Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bønnerup Strand

Bønnerup Strand inviterer til en ferie i sommerhus på Djursland

Bønnerup Strand ligger med sin børnevenlige sandstrand ved Djurslands nordlige kyst, og er kendt for sommerhusudlejning. Her bor de fleste feriegæster i privat sommerhus og hygger sig med solbadning, sandslottebyggeri og forskellige former for vandsport. Ved den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn som er omgivet af gamle fiskerhuse, kan i hver dag købe frisk fanget fisk. Havnen ligger godt beskyttet mellem to lange moler med vindmøller. Den lille og rolige by byder på restauranter og gode indkøbsmuligheder. Flere familier har bosat sig i området for ca. 100 år siden og grundlag denne maleriske by. Bønnerup Strand anbefales af mange feriegæster i sommerhus, hvor den mest benyttede overnatningsform er sommerhusudlejning. Mange ejere af både billige og større luksus sommerhuse, vil gerne stille deres private sommerhus til rådighed for et af bureauerne indenfor sommerhusudlejning.

Naturen ved Bønnerup Strand på Djursland

Byen Bønnerup Strand med sommerhusområdet er omgivet af skove, marker og kuperet terræn. En cykelsti fører jer fra havnen i Bønnerup langs stranden gennem landsbyen Gjerrild til Sostrup Slot og Nonneklostret forbi en økologisk skov og tilbage til Bønnerup. Det er en smuk og afvekslende vandretur hvor I har mulighed for at møde et rådyr, en fasan eller se en musvåge. Indbyggerne i Bønnerup er velorganiseret og ikke mindre end 17 forskellige foreninger giver et indtryk af borgernes selskabelighed. Gå en tur i Løvenholm Skovene som er de eneste urskove på Djursland. Her kan det oprindelige kronvildt observeres, hvis I er heldige.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Mange feriegæster i Bønnerup er på weekendferie i sommerhus fra Aarhusområdet, men de fleste feriegæster kommer fra Tyskland eller Norge. Udvalget af private sommerhuse er stort i Bønnerup, hvor der findes såvel billige sommerhuse som luksus sommerhuse med spa, swimmingpool og internet. De fleste sommerhuse her i Østjylland ligger i hedeområder eller i klitterne. Fra det lejede private sommerhus er der som regel ikke langt til stranden. Når man elsker naturen er et ophold i sommerhus i Bønnerup det perfekte sted. Turisterne lejer et sommerhus til en badeferie med børnene eller som basis for udflugter til de mange seværdigheder på Djursland. De bor i private sommerhuse som udlejes gennem sommerhusudlejning.com. Ferieområdet Djursland ligger kun få kilometer fra Danmarks næststørste by Aarhus.

Aktiviteter og attraktioner

Der venter et utal af aktiviteter og seværdigheder på feriegæsterne der bor i sommerhus på Djursland. Forlystelsesparken Djurs Sommerland hører til de mest kendte af dem. Foruden gravhøje, borgruiner og slotte møder man mange gallerier og kunsthåndværksteder af kunstnere som har bosat sig i området omkring Mols Bjerge. Maleren Anders Glob sælger sine værker i Rønde. Eva Thomsen arbejder med keramik i Mørke og Magda Høgh maler farvestrålende billeder i Knebel. Slottet Gammel Estrup ved Auning med sit Herregårdsmuseum og Landbrugsmuseet er et besøg værd. Naturcenter Syddjurs ligger midt i Naturreservatet Mols Bjerge og tilbyder et besøg i sansehaven og guidede ture på mountainbikes. Bilen kan parkeres på Naturcentrets parkeringsplads. I kan også udforske naturen på en vandretur. Der er mulighed for at booke en shelterplads med bålhus, bålsteder og shelters til overnatning i naturen. Fjordcentret ligger ved Randers Fjord nordvest for Ørsted. En dags ophold på Fjordcentret byder på mange naturoplevelser. Her kommer I tæt på naturen, tæt på krabberne og andre skaldyr. Her kommer I også tæt på hinanden. I Fjordcentret kan man også gå rund i waders eller sejle i kano. Der er også mulighed for at bage pandekager på bålet eller deltage i andre aktiviteter sammen med hele familien. Stenvad Mosebrugscenter er også et besøg værd. Karlby Klint og Sangstrup Klint er nogle meget flotte kystklinter på Østdjursland. Det nederste lag af det man kalder danskekalken er bryozokalken som når her helt op til overfladen. Her har man gjort nogle betydelige flintefund fra stenalderen. Der er ikke langt fra jeres private sommerhus ved Bønnerup til Karlby Klint og Sangstrup Klint hvor I har mulighed for at finde fossiler. Langs kysterne på Djursland har lystfiskere meget gode betingelser. Her findes nogle af de bedste muligheder for kystfiskeri i Danmark. Fiskesæsonen er fra starten af april til november måned. De bedste fiskesteder på ligger på Djurslands Østkyst ved Kattegat. Fra Grenå til Gåsehage mod syd, hvor det mange steder bliver hurtig dybt er der gode fangstmuligheder. Også nord for Grenå er der områder hvor I finder den samme type kyst med godt fiskevand. Bønnerup Strand på Djursland byder på perfekte rammer for ferie i sommerhus.