Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Elsegårde Strand

Elsegårde Strand er et hyggeligt ferieområde, med udsigt til øen Hjelm

Den gamle, idylliske landsby Elsegårde har sit eget gadekær og er beliggende 7 km sydøst for Ebeltoft. Feriehusområdet, Elsegårde Strand, er beliggende ved den dejlige Kattegatstrand, lige ud for øen Hjelm, og er omgivet af flot natur. I Elsegårde har I mulighed for at købe dagligvarer til opholdet i jeres sommerhus. Desuden byder området på en stor legeplads, en minigolfbane samt udlejning af cykler og både. Elsegårde har en god strand som er med grus og sand. Vandstanden er lav og bølgerne er små, og fordi havbunden er med sand, er der gode bademuligheder for hele familien. Når I holder ferie i Elsegårde kan I spille minigolf, sejle, cykle, ride, bade, fiske fra kysten eller spille golf. Kort tid fra jeres sommerhus, kan I nyde det hyggelige havnemiljø i Øer eller tage på udflugt til Ebeltoft, eller til nogle af Djurslands mange spændende attraktioner. Kalø Slotsruin i nordvest, Ree Park – Ebeltoft Safari i nord, Skandinavisk Dyrepark Djursland ligeledes i nordlig retning, Nationalpark Mols Bjerge, Dam & Karlslund Glas i Handrup, Agri Dyssen i Knebel og Olaf Ryes Skanse på Sletterhage befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Elsegårde Strand.

Naturen ved Elsegårde Strand på Djursland

Elsegårde Strand er omgivet af Elsegårde Skov i vest og øen Hjelm i sydøst. Nord for området ligger Skærsø Plantage og Stubbe Sø, mens Øer Strand ligger i sydlig retning. I Ree Park - Ebeltoft Safari, ca. 13 km mod nord, er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Oplev det fantastiske skue ud over savannerne med de mange forskellige dyr. Besøg den flotte Stubbe Sø og nyd en tur omkring søen i det smukke skovområde. Den er en del af Nationalpark Mols Bjerge, som går helt hen til Fuglsø Vig. Skovsøen Stubbesø er med sine næsten 400 ha den største sø på Djursland. Elsegårde Strand er omgivet af naturområder som Dråby Sø, Skramsø Plantage, Fuglsø Mose, Sønderskov og Katholm Skov nord for Dråby, Fjeld Skov øst for Auning og Kalø Skovene i vest, som byder på gode muligheder for spadser- og cykelture. I den Danske vildmark, Skandinavisk Dyrepark Djursland, nord for Tirstrup, får I nogle flotte naturoplevelser. Nationalparken Mols Bjerge, som kun ligger få km nord for Elsegårde Strand, dækker et område på omkring 150 km² landareal og 30 km² hav. Dette smukke landskab består af store bakkedrag, samt hedeområder, moser, skove, enge og skønne kystområder med fine badestrande. Golfere har gode muligheder på en af de 4 golfbaner i området. Kalø Golf Center og Ebeltoft Golfklub befinder sig lige i nærheden. Der er gode fiskemuligheder for lystfiskere langs de 150 km kyststrækninger på Djursland, som hører til de bedste i Danmark. Kolindsund-kanalerne er sammen med Grenåen et omfattende ferskvandssystem, der kræver fiskekort. Her kan I fange aborrer, gedder, skaller og brasen. Ved Djurslands østkyst er der desuden mulighed for at fange havørreder.

Sommerhusudlejning i det hyggelige Elsegårde Strand

De private sommerhuse ved Elsegårde Strand ligger i et op til 500 meter bredt område ud til strandengene og stranden ved Kattegatkysten. Herfra er der en flot udsigt til øen Hjelm, som ligger ca. 5 km herfra. De fleste ferieboliger befinder sig på grunde med træer, buske og haveplanter, omgivet af levende hegn. Mange turister bor i private sommerhuse her på Mols, som udlejes gennem sommerhusudlejning.com til billige priser. Det gør det muligt at nyde en ferie med strandliv og naturoplevelser på den ene side og shopping i den travle handelsby Ebeltoft på den anden side. Andre nyder deres gåture sammen med hunden langs stranden. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje et billigt sommerhus, som passer til jeres behov. Vi har mindre, ældre og billige sommerhuse, men tilbyder også moderne sommerhuse med spa, vaskemaskine og internet. På destinationen har vi ikke så mange luksus sommerhuse, men andre steder på Djursland har vi et stort udvalg af sommerhuse til mange personer og med luksus udstyr. Når I bor i privat sommerhus har I friheden til strandture, boldspil, grill og solbadning. En anden fordel ved et ophold i sommerhus ved Elsegårde Strand er, at I ikke skal køre langt for at nå de fleste seværdigheder og aktiviteter på Djursland. Her på Mols kan I nyde en rolig og afslappende ferie i sommerhus omgivet af den smukke natur ved Ebeltoft Vig og Mols Bjerge, og alligevel er I tæt ved byen Ebeltoft med sine mange ferietilbud. I kan leje et sommerhus til en Miniferie, et typisk ugeophold fra lørdag til lørdag eller 14 dages sparferie med rabat. Der er ikke langt til Djursland, og derfor finder mange et Last Minute sommerhus. Last Minute tilbud starter 14 dage før indlytning, så holder I godt øje, kan I få et billigt sommerhus til den næste ferie. Vi tilbyder slutrengøring af det lejede sommerhus, således I kan bruge hele ferien optimalt. På vores Miniferie er der rengøring inkluderet i prisen.

Seværdigheder ved Elsegårde Strand på Djursland

Vores feriegæster bor i sommerhus på Djursland for at besøge nogle af de rigtig mange aktiviteter og attraktioner. Oplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistby Ebeltoft med de snævre, charmerende brostensgader og de klassiske, skæve huse. Her findes desuden et hyggeligt havnemiljø, mange spændende forretninger og kunsthåndværksteder, gode spisesteder og flere seværdigheder. På Glasmuseet i Ebeltoft kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er hele 71 m langt, vægten er på 2.450 tons mens sejlarealet er på 1.881 m². Jeres børn vil sikkert glæde sig til et besøg i forlystelsesparken Djurs Sommerland ved Nimtofte. Rutsjebanen i Djurs Sommerland hører til de bedste i verden. Se et stykke Dansk jernbanehistorie i den gamle remise på Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård. Ved Ryomgård ligger også Djurslands Galleri og Kunstcenter, som løbende præsenterer flotte udstillinger med malerier, kunstplakater, litografier og skulpturer. Ved havnens færgeleje i Grenå ligger Kattegatcentret som med sine spændende akvarier tiltrækker mange feriegæster fra sommerhusområderne i det meste af Østjylland. Gennem tykt glas kan I på sikkert afstand betragte eksotiske og farlige fiskearter. Gl. Estrup Slot ved Auning er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Det er et levende museum med folk i dragter og et arbejdende køkken. Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig men også det flotte Møllerup Gods et besøg værd. Lej sommerhus i hyggelige Elsegårde på Djursland, og nyd udsigten over Kattegat.