Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nimtofte

Nimtofte på det naturskønne Djursland er ideelt for børnefamilier og golfentusiaster

Den hyggelige og aktive landsby Nimtofte ligger i hjertet af Djursland, omgivet af det smukke golfanlæg Lübker Golf Resort, forlystelsesparken Djurs Sommerland, det historiske slot Gl. Estrup samt flere spændende attraktioner. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i byen, og en kort køretur bringer jer til byerne Grenå og Ebeltoft, som ligger allerhøjst 30 minutters kørsel fra jeres sommerhus i Nimtofte. Dér har I rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Når I holder ferie i sommerhus i Nimtofte, kan I nyde den uspolerede natur, dyrke fritidsaktiviteter eller besøge områdets seværdigheder og Djurslands større byer. Til jer der gerne vil opleve den ultimative shoppingtur venter Strøget i Aarhus, som er byens 800 meter lange gågade med over 150 butikker på begge sider. Nimtofte byder på såvel store sommerhuse til flere familier, men er især kendt for mange gode, billige sommerhuse. Derfor er der også flere udbydere indenfor sommerhusudlejning, som tilbyder private sommerhuse i Nimtofte.

Naturen i Nimtofte på Djursland

Feriestedet Nimtofte er omgivet af Lübker Golfresort i nordøst og Djurs Sommerland samt Fjeld Skov med Langsø i nordvest. Mod syd ligger byen Ryomgård med Ryom Skov og Vallum Sø. I vestlig retning ligger det smukke afvekslingsrige skovområde Klemstrup Skov, som indbyder til vandre- og cykelture. Er det kunsthåndværk I gerne vil se på, så kan I gøre det i Nimtofte. Her kan I betragte eller købe farvestrålende eksempler på pottemagerkunst fra Djursland. Der er gode fiskemuligheder for lystfiskere langs de 150 km kyststrækninger på Djursland som hører til de bedste i Danmark. Lystfiskere kan også vælge at tage med M/S SIGNE fra Grenaa Havn på havfisketur og gøre en stor fangst. Den idylliske skovsø Langsø fascinerer alle på deres spadsereture med sit klare vand og de smukke søroser. Stubbesø som ligger nord for Ebeltoft, er Djurslands største sø. Det er en meget smuk skovsø, som også indbyder til lange vandreture.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Nimtofte

Området med private sommerhuse ligger nord og øst for landsbyen. Turisterne booker gerne et privat sommerhus i Nimtofte som basis for et besøg i Djurs Sommerland med sin over 60 attraktioner og udflugter til de mange seværdigheder på Djursland. Der er hyggelige, billige standard sommerhuse til en familie med børn til billige priser i Nimtofte, men I har også mulighed for at leje et luksuriøst sommerhus med spa, sauna og pool gennem sommerhusudlejning.com. Det bedste ved det hele er, at I har naturen lige foran døren og I kan tilrettelægge jeres ferie lige som det passer jer. Mange feriegæster er begyndt at tage deres hund med på ferie, og sommerhusudlejning.com udlejer en del sommerhuse der er velegnet til et sommerhusophold med hund. Vil I gerne finde et billigt sommerhus, kan vi anbefale sommerhusudlejning udenfor højsæsonen, eller I kan holde øje med vores Last Minute service, hvor I kan være heldige, at finde billige sommerhuse med store rabatter.

Aktiviteter og attraktioner

I Nimtofte Præstegårdslade, som er Danmarks ældste landbrugsbygning fra 1590’erne, kan I besøge Danmarks mindste landbrugsmuseum. Der er gratis adgang til museet. Djurs Sommerland i Nimtofte som de fleste børn sikkert kender, byder på mere end 60 sjove forlystelser og hyggelige aktiviteter for hele familien i både det våde Vandland, det farlige Piratland, det smukke Sommerland, det lille Lilleputland, det mørke Afrikaland, det varme Mexicoland samt Cowboy- og Indianerland. I den Danske vildmark, Skandinavisk Dyrepark, ved Kolind får I nogle ægte naturoplevelser. I kan blandt andet observere brunbjørnene i den unikke bjørnepark med huler, bakker, træer og vand langs en 250 m lang gangbro. Det tager kun 10 minutter at køre fra jeres sommerhus i Nimtofte til Skandinavisk Dyrepark i Kolind. I Ryomgård finder I Djurslands Jernbanemuseum, som huser Jyllands største udstilling om jernbanen. Her kan I opleve mere end 2000 interessante effekter, store lokomotiver og hurtige skinneknallerter. Ved Ryomgård ligger også Djurslands Galleri og Kunstcenter, som løbende præsenterer flotte udstillinger med malerier, kunstplakater, litografier og skulpturer. Kattegatcentret i Grenå har foruden det store saltvandsaquarium også et stort aquarium med hajer. Se til når de farlige hajer bliver fodret eller gå en tur gennem tunellen under hajbassinet. Oplev på en udflugt til Ebeltoft verdens længste krigsskib i træ Fregatten Jylland som ligger på red ved Ebeltoft Vig eller Vægtergangen om aftenen i det gamle Ebeltoft som kendes langt tilbage i tiden fra alle de danske købstæder. En tur gennem den gamle bydel med bindingsværkshusene og det gamle rådhus er som at gå på en tidsrejse. De mange spændende restauranter og caféer indbyder til kaffe og kage eller et godt måltid mad. De af jer der interesserer sig for motorsport kan besøge racerbanen Ring Djursland ved Pederstrup hvor der fra april til oktober er gang i racerbilerne. Under jeres ophold i sommerhus i Nimtofte skal I også besøge Ree Park - Ebeltoft Safari som er en helt vildt oplevelse for hele familien. Prøv noget helt nyt og besøg Museum Ovartaci i Risskov, øst for Aarhus, som er et helt specielt museum. Museet Ovartaci tilbyder en udstilling om dansk psykiatris historie og en af Europas største samlinger af kunst, som blev skabt af psykisk syge. Er I til aktiviteter og oplevelser, er et ophold i sommerhus i Nimtofte det helt rette valg.