Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Begtrup Vig

Begtrup Vig er blåt hav, smuk natur og sommerhuse på Djursland

Når man kommer til bugten Begtrup Vig, så føler man hurtigt, at det er et sted, der er godt for sjælen. Hvide sejlskibe på det blå hav, hvide sandstrande og hybenbuske så langt øjet rækker. Det er hvad der venter jer, når I holder jeres ferie i privat sommerhus ved det idylliske feriested Begtrup Vig. Begtrup Vig ligger i det sydvestlige hjørne af Djursland, midt i Danmark, og er et populært område indenfor sommerhusudlejning. Herfra er der kun 17 km til den populære ferieby Ebeltoft. I Begtrup Vig finder I alt det der gør jeres ferie i sommerhus til en skøn oplevelse. I kommer heller ikke til at kede jer, for de mange aktiviteter og naturoplevelser i området sørger for, at I får nogle dejlige minder med hjem fra jeres ferieophold i sommerhus. I Området kan I købe ind til jeres ferie, men i Ebeltoft er der rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder.

Naturen ved Begtrup Vig på Djursland

Begtrup Vig ligger tæt ved halvøen Helgenæs på sydsiden af Djursland. For jer der ønsker badestrande med lavt vand og gode temperaturer, er området omkring Begtrup Vig lige det rigtige. Her er der et godt klima, milde vinde og vandet er roligt og med sandbund. Havets temperatur er lunere og behageligere ved Begtrup Vig end den er ved den Jyske Vestkyst. Derfor kan feriestedet ved Begtrup Vig godt anbefales til familier med børn. Bugten Begtrup Vig er omgivet af smukke naturområder. Nord for jeres sommerhus ved Begtrup Vig ligger den flotte bugt Knebel Vig og mod nordøst ligger Nationalpark Mols Bjerge med det flotte bakkelandskab. Mod sydøst ligger halvøen Helgenæs med Sletterhage Fyr i syd. Golfere har gode muligheder på en af de 4 golfbaner i området omkring Mols. Kalø Golf Center ligger nord for Knebel. For lystfiskere er der gode muligheder i åer, bække og fiskesøerne her på Mols. Fra Øer Maritime Ferienby tæt ved Ebeltoft kan I tage med en fiskekutter på havfiskeri.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Begtrup Vig

I Begtrup Vig kan I hele året igennem leje billige sommerhuse gennem sommerhusudlejning.com og især udenfor hovedsæsonen er der mange gode tilbud på private sommerhuse. I Begtrup Vig er der et stort antal ferieboliger hvoraf mange kan lejes gennem sommerhusudlejning.com. I kan vælge mellem store og moderne luksus sommerhuse og sommerhuse med sauna og pool samt de lidt mindre, billige sommerhuse med almindelig udstyr. I Begtrup er der således sommerhuse for enhver smag og pengepung. Det meste af året kan I leje private sommerhuse, som passer til jer og jeres families ønsker og behov. En ferie i sommerhus ved Begtrup Vig gør jer uafhængig og giver jer den frihed til at planlægge og udforme jeres ferie, nøjagtig som I ønsker det. Et sommerhus i Begtrup ligger i et 200 – 300 meter bredt bælte bag stranden, så der er ikke langt til stranden, skovene og den maleriske natur. En ferie ved Begtrup Vig danner den perfekte ramme for en afslappende ferie med spændende aktiviteter.

Aktiviteter og attraktioner

En ferie i sommerhus ved Begtrup Vig er til enhver årstid en oplevelse med de mange aktiviteter i området. Fra Begtrup Vig er der kun 17 km til den smukke middelalderby Ebeltoft. Denne flotte by byder på mange spændende aktiviteter og seværdigheder som for eksempel en bolsjefabrik og Glasmuseet. I glasmeseet er entreen ikke så dyr og børn under 17 år er gratis. I Ebeltoft kan I gå på shoppingtur og se på de mange butikker med gode tilbud. Efter en anstrengende indkøbstur kan I gå på en af de hyggelige restauranter i den gamle bydel og spise en specialitet fra området. Besøg også Fregatten Jylland i Ebeltoft som med sine 70 m og 2450 tons er det største træskib i verden. Begtrup Vig indbyder til mange fritidsaktiviteter som cykling, ridning, sejlads og svømning. Det er en særlig oplevelse at udforske naturen på Mols på jeres cykel. Sletterhage Fyr, som ligger på halvøen Helgenæs er et godt udflugtsmål. Det ligger ca. 7,5 km syd for jeres sommerhus i Begtrup. Sejlrenden ved Sletterhage Fyr er et godt fiskevand for lystfiskere. Tag en tur til Danmarks 2. største by Aarhus. Her vil I møde en masse aktiviteter og seværdigheder som for eksempel Musikhuset, frilandsmuseet Den Gamle By, Rådhuset, Tivoli Friheden, Aarhus Domkirke, Marselisborg Slot og Latinerkvarteret som alle er et besøg værd. Tag til Horisonten i Ebeltoft og få noget sand mellem tæerne. Det et stort sandareal som ligger lige ved fiskerihavnen. Her har I mulighed for aktiviteter til hele familien. I kan leje båd hos Kongsgårde Bådudlejning ved Knebel. Redningsveste i alle størrelser er med i lejen. Vælg sommerhusudlejning i Begtrup Vig, og nyd det blå hav og den smukke natur på Djursland.