Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Dejret

Ved Dejret på Mols finder I fred, ro, dejlig natur og billige sommerhuse

Landsbyen Dejret ligger på Mols Hoved, syd for Danmarks ”Næse”, og ud mod Kalø Vig. De private sommerhuse i området er beliggende i hyggelige og rolige omgivelser, tæt ved vandet. I nærheden af Dejret ligger Skødshoved, som har en lille, hyggelig jollehavn og en badestrand med grus. En ferie i privat sommerhus ved Dejret er perfekt til dem, der gerne vil fiske, eller opleve den smukke natur på Mols. Her kan I så rigtig slappe af og nyde udsigten, som er enestående. Der er indkøbsmuligheder i Tved samt i byen Knebel, så I kan forsyne jer med varer til det lejede sommerhus i Dejret. Det er et meget naturskønt område med Knebelbro, som er en lille anløbsbro for småbåde. I feriebyen Ebeltoft, som befinder sig ca. 24 km mod øst, er der restauranter, caféer samt gode indkøbs- og shoppingmuligheder i de mange små butikker i centrum. Den ultimative shoppingtur kan I opleve i Danmarks næststørste by Aarhus, som ligger kun ca. 50 km fra jeres sommerhus i Dejret. Dejret ligger godt beskyttet på denne halvø som befinder sig inde i Aarhus Bugt. Fra Skødshoved er der Luftlinje kun 4 km til Egå Marina, nord for Aarhus. Når I vælger et ophold i privat sommerhus i Dejret, så er I omgivet af en del aktiviteter og seværdigheder i Djursland og på Mols. Kaløvig Slotsruin, Flintsmeden mod syd, Molbo Støtten og Agri Dyssen samt Porskær Stenhus mod nord, Dam & Karlslund Glas ved Mols Bjerge, Sletterhage Fyr i syd, Møllerup Gods, Rostved Gravplads, Udbjerggård Langdysse, Ellemandsbjerg på Helgenæs, Olaf Ryes Skanse og Naturcenter Syddjurs befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra sommerhuset i Dejret.

Naturen omkring Dejret på Djursland

Dejret på Mols er omgivet af Knebel Vig i nord og Aarhus Bugten i vest. I sydlig retning ligger skrænterne ved Mols Hoved og øst for Dejret ligger Nationalparken Mols Bjerge. Fra udsigtshøjen Basbjerg kan I nyde den flotte udsigt over Århus Bugt. Det gamle, smukke gods Isgård ligger naturskønt på Mols Hoved og er et besøg værd. Dejret er omgivet af mange smukke naturoplevelser som Knebel Vig i øst, Kalø Skovene i nord, Knebel Plantage i nordøst, Naturcenter Syddjurs ved Basballe, Sengeløkke Mose i nord, Olaf Ryes Skanse i sydøst, Sletterhage med Sletterhage Fyr i syd og Par 3 golfbanen ved Fuglsøcentret. Halvøen Helgenæs har mange områder med moser, enge og stejlkyst. Arkæologer har fundet resterne af bopladser fra stenalderen og vikingetiden. Der er flere end 100 vådområder, som sørger for et rigt dyreliv. Efter at havde nedkæmpet et jysk bondeoprør i 1313 var det kong Erik Menved, der lod en mægtig borg opføre på en moræneø, som i dag hedder Kalø Slotsruin. Golfere har gode muligheder på en af de 4 golfbaner i området. Kalø Golf Center og Par 3 golfbanen ved Fuglsøcentret ligger lige i nærheden af Dejret.

Lej et billigt sommerhus i Dejret på Djursland

Vores sommerhuse i Dejret ligger få hundrede meter fra landsbyen i et ca. 400 meter bredt område bag stranden. Der er ikke nogen decideret badestrand ved sommerhusområdet, men der er lav vandstand ved kysten med sandbund. Der er en smal sandstrand med lidt grus ved Skødshoved, ca. 2,5 km mod syd. Det kan godt svare sig at køre de ca. 22 km mod nord til Følle Strand, som har en god og børnevenlig badestrand. Når I bor i privat sommerhus kan I sammen med hele familien opleve dansk hygge til alle årstider. Gennem sommerhusudlejning.com på Mols kan I leje private sommerhuse af forskellige typer, størrelser og kategorier. Et sommerhus på Mols er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og badeværelse. Strandene på Syddjurs indbyder også til gåture med hund. Mange af vores feriegæster er begyndt at tage deres hund med på ferie og sommerhusudlejning.com udlejer en del sommerhuse som er velegnet til et sommerhusophold med hund. Hvis I gerne vil opleve en ferie i sommerhus uden alt for store omkostninger, så tilbyder vi en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen, hvor I hos sommerhusudlejning.com kan opnå gode rabatter. Har I mulighed for at afrejse med kort varsel, så kan vi anbefale jer at se på vores Last Minute Tilbud, hvor I kan finde et luksus sommerhus med spa og sauna til en billig lejepris.

Aktiviteter og attraktioner omkring Dejret

Skødshoved Bro Jollehavn er en hyggelig, lille havn med bænke, borde og grillplads. Herfra er der flot udsigt over Århus Bugten. I Flintesmedens arbejdende værksted kan I opleve stenalderkunsten på tætteste hold. I Knebel, ca. 7 km fra Dejret, findes flere interessante gallerier samt den berømte stendysse Porskær Stenhus. Ebeltoft er en ferieby I skal se, når I er på ferie i privat sommerhus på Djursland. Byens højdepunkt er Fregatten Jylland, som er verdens største træskib og med fuld rigning. I Helgenæs Museum, som ligger i præstegården til Stødov Kirke syd for Dejret, kan I se en udstilling over indbyggernes liv på Helgenæs gennem flere århundrede. Oplev når hajerne fodres i det store hajbassin på Kattegat Centret i Grenå eller tag et dyk med komplet dykkerudstyr i et bassin med fisk fra Østersøen. Herregårdsmuseet på Gl. Estrup Slot ligger smukt placeret på Norddjursland vest for Auning. Herregården er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Besøg også Olaf Ryes Skanser, som befinder sig på vejen til Helgenæs, mellem Fuglsø Vig og Begtrup Vig. I Ryomgård mod nord finder I Djurslands Jernbanemuseum, som huser Jyllands største udstilling om jernbanen. Skandinavisk Dyrepark ved Kolind er også et besøg værd, især sammen med børnene. Allingåbro byder på masser af aktiviteter som for eksempel en tur med en minijernbane, et damplokomotiv, en gammel bus eller en kano. Prøv Auning Kart Park, hvor I kan suse gennem landskabet på en tosædet gokart. Mange vælger sommerhusudlejning på Djursland, og det er der en grund til.