableret sig, så her kan I opleve et stort antal gallerier og butikker med kunsthåndværk. Kunstinteresserede kan få en ideel ferie nær Stoense på den nordlige del af Langeland. Dette dejlige sommerhusområde er også interessant for aktive børnefamilier. Stoense ligger ved en strand med sand, græs og lavt vand, fem km syd for den lille by Lohals, som indeholder en fiskeri- og lystbådehavn.
Langeland er en perle for naturelskere. Landskabet er præget af skove, strande og marker og egner sig fortrinligt til vandre- og cykelture. Men I kan også fiske, surfe og sejle i området. Derudover byder Langeland på en dykkerskole og en golfbane.
I Tranekær, tolv km syd for Stoense, ligger det røde Tranekær Slot på en bakke, hvorfra I kan nyde udsigten over områdets bindingsværkshuse. Både slotsmuseet og slotsparken med den smukke naturkunstudstilling er et besøg værd. Slotsmøllen i Tranekær blev bygget i 1846 og er i dag fredet. På trods af fredningen er vindmøllen stadig i drift og ved møllen kan I se et lille møllemuseum. I Tranekær ligger også Tobaksladen, som blev brugt til at tørre tobaksblade under 2. verdenskrig. Det er gratis at besøge Tobaksladen.
Den 700 år gamle Rudkøbing er øens centrum, og her finder I ikke kun pittoreske, gamle bygninger, men også Langeland Museum, som blandt andet udstiller gamle våben, sølvmønter og sølvtøj.
Uanset om I tager på miniferie eller sommerferie med børnene på Langeland, vil I helt sikkert få en skøn oplevelse her.

Andre ferieområder på Fyn og øerne

  • Bogense er en hyggelig, lille by med gode indkøbsmuligheder og en malerisk havn.
  • Humble på Langeland er det perfekte ferieområde for lystfiskere og naturelskere.
  • Ristinge er en lille by med en fiskerihavn, hvor I kan købe friskfanget fisk hver dag. Her finder I også en af Danmarks bedste badestrande.
  • Skåstrup ligger kun otte km fra Bogense og er dermed et perfekt udgangspunkt for udflugter til hele Fyn og til Jylland.