Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Boeslum Strand

Boeslum er omgivet af en enestående natur med Djurslands bedste badestrand

Den hyggelige landsby Boeslum med de firlængede, stråtækte gårde ligger i læ bag de høje bakker kun 5 km øst for Ebeltoft og 1 km vest for Boeslum Strand. Fra den dejlige strand har I udsigt til øen Hjelm i Kattegat, og er et populært område indenfor sommerhusudlejning. Mange af de private sommerhuse i området er højt beliggende, og har en flot udsigt over havet og det smukke landskab. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området. Den gamle idylliske landsby Elsegårde med eget gadekær ligger 5 km syd for Boeslum. Der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder i Ebeltoft, som er en af de mest besøgte feriebyer i Danmark.

Naturen i Boeslum på Djursland

Sommerhusområdet i Boeslum er omgivet af en fantastisk smuk natur. Mod nord ligger Dråby Sø samt Sønderskov med udsigtpunktet Jernhatten. Syd for Jernhatten er der et godt fiskeområde ved kysten, hvor I kan fange havørreder. Elsegårde Skov er også et flot område for lange gåture. Syd for skoven ligger det smukke Øer Maritime Ferieby. Vest for jeres sommerhus i Boeslum ligger Ahl Plantage og det flotte strandområde ved Ahl Strand. Besøg den flotte Stubbe Sø og nyd en tur omkring søen i det smukke skovområde. Det er en del af Nationalpark Mols Bjerge, som går helt hen til Fuglsø Vig. Nationalparken Mols Bjerge dækker et område på hele 150 km² landareal og ca. 30 km² hav. Landskabet varierer en hel del mellem de store bakkedrag, der er op til 137 meter høje og andre typer natur som hedeområder, moser, skove, enge og flotte grønne kystområder med fine badestrande. Fra de lyngklædte bakker i Mols Bjerge har I en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig og Aarhusbugten samt den lille halvø Kalø med slotsruinen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Området med sommerhuse ligger i et bredt bælte bag klitterne og ca. 300 meter nord for Boeslum Strand. Der er aldrig længere end 300 meter fra jeres sommerhus og ned til stranden. Det er et fredeligt område, hvor de fleste private sommerhuse er omgivet af træer. Der er mange forskellige sommerhuse i Boeslum, hvoraf mange bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com til gunstige lejepriser. Selvom alle sommerhuse er indrettet forskellige, så mangler der ikke noget. En stor fordel ved at bo i et af de billige sommerhuse, der bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning ved Boeslum er, at I har naturen lige foran døren og så bestemmer I selv farten. Denne fleksiblitet er populært for mange, og derfor er der flere udbydere indenfor sommerhusudlejning, som har sommerhuse i Boeslum. Tjek vores gode tilbud udenfor sæsonen, hvor hele familien nemt finder et billigt sommerhus på Djursland.

Aktiviteter og attraktioner

Oplev aktiviteten og atmosfæren i den 700 år gamle købstad Ebeltoft med de mange, skæve bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Her finder I en del seværdigheder, spændende butikker og gode hyggelige spisesteder og mange Caféer. Glasmuseet i Ebeltoft rummer en anerkendt samling af moderne internationalt glaskunst. Her kan I også købe glaskunst og se glaspusterne i arbejde. Fregatten Jylland i Ebeltoft er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Oplev det fantastiske skue ud over savannerne med de mange forskellige dyr. Jeres børn vil sikkert glæde sig til et besøg i forlystelsesparken Djurs Sommerland. Rutsjebanen i Djurs Sommerland hører til de bedste i verden. Når I bor i sommerhus i Boeslum er I meget velkomne i Kattegatcentret, som har mange forskellige akvarier. Oplev når hajerne fodres i det store hajbassin eller tag et dyk med komplet dykkerudstyr i et bassin med mange fisk fra Østersøen. Hele det store ferieområde Djursland er et paradis for lystfiskere, som kan fange alle typer fisk i kanaler, søer, åer og kystområder. Medarbejderne fra sommerhusudlejning.com oplyser gerne om fiskemulighederne i de forskellige områder. I skal dog huske, at I har brug for et fiskekort til offentlige fiskevande som kan fås på posthuse og i Turistkontorer.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Boeslum Strand Sommerhus, Boeslum Strand

   Reg.nr.: 52-1031

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Boeslum Strand Sommerhus, Boeslum Strand

   Reg.nr.: 52-1538

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Boeslum Strand Sommerhus, Boeslum Strand

   Reg.nr.: 52-1545

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Boeslum Strand Sommerhus, Boeslum Strand

   Reg.nr.: 52-1531

   300 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Boeslum Strand Sommerhus, Boeslum Strand

   Reg.nr.: 52-1529

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3