Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Selkær

Selkær er et roligt naturområde med sommerhuse, på det nordlige Djursland

Sommerhusområdet ved Selkær er centralt beliggende i grønne omgivelser med korte afstande til hyggelige gårdbutikker, spændende seværdigheder, aktivitetsmuligheder, dejlige naturlandskaber og gode, børnevenlige badestrande. Selkær er et ideelt område for dem, der vælger sommerhusudlejkning, og ønsker at holde ferie i fredelige og rolige naturomgivelser, men med byer, attraktioner og aktivitetstilbud indenfor rækkevidde. I området kan I købe ind til jeres private sommerhus i Selkær. I Havnebyen Grenaa som er den største by på Djursland, har I meget gode indkøbsmuligheder og den er rigtig god til shopping. Bønnerup Strand ligger med sin børnevenlige sandstrand ved Djurslands nordlige kyst. Den lille og rolige by byder på restauranter og gode indkøbsmuligheder. Fyrtårnet ved Gjerrild som ligger nordøst for Selkær, blev bygget i 1895 mens Gjerrild Kirke med sine mange flotte kalkmalerier stammer fra det 12. århundrede. I spiser god dansk mad på Gjerrild Kro, som ligger meget smukt ved park og sø i Gjerrild. Ud over naturen byder Selkær også på mange mindre og billige sommerhuse.

Naturen ved Selkær på Djursland

Området med private sommerhuse i Selkær er omgivet af Højskov i nord og vest, havnebyen Grenå i øst og Skiftenshøje samt Skærvad Skov i syd. Besøg det flotte skovområde der ligger omkring Sostrup slot og nyd en gåtur i den smukke natur. Dette skovområde går hele vejen op til Gjerrild Klint, som er en meget smuk stejlkyst øst for Bønnerup Strand. Dette rå kystområde med stejle klinter går hele vejen mod øst og syd, og slutter nord for Grenå. Langs de 150 km kyst på Djursland har lystfiskere meget gode betingelser. Her finder I de bedste fiskevande for kystfiskeri i Danmark. De bedste steder ligger på Djurslands Østkyst ved Kattegat nordøst for Selkær ved Gjerrild og nord og syd for Grenå. I kan også tage med M/S SIGNE fra Grenaa Havn på havfisketur og gøre en stor fangst. Golfere kan glæde sig over de 4 golfpladser, der ligger i et større område omkring Selkær.

Sommerhuse og sommerhusudlejning ved Selkær

Vores sommerhuse ved Selkær ligger i et område få hundrede meter øst for Selkær. Det er omgivet af skovområdet Højskov mod nord og vest. Det er et smukt og roligt område, hvor I kan nyde et afslappende ophold i et privat sommerhus, hvor I har naturen lige foran døren. Desuden har I under jeres ferie den frihed at kunne planlægge jeres ophold i sommerhus lige som det passer jer. Fra jeres sommerhus i Selkær er der kun 8 km til Bønnerup Strand med Marinaen mod nord og til den smukke Gjerrild Nordstrand i nordvest. Det behøver ikke være dyrt at holde ferie på Djursland. I Selkær kan I leje et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com til billige penge. Gennem sommerhusudlejning.com kan I også leje et sommerhus, der er velegnet til et ophold med jeres hund. I dette tilfælde er der enten en lukket terrasse eller en indhegnet grund omkring det valgte sommerhus. Prøv også vores Last Minute Tilbud hvor I har muligheden for at kunne leje et mere luksuriøst sommerhus her på Norddjursland til en billig lejepris. Området er meget efterspurgt i højsæsonen, så er I på udkig efter billige sommerhuse, er juni og august billige alternative måneder.

Aktiviteter og attraktioner

Besøg den smukke Rimsø Præstegård som ligger 4 km øst for Selkær. Den stråtækte bindingsværksgård er Danmarks ældste præstegård, som blev bygget i 1593 og den er bestemt et besøg værd. I Stenvad, som ligger 8 km vest for jeres sommerhus i Selkær, ligger Stenvad Mosebrugscenter. Den har en smalsporsjernbane med tilhørende museum. Her kan I bl.a. køre en tur med de gamle tog. I Bønnerup Strand hersker der en hyggelig atmosfære blandt de gamle fiskerhuse og i byens smukt beliggende og aktive fiskeri- og lystbådehavn. Havnen er et dejligt opholdssted med borde, bænke og grillpladser. Her kan I købe friskfanget fisk hver dag. Som resten af Djursland, så byder området omkring Selkær også på flere smukke slotte og herregårde. Besøg bl.a. Mejlgaard eller Sostrup Slot og oplev eventyret omkring de smukke bygninger. Hvis I gerne vil have sjov og action, så skal I sammen med børnene besøge Djurs Sommerland i Nimtofte, som ligger midt på Djursland. Djurs Sommerland hører til de største forlystelsesparker i Skandinavien og har 60 forskellige attraktioner. Der får I en alletideres sjov dag med hele familien. Foruden de mange gravhøje, borgruiner og slotte møder I en del gallerier og kunsthåndværksteder af kunstnere, som har bosat sig i området omkring Mols Bjerge, der ligger syd for jeres sommerhus i Selkær. Tag en tur til Allingåbro, hvor der bydes på en del aktiviteter som for eksempel en tur med en minijernbane, et damplokomotiv, en gammel bus eller en kano. De der interesserer sig for motorsport kan besøge racerbanen Ring Djursland ved Pederstrup. Fra april til oktober kan i se racerbilerne i aktion. Velkommen til ferieoplevelser i sommerhus på Djursland.