Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Helgenæs

Halvøen Helgenæs er præget af fantastisk natur med moser, enge og stejle kyster

Sommerhusudlejning er udbredt på Helgenæs, hvor ophold i privat sommerhus og den skønne natur går hånd i hånd. Den 36 km2 store halvø Helgenæs ligger ca. 20 km fra Ebeltoft. Områderne med private sommerhuse ligger i den sydlige, nordlige, vestlige, østlige og centrale del af halvøen. Helgenæs byder på mange gode muligheder for lystfiskere og den dybe sejlrende udenfor kysten ved Sletterhage Fyr er meget populær. Ikke langt derfra ligger der et tysk radartårn fra 2. Verdenskrig. På Helgenæs finder man landsbyer med gamle huse med bindingværk og bondegårde som er helt uberørte af det moderne liv i nutidens Danmark.

Naturen på Helgenæs

Halvøen Helgenæs og området med sommerhuse er præget af moser, enge og stejle kyster. Flere end 100 vådområder sørger for en rig fauna. En del gæster lejer et sommerhus på Helgenæs for at studere de forskellige pattedyr og småfugle. Det maleriske og kuperede landskab gemmer på mange levn fra fortidens Danmark. Arkeologer har fundet resterne af bopladser fra stenalderen og vikingetiden. Nationalparken Mols Bjerge dækker et område på cirka 150 km² landareal og 30 km² hav. Landskabet varierer her mellem de store bakkedrag, der er op til 137 meter høje og andre naturtyper som hedeområder, moser, skove, enge og flotte kystområder med fine badestrande.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

På Helgenæs er der mange udbydere indenfor sommerhusudlejning, og der er en lang tradition for sommerhusudlejning på halvøen. De mange sommerhuse befinder sig i den sydvestlige del af halvøen. Mange private sommerhuse på Helgenæs bliver udlejet til feriegæsterne gennem sommerhusudlejning.com. Når man elsker naturen er et ophold i sommerhus på halvøen Helgenæs det perfekte sted. En af fordelene ved at bo i privat sommerhus er, at man har naturen lige foran døren og så bestemmer man selv farten. Det er som at være hjem hos sig selv. Et almindeligt privat, billigt sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Alle sommerhuse er indrettet med møbler, diverse pynt og køkkengrej samt service og bestik. Sommerhusudlejning.com tilbyder billige sommerhuse, hvor et ofte er muligt at få en billig ferie for hele familien. Et sommerhus er billigere udenfor sæsonen, hvor I ofte får rabat ved at bestille 14 dage eller mere. Desuden kan I være heldige at få en billig ferie i sommerhus, hvis I vælger Last Minute, og kan rejse med kort varsel.

Aktiviteter og attraktioner

I Helgenæs Museum befinder sig en udstilling over indbyggernes liv på Helgenæs gennem flere århundre. Helgenæs Strand ligger tæt ved skibenes sejlrende mod Aarhus. Her bliver vandet efter få meter meget dybt og strømmen er stærkt. Stranden er derfor ikke egnet til badning. Der ligger en børnevenlig sandstrand nogle få kilometer derfra mod nordvest i Begtrup Vig, hvor der er toiletfaciliteter og en iskiosk. Mange familier med børn benytter deres sommerhus i Helgenæs som basis for udflugter til de mange aktiviteter og seværdigheder på Djursland. Børnene vil sikkert glæde sig til et besøg i forlystelsesparken Djurs Sommerland. Rutsjebanen i Djurs Sommerland hører til de bedste i verden. Et besøg på verdens største træskib, Fregatten Jylland i Ebeltoft er et absolut højdepunkt. Fregatten stammer fra Napoleons tid og er 70 m langt og vejer 2450 tons. Byens Glasmuseum har også i udlandet et godt renomme. En spadseretur gennem den gamle bydel med brostensbelagte gader og huse med bindingsværk er som at gå på en tidsrejse. Djursland er et eldorado for lystfiskere med mange spændende muligheder. Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Her kommer dyrene altid i første række. I smukke omgivelser kan man på tæt hold opleve Skandinaviens fascinerende dyreliv. Gå på safari i Ree Park Safari ved Ebeltoft og oplev dyrenes verden fra 5 kontinenter. Tag med Landrover på safari mellem de vilde dyr. Slottet Gammel Estrup ved Auning med sit Herregårdsmuseum og Landbrugsmuseet er et besøg værd. Naturcenter Syddjurs ligger midt i Naturreservatet Mols Bjerge og tilbyder guidede ture på mountainbikes og et besøg i sansehaven. En god afveksling er en tur til den tropiske zoo og biosfære Randers Regnskov. Her møder i planter og dyr fra 3 kontinenter under et tag, eller rettere sagt 3 kupler. I er også velkomne i Kattegatcentret med mange forskellige akvarier. Oplev når hajerne fodres i det store hajbassin eller tag et dyk med komplet dykkerudstyr i et bassin med fisk fra Østersøen. Nå I benytter sommerhusudlejning på Helgenæs kan I opleve naturen og tag på udflugter på det skønne Djursland.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Helgenæs Sommerhus, Helgenæs

   Reg.nr.: 53-0542

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Helgenæs Sommerhus, Helgenæs

   Reg.nr.: 53-0548

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Helgenæs Sommerhus, Helgenæs

   Reg.nr.: 53-0551

   550 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Helgenæs Sommerhus, Helgenæs

   Reg.nr.: 53-0552

   800 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Helgenæs Sommerhus, Helgenæs

   Reg.nr.: 53-0504

   800 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2