Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skødshoved

En Ferie i sommerhus i Skødshoved er ren idyl for hele familien

Det fredelige feriested med mange sommerhuse Skødshoved ligger i læ af Aarhus Bugten, omgivet af enge, lange sandstrande og de smukke Mols Bjerge. Skødshoved befinder sig i den sydvestlige del af halvøen Djurslands, hvor mange vælger at leje sommerhus. Herfra har I en fantastisk udsigt over havet og den idylliske lystbådehavn, som er et populært udflugtsmål. De private ferieboliger i Skødshoved ligger i et smalt bælte bag stranden, hvorfra der kun er et par hundrede meter til badestraden. I Skødshoved og i landsbyen Knebel, som ligger 7 km fra Skødshoved, har I mulighed for at købe ind til jeres private sommerhus, men i byerne Aarhus og Ebeltoft er der meget gode indkøbs- og shoppingmuligheder.

Naturen i Skødshoved på Djursland

Skødshoved er omgivet af havet, en sandstrand, enge og hyggelige landsbyer. Det fredfyldte feriested indbyder til en afslappende ferie i sommerhus, hvor I har mulighed for at udforske den smukke natur omkring Skødshoved. Fra Skødshoved er det kun 16 km til Nationalparken Mols Bjerge, hvor en enestående natur, et rigt dyreliv og sjældne planter venter på jeres besøg. Mols Bjerge opstod i den sidste istid, som har skabt dette fantastiske landskab. Danmarks største runddysse er Poskær Stenhus, som I kan se i Mols Bjerge. Lyset omkring Skødshoved er et særligt blødt lys, som I kan se flere steder i Danmark. Dette lys har i gennem mange år inspireret en hel del billedkunstnere. I Skødshoved finder I krystalklart og rent badevand ved stranden, som gør stranden til en af de mest populære strande i Danmark. Her vejer også det Blå Flag. Stranden er et populært sted hele året rundt, og bliver om sommeren besøgt af talrige badegæster. Fra den idylliske lystbådehavn i Skødshoved har I en dejlig udsigt over havet og feriestedet. Lystbådehavnen er et populært sted, og I vil opleve en maritim og hyggelig atmosfære. I kan benytte grillpladsen og nyde jeres medbragte frokost i solen, mens I fra molen kan se folk fange krabber. I Kaløskovene på Kalø er der på de tre afmærkede vandrestier mulighed for, at I kan opleve den smukke natur. På jeres vandreture i Kaløskovene vil I højest sandsynligt se en del rådyr og andet vildt.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Skødshoved

I Skødshoved finder I hyggelige private sommerhuse i alle størrelser und prisniveauer, som bliver lejet du til billige priser gennem sommerhusudlejning.com. Det er en spændende oplevelse at komme efter en lang tur til sommerhuset og starte med at pakke ud. Så oplever man en dejlig rolig og afslappende atmosfære. Sommerhusets have er en god legeplads for børnene og egner sig godt til en grillaften. De fleste sommerhuse ligger midt i den smukke natur,og der er oftest ikke langt til stranden og havet. Selvom de fleste sommerhus er indrettet efter ejerens smag, så er alle sommerhuse i Skødhoved udstyret med alt det I behøver til en dejlig afslappende ferie. Er I på udkig efter et billigt sommerhus, er Skødshoved og Djursland det rette sted. Der er rift om et godt sommerhus i skolernes ferie, men udenfor sæsonen, kan I meget nemt finde billige sommerhuse. Mange vælger en weekendferie i sommerhus, hvor slutrengøringen som regel er med i prisen. Da Djursland er relativt centralt, vælger nogle også Last Minute sommerhusudlening, hvor hele familien kan få en billig ferie i sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

Når I er på ferie i sommerhus i Skødshovet, har I et godt udgangspunkt for aktiviteter i området og en god base for udflugter til de mange attraktioner på Djursland. Kysterne omkring Skødshoved er et paradis for lystfiskere, som mange steder kan finde et roligt sted. Fiskesæsonen starter i slutningen af marts og slutter sidst i november. Hvis I gerne vil opleve en masse sjov og action, så skal I besøge Djurs Sommerland i Nimtofte, som ligger midt på Djursland. Djurs Sommerland hører til de største forlystelsesparker i Skandinavien. Entrépriserne er ikke for dyre, så I kan opleve et rigt udvalg af aktiviteter med temaer fra 8 forskellige lande. Forlystelsesparken Djurs Sommerland er en oplevelse for hele familien. Feriestedet Skødshoved ligger midt imellem byerne Aarhus og Ebeltoft. I Aarhus, som er den 2. største by i Danmark, venter rigtig mange seværdigheder, aktiviteter, indkøbscentre og en travl gågade på jer. Den gamle handelsby Ebeltoft, med sine små skæve huse i bindingsværk og de små gyder, hører til de smukkeste byer i Danmark. Hvis I har jeres Mountainbike med på ferie i sommerhus ved Skødshoved, så skal I besøge den meget populære Mountainbike rute i skovene mellem Fløjstrup og Århus, syd for byen. Tag på havfiskeri med M/S Nana, som sejler fra slusen ved Øer Maritime Ferieby ved Ebeltoft. Der sejles hver onsdag fra sidst i maj til sidst i august. Tag på udflugt til Aarhus og besøg Den Gamle By, som ligger i nærheden af Vesterbrotorv. Der kan I gå på en spændende og sjov tidsrejse sammen med hele familien og opleve Danmark for 150 år siden. Besøg de spændende museer i Den Gamle By som for eksempel et legetøjsmuseum eller den gamle købmandsgård. Velkommen til uforglemmelig sommerhusudlejning i Skødshoved på Djursland.