Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Lystrup

Det fredfyldte ferieområde Lystrup ligger ved Treå Møllebugt på Norddjursland

Lystrup med de mange private sommerhuse ligger 4 km nord for Vivild ved Treå Møllebugt og øst for indsejlingen til Randers Fjord. Vores ferieboliger ved Lystrup ligger i et roligt område, lige ved en dejlig, børnevenlig strand og skønne naturområder. Lystrup er et ideelt feriested for de, der gerne vil slappe af i sommerhus eller dyrke aktiviteter i naturen. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres private sommerhus i nærheden. Der er dog ikke langt til Randers og Auning som ligger ca. 10 km syd for Lystrup. Dér er der en del butikker, spisesteder, caféer, aktiviteter og attraktioner. De lave og rolige vandforhold ved Lystrup Strand gør stranden velegnet til familier, der bor i sommerhus sammen med deres små børn. Der er god adgang for kørestolsbrugere og familier med barnevogn over en rampe ca. 150 meter til højre for Strandvejen. Miniferie i sommerhus er populært i Lystrup, hvor slutrengøring oftest er en del af prisen.

Naturen ved Lystrup på Djursland

Ferieområdet Lystrup er omgivet af Kattegat i nord og Hevringholm Skov i vest. Mod syd ligger det smukke sølandskab i Fjeld Skov og forlystelsesparken Djurs Sommerland. I østlig retning ligger det store ferieområde Fjellerup Strand. Langs de 150 km kystområder på Djursland har lystfiskere meget gode betingelser. Her finder I de bedste muligheder for kystfiskeri i Danmark. De bedste fiskesteder ligger ved Kattegat på Djurslands Østkyst. Fra Grenå og indtil Gåsehage mod syd bliver der hurtig dybt, og her er fangstmulighederne rigtig gode. Men også nord for Grenå finder I kystområder med godt fiskevand. Skovområder som Mejlgårdskovene, Troldeskovene og Løvenholmskovene som ligger tæt ved jeres sommerhus i Lystrup, indbyder til vandre- og cykelture. Mange kyster på det nordlige Djursland er præget af klinter af kridt. I Naturområdet Mols Bjerge som ligger mod syd, har I en flot udsigt over Ebeltoft Vig fra de fleste udsigtspunkter. Nationalparken Mols Bjerge dækker et område på cirka 150 km² landareal og 30 km² hav.

Sommerhusudlejning i Lystrup til gode priser

De fleste sommerhuse her på Djursland ligger i hedeområder eller i klitterne. Fra området med sommerhuse som ligger i en bred stribe langs kysten, er der som regel ikke langt til stranden. De fleste feriegæster i Lystrup lejer et privat sommerhus ved kysten, der udlejes til billige priser gennem sommerhusudlejning.com. Her i Lystrup kan I nyde en rolig og afslappende ferie i sommerhus omgivet af den smukke natur, der ligger lige udenfor døren. Et billigt sommerhus i Lystrup er opdelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer samt badeværelse. De fleste sommerhuse er indrettet efter ejerens private smag med møbler, diverse pynt, køkkengrej og service. I området omkring Lystrup finder I ferieboliger i alle størrelser og prisklasser. Mange feriegæster er begyndt at holde deres ferie i sommerhus sammen med deres hund. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et billigt sommerhus, som er egnet til et ophold med hund. Flere tager en forlænget weekend i sommerhus, for at få lade batterierne op. Kan I tage afsted med kort varsel, kan I nemt finde billige sommerhuse med vores Last Minute service, hvor der ofte er gode tilbud at hente.

Aktiviteter og attraktioner på Djursland

Få km øst for Lystrup kan I opleve stendysserne ved Tustrup. På et fredet areal er der her rekonstrueret en jættestue, et kulthus samt flere dyssekamre. I Naturcenter Randers Fjord ved Voer Færgested, ca. 10 km fra Lystrup, får I en masse at vide om livet i og omkring Randers Fjord. Der deltager I også selv i aktiviteterne. En dags ophold på Fjordcentret byder på mange naturoplevelser. Her kommer I tæt på naturen, tæt på krabberne og andre skaldyr. Gl. Estrup slot og museum er smukt omgivet af voldgrav, skov, marker og enge. Slottet ligger ved Auning midt på Djursland, og danner rammerne om både Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum. Besøg Randers Regnskov som er en biosfære med planter og dyr fra flere kontinenter. Randers Regnskov ligger tæt ved stationen, og er en oplevelse for hele familien. Besøg også Clausholm Slot og Park som ligger syd for Randers. Men også Sostrup Slot, nord for Grenå og Kalø Slotsruin på Syddjurs er et besøg værd. Udforsk universet ved et besøg i Steno Museet i Aarhus og bliv fascineret af det store univers og de små atomer. Det er en spændende oplevelse for jer der interesserer sig for videnskaben. Når I holder jeres ferie i sommerhus i Lystrup, så skal I besøge Naturhistorisk i Aarhus, som er landets næststørste museum af sin art. Bliv betaget af naturens verden ved synet af de over 5.000 forskellige dyr fra hele verden. I oplever dansk jernbanehistorie, når I besøger den gamle remise på Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård. Her finder I alt fra store lokomotiver til skinneknallerter. Det smukke Marselisborg Slot er også et besøg værd. Det ligger tæt ved Marselisborg Skov i det sydlige Aarhus, og tjener i dag som den danske kongefamilies sommer- og juleresidens. Den smukke bygning stod færdig i året 1902 og var folkets bryllupsgave til den senere Kong Christian X og Dronning Alexandrine. Få alverdens ferieoplevelser i sommerhus i Lystrup. Velkommen til sommerhusudlejning på Djursland.