Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Gjerrild

Den idylliske landsby Gjerrild ligger i det nordøstlige hjørne af Djursland

I Gjerrild er der sommerhusudlejning samt gamle huse og bondegårde fra det 17. Århundrede. Mange af de gamle huse og bondegårde er fra det 17. århundrede. Herfra og fra jeres private sommerhus kan I gå til fods til Sostrup Slot. Fyrretårnet ved Gjerrild blev bygget i 1895, mens Gjerrild Kirke med sine mange kalkmalerier stammer fra det 12. århundrede. Gjerrild Nordstrand er en lille og børnevenlig strand, hvor det Blå Flag vejer, hvilket gør området attraktivt for sommerhusudlejning. Ved stranden er der gode parkeringsforhold. Feriebyen Bønnerup Strand ligger kun 10 km fra jeres sommerhus i Gjerrild. På den gamle fiskerihavn har I mulighed for at købe frisk fanget fisk. Flere købmandsbutikker sørger for gode indkøbsmuligheder i området, og en del restauranter byder på specialiteter fra Djursland. I spiser godt på Gjerrild Kro, som ligger meget smukt ved park og sø i Gjerrild.

Naturen i Gjerrild på Djursland

Omgivelserne omkring Gjerrild er præget af skove, marker og områder med siv. Der er skove mod nord, vest og syd. Lokale lystfiskere foretrækker Gjerrild Klint og molerne i Bønnerup for at gøre en god fangst. Lystfiskere kan tage med M/S SIGNE fra Grenaa Havn på havfisketur og gøre en stor fangst. Vådområdet i den østlige del af Stavnshoved Emmedsbo Plantage tiltrækker en del fugle. Plantageområdet ligger kun et par hundrede meter fra jeres sommerhus ved Gjerrild Nordstrand. En del kyststrækninger på det nordlige Djursland er præget af klinter af kridt. Fra den 35 meter høje og 1,7 km lange kridklint Gjerrild Klint har I en fantastisk udsigt over stranden og Kattegat.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Det er nemt at gå fra jeres sommerhus i Gjerrild hen til stranden. Området med private sommerhuse ligger øst for Stavnshoved Emmedsbo Plantage, som er et smukt og rekreativt område, hvor I kan gå lange spadsereture. Plantagen går helt ned til vandet. De enkelte sommerhuse ved Gjerrild Nordstrand er meget forskellige. Der er hyggelige, billige sommerhuse til en familie og luksus sommerhuse med spa, sauna og pool. Det bedste ved det hele er, at I har naturen lige foran døren, og kan gøre som det passer jer. Mange feriegæster er begyndt at tage deres hund med på ferie og sommerhusudlejning.com udlejer en del sommerhuse der er velegnet til et sommerhusophold med hund. Ofte er der ved disse sommerhuse en lukket terrasse eller en indhegnet grund, hvor hunden kan boltre sig. Hvis I vælger ferie i 14 dage eller mere, kan I på mange sommerhuse få rabat, og dermed finde et billigt sommerhus til ferien.

Aktiviteter og attraktioner

Hvert år sidst i juni bliver der i Gjerrild afholdt en sommerfest med rock- og jazzmusik, hvor ca. 20.000 besøgende indtager hele landsbyen. På samme tid er der også loppemarked, hvor krejlerne sørger for god underholdning. Golfere kan glæde sig over de 4 golfpladser i området omkring Gjerrild. På Djursland er der gode muligheder for udflugter. Havnebyen Grenå ligger kun få minutters kørsel fra Gjerrild. Kattegatcentret i Grenå har foruden det store saltvandsaquarium også et stort aquarium med hajer. Grenå Havn har færgeforbindelser til øen Anholt og Varberg i Sverige. Den gamle handelsby Grenå lever i dag stort set af turisme, hvor mange gæster har valgt sommerhusudlejning som ferieform. Mols Bjerge og feriebyen Ebeltoft er meget populære udflugtsmål på Djursland for disse gæster. Tag til Go Kart i Racehall i Viby ved Aarhus. Racehall er europas største indendørs Go Kart Center. Hvis I elsker fart og spænding, så er det lige det rigtige sted. Tag også på skattejagt med GPS – geocaching, som er en spændende leg for hele familien, og samtidigt er det en fantastisk mulighed for at opleve Randers og omegns natur, geografi og historie. Tag under jeres ferie i sommerhus ved Gjerrild Nordstrand en hyggetur til Grenaa sammen med børnene og besøg Grenaa Bowlingcenter, som har 8 supermoderne automatiske bowlingbaner og børnebowling samt poolbillard og airhockey. I kan også besøge caféen på stedet. Oplev på jeres udflugt til Ebeltoft Vægtergangen i det gamle Ebeltoft, som kendes langt tilbage i tiden fra alle de danske købstæder. Vægterne blev i Ebeltoft omtalt for første gang i slutningen af 1600-tallet. Besøg i Ebeltoft også verdens længste træskib Fregatten Jylland, som ligger på red ved Ebeltoft Vig. Det er en spændende oplevelse for alle søulke.