Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fuglsø

Fuglsø er naturskønt beliggende ud til Ebeltoft Vig og med det fredede og spektakulære landskab Mols Bjerge som baggrund.

Det hyggelige sommerhusområde ligger lige op til fredede arealer og tæt ved tangen Draget, der forbinder Helgenæs med Mols og Djursland. Fuglsø er en dejlig feriedestination hvis I ønsker at bade, fiske, nyde naturen eller blot slappe af i fredelige og rolige omgivelser. Der er kort afstand til Djurslands større byer og interessante attraktioner for hele familien.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området. Den nærmeste større by er Ebeltoft, som ligger 13 km fra Fuglsø. Her findes gode indkøbsmuligheder, spisesteder, aktivitetsmuligheder og seværdigheder.

- Fuglsø

Gravhøje, skanser og andre fortidsminder findes i stort antal i naturen omkring Fuglsø og Mols Bjerge. På halvøen Helgenæs kan I ligeledes opleve fortidsminder samt gamle landsbymiljøer med smalle gader og velbevarede, små huse.
Den hyggelige, 700 år gamle by Ebeltoft bugner af historiske seværdigheder. Gå evt. en tur i den ældste del af byen på de gamle brostensbelagte gader mellem skæve huse og hyggelige små forretninger (13 km).
I Ebeltoft Zoo & Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen.
Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m².
Kalø Slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig og gemmer på mange utrolige- og spændende historier (14 km).