Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Følle Strand

Følle Strand byder på sommerhusudlejning midt i naturen

Det maleriske område med sommerhuse Følle Strand ligger på den anden side af Aarhus Bugten med en flot udsigt til halvøen Mols. Overalt i området tilbydes private sommerhuse, som spænder fra det helt billige sommerhuse op til luksus sommerhus til flere generationer. Den hvide sandstrand ved den lavvandede kyst er perfekt til familier med børn. Man ser ofte vindsurfere på vandet eller lystfiskere der prøver at få bid her ved kysten. I landsbyen Følle er der mulighed for at købe det mest nødvendige til sommerhuset men der er gode indkøbsmuligheder i Rønde som ligger få kilometer fra jeres feriebolig i Følle Strand.

Naturen ved Følle Strand på Djursland

Et ophold i privat sommerhus ved Følle Strand er en ferie i fredfyldte omgivelser, hvor skove og hedelandskab ligger side om side. Fra flere bakker ved kysten har man en fantastisk udsigt over slotsruinen Kaløvig og Mols med lyngklædte bakker. Det afvekslingsrige natur indbyder jer til lange spadsereture og i vil altid finde en god plads til picnic. Over markerede vandrestier når i til udsigtspunkterne Agri Bavnehøj og Trehøje på Mols. Golfere har gode muligheder på en af de 4 golfbaner i området. Kalø Golf Center ligger lige i nærheden. For lystfiskere er der gode betingelser i åer, bække og fiskesøerne her på Mols. Fra Ebeltoft kan I tage med en fiskekutter på havfiskeri. Der har I gode muligheder for at få en store torsk med hjem.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Ligesom de fleste steder ved de danske kyster er der også her på Djursland områder med private sommerhuse. En del sommerhuse bliver udlejet til feriegæster fra det meste af Nord- og Vesteuropa gennem sommerhusudlejningen.com. Udvalget af sommerhuse er stort, da der er flere udbydere indenfor sommerhusudlejning i området. Der findes sommerhuse i alle størrelser og prisklasser, og ofte er det muligt, at finde et billigt sommerhus udenfor højsæsonen. En af fordelene ved at bo i sommerhus er, at man har naturen lige foran døren og så bestemmer man selv farten. Der er ingen åbnings- eller lukketider. Det er som at være hjemme hos sig selv. Et almindeligt privat, billigt sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Alle sommerhuse er ejet af private, og er indrettet med møbler, diverse pynt og køkkengrej samt service og bestik. Som regel er det kun sengelinned, toiletpapir, håndklæder, viskestykker, håndsæbe og rengøringsmidler man skal medbringe til ferien i sommerhus. På sommerhusudlejning.com har vi altid et godt tilbud, og ofte er der mange billige sommerhuse på Last Minute tilbud. Også vores Miniferie er en populær ferieform, når folk skal i sommerhus på Djursland.

Aktiviteter og attraktioner

Til de mange seværdigheder på Djursland og Mols hører Fregatten Jylland i Ebeltoft. Det er verdens største træskib og har fuld rigning. Det er en spændende oplevelse for hele familien. I kan også besøge Kattegatcentret i Grenaa, hvor i kan se hajer og mange andre fisk lige i øjnene. Der er også et bassin hvor man kan røre ved en levende fisk. Et besøg i forlystelsesparken Djurs Sommerland vil være en uforglemmelig oplevelse for børnene. Tag for en afvekslings skyld en tur til Danmarks 2. største by Aarhus. Her vil I møde et væld af aktiviteter og seværdigheder. I Arhus er der Musikhuset, frilandsmuseet Den Gamle By, Rådhuset, Tivoli Friheden, Aarhus Domkirke, Marselisborg Slot og Latinerkvarteret som er et besøg værd. Se et stykke Dansk jernbanehistorie i den gamle remise på Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård. Her findes alt fra store lokomotiver til skinneknallerter. Oplev nostalgien i det gamle stationskontor, hvor I kan gå på tidsrejse til bedstefars tid. Legebørn i alle aldre vil sikkert nyde at se en udstilling om modeltog gennem tiderne. På et nyt og stort modelanlæg kan I se de nyeste tog. Se også den store uniforms udstilling og mange andre effekter fra jernbanernes tid på Djursland. Herregårdsmuseet på Gl. Estrup Slot ligger smukt placeret på Norddjursland vest for Auning. Herregården er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Det er et levende museum med folk i dragter og et arbejdende køkken. Museet byder på en del arrangementer året igennem fra klassiske koncerter og middelalderdage til særudstillinger. Besøg også Landbrugsmuseet på Gl. Estrup. En uges ferie i privat sommerhus i Følle Strand er ofte ikke nok til at se alle seværdighederne i området.