Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Risskov

Den dejlige bydel Risskov i Århus’ nordlige udkant er omgivet af skov og strand.

Århus’ fornemste forstad Risskov ligger lige ud til Kattegats dejlige badestrande. Risskov er opkaldt efter den smukke, gamle skov Riis Skov, som ligger lige ved bydelen. Her bor I i fine og meget naturskønne omgivelser.
Få km mod nord ligger Egå med Egå Engsø og den charmerende lystbådehavn.
Det er muligt at købe dagligvarer i området. Århus centrum ligger kun 7 km herfra og byder på kulturelle seværdigheder, forlystelser, et stemningsfuldt latinerkvarter, cafémiljø langs åen, shoppingcentre og gågader med gode indkøbsmuligheder samt et utal af spisesteder.

- Risskov

Besøg Museet Psykiatrisk Hospital i Risskov, hvor I kan se en psykiatrihistorisk samling samt en stor samling af kunst, skabt af psykiatriske patienter.
Jyllands ’hovedstad’ Århus byder blandt andet på Latinerkvarteret med små, intime gader, et livligt cafémiljø, kunstmuseet ARoS, Tivoli Friheden, frilandsmuseet Den Gamle By, Botanisk Have, Musikhuset og Århus Domkirke.
Moesgård Museum på herregården Moesgård i Højbjerg, syd for Århus, rummer arkæologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet er idyllisk beliggende og omgivet af dejlig skov, som fører helt ned til Århus Bugt (16 km).