Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Egsmark Strand

Egsmark Strand er et roligt og hyggeligt ferieområde ved Ebeltoft Vig på Djursland

Ferieområdet Egsmark Strand med de mange sommerhuse er højt beliggende i fredelige og naturskønne omgivelser, kun 4 km nord for Ebeltoft. I Egsmark er der mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres sommerhus. Området byder på en dejlig, børnevenlig sandstrand ved Ebeltoft Vig samt det fredede naturlandskab Mols Bjerge. Det lave vand her ved kysten egner sig perfekt til en ferie i privat sommerhus med børnene. Også her ved stranden vejer det Blå Flag som indikerer rent vand. Den korte afstand til den 700 år gamle købstad Ebeltoft giver gode indkøbs- og shoppingmuligheder samt et hav af interessante seværdigheder og aktivitetsmuligheder. Dette gør Egsmark Strand til et populært område indenfor sommerhusudlejning, og derfor er der et stort udvalg af både billige og større sommerhuse.

Naturen ved Egsmark Strand på Djursland

Området med private sommerhuse i Egsmark Strand er omgivet af Ferieområdet Vibæk Strand samt Ebeltoft Golfklub i syd, Dråby sø i øst, Skærsø Plantage i nord og Ebeltoft Vig i Vest. Nogle få km mod nord ligger også den smukke skovsø Stubbe Sø, hvor I har mulighed for at gå lange spadsereture. Stubbesø er den største sø på Djursland. Foruden det rige fugleliv kan I her også observere hvordan odderne bygger deres dæmninger. Området omkring Ørnbjergmølle er et meget smukt naturområde og skovsøen Langsø har en malerisk beliggehed 3 km nordvest for Ørnbjerg Mølle. Under et ferieophold i sommerhus i Egsmark bor I midt i noget af Danmarks smukkeste natur. Området omkring Egsmark Strand består for det meste af bakkelandskab, hedelandskaber, store skovområder, søer, moser og enge. Nationalparken Mols Bjerge dækker et område på cirka 150 km² landareal og 30 km² hav. Mols Bjerge byder på en overvældende udsigt over Ebeltoft Vig fra de fleste udsigtspunkter. Langs de 150 km kyststrækninger på Djursland har lystfiskere meget gode betingelser. Her finder I nogle af de bedste muligheder for kystfiskeri i Danmark. Fiskesæsonen er fra starten af april til november måned. De bedste fiskesteder ligger på Djurslands Østkyst ved Kattegat.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Egsmark Strand

Området med private sommerhuse ligger i et 900 meter bredt bælte bag stranden. Der er ingen steder mere end 10 minutters gang til strandområdet. Ved Egsmark Strand ligger nogle sommerhuse lige ved stranden. Et ferieophold i sommerhus ved Egsmark Strand sammen med børnene eller hunden er en afslappende ferie i naturen. De fleste turister bor i private sommerhuse ved Egsmark Strand, som udlejes gennem sommerhusudlejning.com til billige priser. Det gør det muligt at nyde en ferie med strandliv på den ene side og shopping i den travle handelsby Ebeltoft på den anden side. Mange danskere vælger et kort ophold i et billigt sommerhus på Djursland, mens andre nationaliteter ofte vælger 14 dages ferie. Vælger I 14 dages ferie i sommerhus, kan I ofte opnå Spar Ferie rabat, og dermed nemt finde billige sommerhuse til ferien. Når I bor i privat sommerhus har I friheden til strandture, boldspil, grillmad og solbadning. En anden fordel ved et sommerhusophold ved Egsmark Strand er, at I ikke skal køre langt for at nå de fleste seværdigheder og aktiviteter på Djursland.

Aktiviteter og attraktioner

Oplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistby Ebeltoft. Med sine snævre brostensbelagte gader og skæve huse i bindingsværk får den jer til at føle, at I er hensat til en anden tid. Her findes spændende forretninger, gode spisesteder og flere seværdigheder. På det gamle rådhus er der i dag et spændende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². Området omkring Egsmark er rigt på slotte og herregårde. Bl.a. ligger det flotte Møllerup Gods og Kalø Slotsruin lige i nærheden. Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig og ligeledes et besøg værd. I kan også besøge Kattegatcentret i Grenaa, hvor I kan se hajer og mange andre fisk lige i øjnene. Det er spændende at se, når hajerne bliver fodret. Gå en tur gennem glastunellen under det store hajbassin. Det er som at være nede i vandet. Der er også et bassin, hvor I kan røre ved en levende fisk og skulle I få lyst, kan I også få lov til at dykke ned i et af akvarierne med fisk fra Vesterhavet og Østersøen. Når I bor i privat sommerhus i Egsmark sammen med jeres børn, skal I besøge Djurs Sommerland og Aquapark, som ligger i Nimtofte midt på Djursland. Den har hele 60 forrygende attraktioner. Under jeres ophold I sommerhus i Egsmark skal I også opleve Vægtergangen i det gamle Ebeltoft, som kendes langt tilbage i tiden fra alle danske købstæder. Vægterne blev i Ebeltoft omtalt for første gang i slutningen af 1600-tallet. Gl. Estrup Slot ligger smukt placeret på Norddjursland vest for Auning. Herregården er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Man forstår godt, at mange vælger sommerhusudlejning på Djusland, og en ferie i sommerhus ved Egsmark Strand vil være en oplevelse for hele familien.