Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Dråby

Lej sommerhus i Dråby Strand - naturskønt beliggende ud til det rolige Kattegat

Det rolige og hyggelige ferieområde ved Dråby Strand ligger i læ af bakkerne bag Ebeltoft, kun få km mod nord. Stedet indbyder til afslapning i sommerhus og skønne naturoplevelser. Samtidig er beliggenheden ideel for en aktivitetsrig ferie for hele familien, da der på Djursland findes et utal af spændende seværdigheder og udflugtsmål. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres sommerhus i området, men hvis I gerne vil kombinere en shoppingtur med besøg af forskellige seværdigheder, så er der kun 10 minutters kørsel til feriebyen Ebeltoft. Dråby har en dejlig sandstrand med småsten, bag den smalle strandeng. Der er lavt og roligt vand ved kysten samt en del sandbund, så stranden er børnevenlig og et oplagt mål for en familieferie i privat sommerhus. Den gode placering gør, at der ikke er langt til nogen af de mange seværdigheder og aktiviteter på Syddjurs. Ebeltoft Golfklub mod vest, Ree Park – Ebeltoft Safari, Nationalpark Mols Bjerge i vestlig retning, Fregatten Jylland, Grenå Bowlingcenter mod nord, Skandinavisk Dyrepark Djursland, Djurslands Jernbanemuseum, Kattegatcentret i Grenå, Ildbjerggård Langdysse, Kalø Slotsruin og Vikingeskibet ved Dragsmur befinder sig alle sammen indenfor ½ times kørsel fra sommerhusområdet i Dråby Strand.

Naturen omkring Dråby Strand på Djursland

Feriestedet Dråby Strand er omgivet af Skærsø Plantage samt Stubbesø i vest og Kattegat med øen Hjelm i øst og sydøst. I sydlig retning ligger Boeslum Strand og mod nord ligger stejlkysten ved Jernhatten. Området omkring Dråby Strand består for det meste af bakkelandskab, skovområder, moser, hedelandskaber, skovsøer og enge. Mange kyster på Djursland både i syd og i nord, er præget af klinter af kridt. Fra Agri Bavnehøj og Trehøje i Mols Bjerge har I en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig med bl.a. Fregatten Jylland. Nationalparken Mols Bjerge dækker et område på cirka 150 km² landareal og 30 km² hav. Herfra kan I skimte øen Anholt, som ligger midt i Kattegat mellem Danmark og Sverige. Den er Danmarks mest isolerede øsamfund. Dråby Strand er omgivet af naturområder som Dråby Sø, Skramsø Plantage, Fuglsø Mose, Sønderskov og Katholm Skov nord for Dråby, Fjeld Skov øst for Auning og Kalø Skovene i vest, som byder på gode muligheder for vandre- og cykelture. Skovsøen Stubbesø er med sine næsten 400 ha den største sø på Djursland. Naturcenter Syddjurs ligger midt i Naturreservatet Mols Bjerge og tilbyder guidede ture på mountainbikes og et besøg i sansehaven.

Udlejning af billige sommerhuse på Djursland

I får ikke svært ved at finde billige sommerhuse ved Dråby Strand, hvor sommerhusområdet befinder sig i en 2-400 meter bred stribe lange Kattegatkysten. Så der er ingen steder længere end 5 minutters gang til badestranden fra det enkelte sommerhus. Nogle private sommerhuse ligger på aflange, åbne sommerhusgrunde lige bag strandengen, mens andre sommerhuse ligger på grunde med buske og enkelte træer, som er indhegnet med levende hegn. Der findes sommerhuse i alle prisklasser og typer. Et almindeligt, billigt sommerhus ved Dråby Strand er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og badeværelse. Her i området har I mulighed for at holde en Miniferie eller leje et billigt sommerhus på ugebasis gennem sommerhusudlejning.com. I området omkring Dråby og feriebyen Ebeltoft er der dog så meget at se på, at en uges ferie i privat sommerhus næsten ikke er nok, hvis man gerne vil se det hele. Vi tilbyder derfor en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen gennem sommerhusudlejning.com, hvor I får en god rabat på 3 gratis dage. Vores gæster booker gerne et sommerhus til en badeferie med børnene eller som basis for udflugter til de mange seværdigheder på Djursland. Når I holder ferie i privat sommerhus i Djursland bestemmer I selv, hvordan I vil bruge jeres ferie. En del private sommerhuse er gennem de seneste år blevet renoveret og moderniseret. Disse huse er i dag mere energivenlige og ser indbydende ud. Hvis vejrudsigten er god, kan I kortfrsitet finde billige sommerhuse med vores Last Minute sommerhusudlejning.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Dråby Strand

Oplev aktiviteten og atmosfæren i den 700 år gamle købstad Ebeltoft, ca. 5 km fra Dråby, med de gamle, skæve bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Vægtergangen i Ebeltoft er en gammel tradition som stammer tilbage fra middelalderen. I Ebeltoft finder I en del seværdigheder, spændende butikker og gode spisesteder. Glasmuseet i Ebeltoft rummer en anerkendt samling af moderne internationalt glaskunst. Her kan I bl.a. også købe glaskunst og se glaspusterne i arbejde. Fregatten Jylland i Ebeltoft er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². Har I lyst til at gå på safari og se en masse vilde dyr? I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Oplev det fantastiske skue ud over savannerne med de mange forskellige dyr. Den gamle idylliske landsby Elsegårde med eget gadekær ligger 6 km fra Dråby. Se et stykke Dansk jernbanehistorie i den gamle remise på Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård. Oplev nostalgien i det gamle stationskontor, hvor i kan gå på tidsrejse til bedstefars tid. Djursland er et eldorado for lystfiskere med mange spændende muligheder. Kolindsund-kanalerne er sammen med Grenåen et omfattende ferskvandssystem, der kræver fiskekort. Her kan i fange aborrer, gedder, skaller og brasen. Ved Djurslands østkyst der er mulighed for at fange havørreder. Ved havnens færgeleje i Grenå ligger Kattegatcentret som med sine spændende akvarier tiltrækker mange feriegæster i sommerhus fra det meste af Østjylland. Gennem tykt glas kan man i sikkert afstand betragte eksotiske og farlige fiskearter. Det er især hajerne der får de besøgendes opmærksomhed, og det er spændende at se dem blive fodret. Det er særlig spændende at gå gennem tunellen under hajbassinet. Der er også akvarier med fisk fra Nord- og Østersøen hvor man får lov til at dykke ned med komplet dykkerudstyr på. Djursland er sommerhusudlejning med billige sommerhuse samt store oplevelser for hele familien.